Terug

 • Gratis verzending v.a. € 35,-
 • Voordelige prijzen
 • Groot assortiment

Robuuste telefoon

Als u het zat bent dat uw telefoon zo kwetsbaar is en het scherm barst bij de kleinste botsing, dan is een robuuste telefoon misschien wel de perfecte optie voor u. Dit zijn namelijk telefoons van een zeer degelijke kwaliteit die tegen meer dan een stootj

Filters

  • RugGear RG160 PRO

  RugGear RG160 PRO

  € 156,94 Excl. BTW

  € 189,90 Incl. BTW

  RugGear RG160 PRO robuuste 3G smartphone met dual-sim en touchscreen.

  • Sonim robuuste telefoons XP5

  Sonim robuuste telefoons XP5

  € 412,40 Excl. BTW

  € 499,- Incl. BTW

  Sonim XP5 ultra-rugged LTE telefoon met WiFi, krachtige audio en een duurzame batterij.

  • RugGear RG129

  RugGear RG129

  € 57,77 Excl. BTW

  € 69,90 Incl. BTW

  RugGear RG129 robuuste dual Sim telefoon

  • RugGear RG100

  RugGear RG100

  € 103,22 Excl. BTW

  € 124,90 Incl. BTW

  RugGear RG100 heeft quad-band dual-sim GSM ondersteuning, hierdoor is deze telefoon nageno...

  • Caterpillar B30

  Caterpillar B30

  € 82,56 Excl. BTW

  € 99,90 Incl. BTW

  Caterpillar B30, outdoor telefoon met dual sim.

  • Caterpillar CAT B25

  Caterpillar CAT B25

  € 65,29 Excl. BTW

  € 79,- Incl. BTW

  Caterpillar CAT B25 robuuste telefoon die tegen een stootje kan

  • Beafon AL560 zwart - rood

  Beafon AL560 zwart - rood

  € 66,03 Excl. BTW

  € 79,90 Incl. BTW

  Bea-fon AL560 klassieke robuuste outdoor telefoon in het zwart-silver die stof en waterdic...

  • RugGear RG310

  RugGear RG310

  € 238,84 Excl. BTW

  € 289,- Incl. BTW

  De RugGear RG310 is een sterke, krachtige, multifunctionele en robuuste Android telefoon.

  • Beafon AL560

  Beafon AL560

  € 66,03 Excl. BTW

  € 79,90 Incl. BTW

  Bea-fon AL560 klassieke robuuste outdoor telefoon in het zwart-silver die stof en waterdic...

Als u het zat bent dat uw telefoon zo kwetsbaar is en het scherm barst bij de kleinste botsing, dan is een robuuste telefoon misschien wel de perfecte optie voor u. Dit zijn namelijk telefoons van een zeer degelijke kwaliteit die tegen meer dan een stootje kunnen. Deze telefoons kunt u dan ok gebruiken bij alle beroepen en u hoeft hierbij geen stress te ervaren om uw telefoon. De robuuste telefoon kunt u laten vallen, hij kan nat worden en er zullen geen problemen ontstaan. Lees verder en ontdek de geweldige eigenschappen van een robuuste telefoon. Als u alles weet zou u willen dat u vanaf het begin altijd zo een geweldige telefoon had gehad.

Een robuuste telefoon laten vallen, geen probleem!

Een groot probleem met de huidige telefoons is dat deze direct breken wanneer ze vallen. Het gaat dan niet eens om een val van grote hoogte wat al grote effecten kan hebben. Reparaties zijn erg duur en je bent de telefoon lang kwijt voor reparatie. Dit is echter allemaal niet nodig als je gebruik maakt van een robuuste telefoon. Door de sterke kwaliteit van een robuuste telefoon kunnen deze wel tegen een stootje en dat betekent dat een val geen probleem hoeft te betekenen. De buitenkant van deze telefoons is gemaakt van een sterk materiaal wat de stoot opvangt. Hierdoor wordt schade voorkomen en kan je de telefoon gewoon gebruiken na een val.

Een waterdichte robuuste telefoon

Er zit een groot verschil tussen telefoons die spatwaterdicht of waterdicht zijn. Spatwater op uw telefoon is haast niet te voorkomen en het is dan ook wel een minimale eis dat een telefoon spatwaterdicht is. In ons assortiment vind je ook varianten van de robuuste telefoon die echt volledig waterdicht zijn. Dit is ideaal als u werkt in omgevingen met veel water maar ook als u graag gaat vissen is dit ideaal. Zo kun je de telefoon altijd dichtbij je houden zonder bang te zijn dat deze in het water zal vallen. Als een telefoon spatwaterdicht is kun je hem gebruiken in de regen en is het niet erg dat hij een beetje nat wordt. Dit zijn telefoons die u kunt gebruiken als u buiten werkt of graag buitenactiviteiten doet. Het is er dus enigszins afhankelijk van uw levensstijl en werk welke optie voor u het beste zou zijn.

Ook robuuste smartphones

Tegenwoordig is een smartphone haast niet weg te denken uit de samenleving. Toch is er iets waar smartphones vaak in te kort schieten en dat is duurzaamheid. Omdat deze telefoons van fragiele materialen gemaakt zijn moet je hier heel voorzichtig mee zijn tijdens gebruik en als je hem meeneemt. Een robuuste telefoon kan ook uitgerust zijn als smartphone alleen heb je hierbij geen zorgen over de breekbaarheid. Een robuuste telefoon kan namelijk een volwaardige smartphone zijn alleen dan een variant die niet zomaar kapot zal gaan bij de kleinste val of botsing. Dit komt door de sterkte buitenkant van de telefoon die een flinke stoot kan opvangen. Als u een smartphone wilt gebruiken zonder de stress over mogelijke schade, bekijk dan eens een robuuste telefoon met precies dezelfde functies als de standaard opties.

Uiterst geschikt bij alle soorten werk

Een robuuste telefoon is sterk en bestand tegen allerlei omstandigheden. Hierdoor kun je dit soort telefoons gebruiken bij alle beroepen. Zeker beroepen in de bouw kunnen het een telefoon lastig maken. Hierbij heb je te maken met stof en de telefoon kan best regelmatig vallen van een redelijke hoogte. Toch is een robuuste telefoon ook handig voor mensen die werken op kantoor of juist buiten. Zodra je veel onderweg bent, een telefoon veel gebruikt of er andere risico’s voor telefoons rondom je zijn tijdens het werken is een robuuste telefoon perfect. Hiermee kan je alles doen wat je met een gewone telefoon ook zou doen alleen dan zonder het grote risico op schade.

Geweldige kwaliteit voor een scherpe prijs

Een robuuste telefoon is verkrijgbaar in erg uitlopende prijzen. Het is met dit soort telefoons wel zo dat de kwaliteit bij alle prijzen even degelijk is. Een robuuste telefoon is onafhankelijk van de prijs erg sterk en haast niet kapot te krijgen. Het verschil van de prijs ligt hem in de functies van de telefoon en hoeveel je hiermee kunt doen. Het is dus geen probleem een goedkope robuuste telefoon aan te schaffen, je krijgt namelijk altijd een zeer degelijke telefoon die heel wat stoten kan hebben.

Uw robuuste telefoon bestellen bij Mediawinkel.eu

Als je ervoor kiest een robuuste telefoon te gaan bestellen wil je uiteraard wel de zekerheid dat deze voldoet aan alle eisen. Bij elk product vind je een omschrijving van de telefoon met informatie over de eigenschappen. Elke robuuste telefoon in ons assortiment is gemaakt van sterke materialen en kan tegen een actieve levensstijl en alle beroepen. Bestel jouw robuuste telefoon bij Mediawinkel.eu en gebruik hem zonder zorgen.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mediawinkel 9.2 / 10 - 431 Reviews @ Webwinkelkeur.nl