Terug

 • Gratis verzending v.a. € 35,-
 • Voordelige prijzen
 • Groot assortiment

Sonim

Sonim is een merk waarbij de kwaliteit voor zichzelf spreekt. Iedereen die gebruik heeft gemaakt van zo een robuuste telefoon zal nooit meer anders willen. Het is namelijk een veelzijdig merk waarmee je alles kunt doen wat je ook met een andere smartphone

Filters

  • Sonim robuuste telefoons XP8

  Sonim robuuste telefoons XP8

  € 729,67 Excl. BTW

  € 882,90 Incl. BTW

  Sonim XP8 rugged smartphone is het ideale toestel voor de beveiligings-sector en voor (ove...

  • Sonim robuuste telefoons XP7 extreem Smartphone

  Sonim robuuste telefoons XP7 extreem Smartphone

  -40% Sale

  1.199,95 € 590,83 Excl. BTW

  € 714,90 Incl. BTW

  De Sonim XP7 is een extreem robuuste 4G smartphone die tegen een stootje kan en met natte ...

  • Sonim robuuste telefoons XP5s

  Sonim robuuste telefoons XP5s

  € 404,13 Excl. BTW

  € 489,- Incl. BTW

  Sonim XP5s ultra-rugged LTE telefoon met WiFi, krachtige audio en een duurzame batterij.

Sonim is een merk waarbij de kwaliteit voor zichzelf spreekt. Iedereen die gebruik heeft gemaakt van zo een robuuste telefoon zal nooit meer anders willen. Het is namelijk een veelzijdig merk waarmee je alles kunt doen wat je ook met een andere smartphone zou kunnen zonder het risico op breuken. Wat voor werk je ook doet of hoe actief je leefstijl is maakt niet uit, op Sonim kan je altijd rekenen. Vallen, stoten, water en stof kunnen deze telefoon allemaal niet kapot krijgen. Lees verder en lees meer over dit merk en waarom het zoveel beter is als alle andere.

Een smartphone die wel wat kan hebben

Je zal ongetwijfeld wel weten hoe kwetsbaar de normale smartphone is. Toch zijn dit soort telefoons niet meer uit het leven weg te denken. Bij alle beroepen en sporten kan je zo een telefoon goed gebruiken maar dit brengt ook problemen met zich mee. Een kwetsbare telefoon meenemen als je gaat sporten is vragen om problemen. Sonim telefoons kan je wel gewoon overal mee naartoe nemen zonder stress over de risico’s. Sonim is namelijk een merk met robuuste telefoons die een flinke stoot kunnen hebben. Hij is schokbestendig, stof- en waterdicht waardoor het perfect past binnen elke leefstijl. Door de sterke buitenkant van Sonim worden schokken geabsorbeerd en zal de telefoon niet snel kapot gaan waardoor je er in alle situaties op kunt rekenen.

Bediening met handschoenen aan

Het touchscreen is gemaakt van Corning Gorilla Glass, wat erg makkelijk te gebruiken is. Dit soort glas kun je namelijk ook bedienen met handschoenen aan. Wanneer de temperatuur buiten begint te dalen of je werkt op een koude werkplek draag je vaak handschoenen. Het kan dan erg vervelend zijn deze steeds uit te moeten doen omdat je handen dan toch snel koud zullen worden. Dankzij het Corning Gorilla Glass van Sonim hoef je geen handschoenen uit te trekken voordat je het touchscreen kunt bedienen. Dit is een groot voordeel van Sonim, het biedt zoveel meer gebruikerscomfort.

Voor wie is een Sonim telefoon?

Sonim is een merk wat erg betrouwbaar is voor iedereen. Het is dus niet zo dat dit een telefoon die alleen gebruikt kan worden door sporters of mensen in zware beroepen. Als je gebruik wilt maken van een telefoon die betrouwbaar is en waar je geen zorgen over hoeft te hebben dan is dit een uitstekend merk. Als je wel een zwaar en risico beroept hebt is dit een telefoon die je echt nodig hebt. Dit is omdat je hierop in alle omstandigheden kunt rekenen, hij niet zomaar kapot zal gaan en hij uitgebreide functies heeft die veel voordelen bieden.

GPS locatie bepalen

Het kan wel eens voorkomen dat je ergens gaat werken en er niemand mee kan gaan. Het kan dan wel eens gebeuren dat je niet meer weet waar je bent. Dit kan erg stressvol zijn maar dat hoeft niet als je gebruik maakt van een telefoon van het merk Sonim. Hier zit namelijk een GPS systeem in wat een signaal kan uitsturen. Zo ben je altijd vindbaar voor bijvoorbeeld je werkgever en hoeft alleen naar een locatie gaan niet vervelend te zijn. Sonim bied je dankzij de GPS een extra gevoel van veiligheid als je alleen op pad gaat naar een klus.

Telefoneren in elke omgeving

Telefoneren in een omgeving met veel geluiden kan erg lastig zijn. Je kunt jezelf namelijk nauwelijks verstaanbaar maken. Hierom heeft Sonim een dubbele microfoon met ingebouwde ruisonderdrukking. Hierdoor kan de ander ondanks alle ruis om je heen precies verstaan wat je zegt. Een belangrijke boodschap doorgeven is hierdoor altijd mogelijk, waar je op dat moment dan ook bent. Als je aan het werk bent kan je omgevingsgeluiden niet altijd uitsluiten, Sonim helpt je dan om jezelf weer verstaanbaar te maken.

De Sonim garantie

Sonim is een merk wat zo overtuigd is van de kwaliteit van de producten dat hierop 3 jaar garantie geboden wordt Dit is geen garantie waarbij je flink moet zeuren om iets te krijgen. Gaat jouw toestel kapot dan krijg je van Sonim een nieuwe als dit binnen de garantieperiode valt. Deze garantie kan gegeven worden omdat dit merk sterk en betrouwbaar is in alle situaties. Een telefoon die erop gebouwd is om jaren mee te gaan verzekerd je ervan dat de kwaliteit zeer degelijk is.

Waarom kiezen voor Sonim?

Zoals je hebt kunnen lezen is dit een zeer degelijk merk waarvan alle producten gemaakt zijn om jaren mee te kunnen. Je kunt er altijd op rekenen onafhankelijk van het soort werk dat je doet en de extreme sporten die je misschien beoefend. Sonim is een merk wat gemaakt is voor iedereen en wat dus ook werkelijk veelzijdig te gebruiken is. Een smartphone zonder de nadelen hiervan zou perfect zijn, Sonim biedt dit aan zodat jij zorgeloos gebruik kunt maken van een telefoon. Bestel jouw Sonim toestel bij Mediawinkel.eu en je zal snel merken waarom wij dit merk met trots aanbieden.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mediawinkel 9.2 / 10 - 431 Reviews @ Webwinkelkeur.nl