Terug

 • Gratis verzending v.a. € 75,-
 • Voordelige prijzen
 • Groot assortiment

MFD schermen

Simrad monitor in verschillende modellen. Laagprofiel, geschikt voor Glass Bridge systemen. Multi-touch touchscreen met ControlSmart bediening, altijd de beste monitor.

Filters

  • Simrad MO16-T Monitor

  Simrad MO16-T Monitor

  € 2.313,22 Excl. BTW

  € 2.799,- Incl. BTW

  Simrad MO16-T Monitor is een multi-touch scherm met een diameter van 15.6 inch.

  • Simrad M5024 Monitor

  Simrad M5024 Monitor

  € 3.387,60 Excl. BTW

  € 4.099,- Incl. BTW

  Simrad M5024 Monitor van 24 inch ontworpen voor gebruik als onderdeel van een type goedgek...

  • Simrad MO24-T

  Simrad MO24-T

  € 5.098,35 Excl. BTW

  € 6.169,- Incl. BTW

  De Simrad MO24-T touchscreen breedbeeld monitor.

  • Simrad MO19-T

  Simrad MO19-T

  € 3.387,60 Excl. BTW

  € 4.099,- Incl. BTW

  Simrad MO19-T Monitor is een 18,5 inch breedbeeld touchscreen monitor die super plat is in...

  • Simrad M5027 Monitor

  Simrad M5027 Monitor

  € 3.552,89 Excl. BTW

  € 4.299,- Incl. BTW

  Simrad M5027 Monitor type goedgekeurd Simrad ECDIS- of CAT 1-radarsysteem.

De nieuwste Simrad monitor biedt een maximaal beeld. Het multi-touch touchscreen is eenvoudig te bedienen met één hand. Het laagprofiel zorgt voor verfraaiing van de stuurpositie. De Simrad monitor is geschikt voor elke moderne monitor applicatie. Deze monitor is onmisbaar voor plezierjachten en sportvisboten. Mediawinkel.eu heeft verschillende modellen in het assortiment.

Simrad monitor met de nieuwste technologie

Simrad kent een geschiedenis die teruggaat tot 1946. Ze richten zich op vernieuwende maritieme technologie voor recreatieve schepen van alle soorten en maten. De monitor is ideaal om de boot geheel naar eigen wens aan te passen. Je hebt een perfect uitzicht met aanpasbare split screens. De innovatieve Glass Bright navigatie systemen zijn voorzien van een krachtige processor. Hiermee is het mogelijk om snel kaarten op radar op te bouwen. De Simrad monitor is verkrijgbaar in 16 inch, 19 inch en 24 inch multi Touch en widescreen displays. Eindelijk een monitor die voldoet aan de wensen van de veeleisende schipper en visser.

De 16 inch Simrad monitor

In deze categorie vind je bij Mediawinkel.eu de Simrad 16B-P monitor met een lage inbouwdiepte. Het grote scherm biedt een optimale schermbehuizing en is geschikt voor Glass Bridge installaties. Hiermee bouw je deze plat in, maar kan ook als standalone gebruikt worden. Deze Simrad monitor is speciaal ontwikkeld voor sportvisboten en plezierjachten. Met zijn minimale ruimte geeft hij toch een maximaal en helder beeldoppervlakte. Het scherm is goed afleesbaar in zonlicht. De Multi-touch touchscreen met ControlSmart bediening maakt werken met deze monitor eenvoudig en volmaakt. Er is een mogelijkheid tot picture-in-picture of menu toetsen op het glas. De monitor in 16 inch is voorzien van HDMI, compositie en dvi ingangen. Het menu is geheel in het Nederlands in te stellen.

De Simrad mo19

De monitor met 18,5 inch actief beeldoppervlak kent een 300 tot 1000 nits helderheid, afhankelijk van het model. Hiermee is de Simrad monitor onder alle weersomstandigheden te gebruiken. Deze is zeer plat in te bouwen, hij steekt slechts 8 mm boven het schot uit. Installatie is vrij eenvoudig met de optie monteren vanaf voorzijde. De picture-in-picture optie biedt variabele afmeting en positie. Net als Simrad 16 is het model mo19 ook voorzien van hdmi, compositie en dvi ingangen.

Simrad monitor breedbeeld

De Simrad MO24-P of MO24-T is een 24 inch breedbeeld monitor met een chique 8mm laag profiel volglas ontwerp. Dit zorgt voor een mooie verfraaiing voor de stuurpositie. Dankzij de lage inbouwhoogte is deze monitor geschikt voor Glass Bridge systemen. De monitor werkt onder temperaturen van min 15 graden Celsius tot 55 graden Celsius. De kleurdiepte bedraagt maar liefst 16,7 miljoen kleuren. Met een helderheid van 1000 nits is dit een absolute topper onder de Simrad monitors.

Bij Mediawinkel.eu vind je altijd de beste Simrad monitor voor plezierjachten, sportvisboten en grote jachten. Kwaliteit die jarenlang meegaat, daar kun je van op aan.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mediawinkel 9.2 / 10 - 431 Reviews @ Webwinkelkeur.nl