Terug

 • Gratis verzending v.a. € 35,-
 • Voordelige prijzen
 • Groot assortiment

Rugged tablets

Een rugged tablet is gemaakt van sterke materialen en zal een val wel overleven. Hierdoor is dit een betrouwbaar apparaat om mee aan de slag te gaan.

Filters

  • RugGear RG910 outdoor 4G tablet

  RugGear RG910 outdoor 4G tablet

  € 659,50 Excl. BTW

  € 798,- Incl. BTW

  RugGear RG910 robuuste outdoor 4G tablet die geen last heeft van water, stof en extreme t...

  • Getac Z710

  Getac Z710

  € 824,79 Excl. BTW

  € 998,- Incl. BTW

  Getac Z710 is een extreem robuust en lichtgewicht Android 4.1 tablet voor mobiel gebruik.

  • Getac T800-EX/CG

  Getac T800-EX/CG

  € 2.180,99 Excl. BTW

  € 2.639,- Incl. BTW

  Getac T800-EX/CG Full Rugged Tablet PC / Mil-STD810G / IP65 / GPS / WWAN - ATEX Certified

  • Zebra TC51

  Zebra TC51

  € 1.429,60 Excl. BTW

  € 1.729,81 Incl. BTW

  Zebra TC51 Robuust MDA multi-talent me Android operating system

  • Getac Z710 Premium

  Getac Z710 Premium

  € 1.304,96 Excl. BTW

  € 1.579,- Incl. BTW

  Getac Z710 Premium extremely robust and lightweight Android 4.1 tablet for mobile usage

  • Unitech TB120 Ruggedized Tablet

  Unitech TB120 Ruggedized Tablet

  € 1.071,90 Excl. BTW

  € 1.297,- Incl. BTW

  Unitech TB120 Ruggedized Tablet met Android, HF-RFID, NFC, geen ereader, wifi, 3G (inclusi...

  • Getac T800 G2 Premium

  Getac T800 G2 Premium

  € 1.486,78 Excl. BTW

  € 1.799,- Incl. BTW

  Getac T800 G2 Premium compacte tablet pc met Windows 10 Pro, voorzien van Intel Atom x7-Z...

  • Getac T800 G2

  Getac T800 G2

  € 1.147,93 Excl. BTW

  € 1.389,- Incl. BTW

  Getac T800 G2 compacte tablet pc met Windows 10 Pro, voorzien van Intel Atom x7-Z8750 pro...

Een tablet is haast onmisbaar geworden in de meeste beroepen. Het werken hiermee biedt namelijk erg veel voordelen voor zowel personeel als werkgever. Hierin kunnen alle gegevens worden bijgehouden en opgeslagen zonder het risico iets kwijt te raken. Zeker als er veel met een tablet wordt gewerkt is de kwaliteit erg belangrijk. Een rugged tablet is gemaakt van sterke materialen en zal een val wel overleven. Hierdoor is dit een betrouwbaar apparaat om mee aan de slag te gaan. Lees verder en zie wat een rugged tablet kan betekenen binnen jouw bedrijf. Uiteraard kan een rugged tablet ook persoonlijk gebruikt worden, je hebt dan een zeer sterke en betrouwbare tablet in huis die je jarenlang kunt gebruiken.

Altijd alle gegevens bij de hand

Het handige aan een rugged tablet is dat hij zo veelzijdig te gebruiken is. Zo kun je hierop alle gegevens opslaan die je nodig hebt voor je werk en hoef je niet rond te lopen met allerlei losse papieren. Je kunt hierop ook apps downloaden die je kunnen helpen bij het werk wat je doet. Een rugged tablet kun je dus makkelijk meenemen naar je werkplek en hierop alles registreren wat nodig is. Het fijne hieraan is dat deze gegevens direct doorgestuurd kunnen worden naar iedereen die de informatie nodig heeft. Hierdoor wordt het haast volledig uitgesloten dat er gegevens verloren raken.

Een compact maar sterk apparaat

Dat een tablet een stuk groter is als een telefoon is een feit. Toch is dit een zeer handzaam apparaat wat precies groot genoeg is om alle gegevens makkelijk op te bekijken. Wat erg belangrijk is bij het gebruiken van een rugged tablet op de werkvloer is dat deze wel tegen een stootje kan. Zeker wanneer je hiermee rondloopt en aan het werk bent kan het wel eens gevallen dat het apparaat valt of dat hij ergens tegenaan stoot. Dit moet kunnen zonder dat het apparaat daarna onbruikbaar is. Doordat een rugged tablet gemaakt is van zeer duurzame materialen kan deze gerust worden gebruikt binnen bedrijven. Het zijn kleine apparaten die zeer duurzaam zijn, wat dus ideaal is binnen bedrijven.

Gebruiken binnen ATEX zones

In de ATEX regelementen zijn er eisen opgenomen waaraan apparaten moeten voldoen om gebruikt te mogen worden binnen ATEX zones. Een rugged tablet die hier niet aan voldoet kan dus niet gebruikt worden. Binnen ons assortiment bieden wij een aantal o0pties aan die geschikt zijn voor gebruikt. In de informatie kun je lezen welke zones dit zijn en wat de specificaties van het product zijn. Een rugged tablet die gebruikt wordt moet dan bestand zijn tegen bepaalde temperaturen en zal moeten blijven functioneren in zware omstandigheden. Explosieveiligheid is iets waar niet mild over gedacht mag worden en het is dan 9ook erg belangrijk de juiste rugged tablet te kiezen.

Ideaal voor winkeleigenaren

Een aantal tablets in ons assortiment kunnen ook gebruikt worden als scanner. Dit is in winkels erg handig voor het bijhouden van voorraad. Hiermee scan je namelijk de barcode waarbij je met een programma alles in de winkel kunt bijhouden. Je hoeft niet meer met papieren te werken en te rekenen om te zien wanneer een product weer besteld moet worden. Het voordeel hierbij is dat je de rugged tablet aan al het personeel mee kunt geven. Het is een stevig apparaat wat niet zomaar kapot zal gaan. Een rugged tablet met scanner kan al het werk voor jou als winkeleigenaar een stuk makkelijker en sneller laten verlopen.

Een rugged tablet binnen de horeca

Het gebruik van tablets binnen de horeca wordt steeds populairder. Dit biedt namelijk erg veel voordelen voor zowel personeel als klanten. Wanneer het personeel een rugged tablet gebruikt kan deze meegenomen worden naar de tafel, hierin kan de bestelling dan worden opgenomen en deze gegevens worden dan doorgestuurd naar het kassasysteem of opgeslagen. Dit maakt het werk voor personeel aanzienlijk makkelijker. Steeds meer restaurants geven de klant een tablet. Hierin kan de klant dan bestellingen plaatsen voor eten en drinken, hierdoor hoeft personeel zich minder bezig te houden met het opnemen van bestellingen en kunnen zij zich op andere zaken richten. Het is dan wel belangrijk dat de tablet van een dusdanige kwaliteit is dat hij niet snel kapot zal gaan en hierbij is een rugged tablet dan weer ideaal. Werken in de horeca kan haast niet meer zonder tablet.

Beeldmateriaal op de rugged tablet

Het kan soms voor bepaalde beroepen nodig zijn om foto’s te maken. Hierbij kan een rugged tablet je uiteraard helpen. Deze hebben namelijk een camera waarmee goede foto’s gemaakt kunnen worden. Het gaat echter niet alleen om het maken van foto’s, de tablets hebben namelijk ook een frontcamera welke gebruikt kan worden als webcam. Zo kun je makkelijk contact opnemen via bijvoorbeeld Skype en op deze manier makkelijk communiceren. Moderne tablets moeten goede foto’s kunnen maken die je altijd kunt bekijken op een helder scherm. Bestel jouw rugged tablet bij Mediawinkel.eu en gebruik dit apparaat om jouw werk een stuk makkelijker te maken.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mediawinkel 9.2 / 10 - 431 Reviews @ Webwinkelkeur.nl