Terug

 • Gratis verzending v.a. € 35,-
 • Voordelige prijzen
 • Groot assortiment

B&G Vulcan

B&G Vulcan met krachtige GPS en wifi. Veelzijdige kaartplotter en fishfinder voor de recreatie-en sportvisser en zeiler. Maximaal schermoppervlak voor beste beeld.

Filters

  • B&G Vulcan 7R

  B&G Vulcan 7R

  € 619,01 Excl. BTW

  € 749,- Incl. BTW

  B&G Vulcan 7R kaartplotter en radarscherm met multi-touch display.

  • B&G Vulcan 9 FS

  B&G Vulcan 9 FS

  -10% Sale

  1.390,29 € 1.032,23 Excl. BTW

  € 1.249,- Incl. BTW

  B&G Vulcan 9 FS multifunction display met een super high-bright multi touch screen .

  • B&G Vulcan 12 met 4G radar

  B&G Vulcan 12 met 4G radar

  € 3.552,89 Excl. BTW

  € 4.299,- Incl. BTW

  B&G Vulcan 12 met 4G Radar.

  • B&G Vulcan 7R met 3G radar

  B&G Vulcan 7R met 3G radar

  € 2.006,61 Excl. BTW

  € 2.428,- Incl. BTW

  B&G Vulcan 7R kaartplotter en 3G radar.

  • B&G Vulcan 12R

  B&G Vulcan 12R

  € 2.023,97 Excl. BTW

  € 2.449,- Incl. BTW

  BenG Vulcan 12R multifunction display met een super high-bright multi touch screen.

  • B&G Vulcan 9 3G Radar bundel

  B&G Vulcan 9 3G Radar bundel

  € 2.313,22 Excl. BTW

  € 2.799,- Incl. BTW

  B&G Vulcan 9 FS: 9' Multifunction display met 3G Radar.

  • B&G Vulcan 12 met 3G radar

  B&G Vulcan 12 met 3G radar

  € 3.123,14 Excl. BTW

  € 3.779,- Incl. BTW

  B&G Vulcan 12 multifunction display met 3 G radar.

De B&G Vulcan is een uitgebreide kaartplotter die alle zeilfuncties heeft die je maar wensen kan. B&G is een merk dat al 60 jaar bekend staat. Het richt zich op de gepassioneerde zeiler door middel van een innovatieve techniek van kaartplotters. De B&G Vulcan is dan ook zeer geschikt voor het cruisen en zeilen. De B&G kaartplotter is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar bij Mediawinkel.eu.

Speciale zeil en cruise- functies

Alle modellen van de B&G Vulcan beschikken over een multi-touch sailing Interface. Dit geeft toegang tot de functies B&G Sailsteer en SailingTime. Ook is er bij alle modellen toegang tot Laylines. Dit alles geeft betere zeilnavigatiefuncties, zodat jij je kunt richten op het zeilen zelf.

Kies uit één van de verschillende kaartopties waaronder Navionics, Insight of C-Map. Uitgebreide digitale waterkaarten voor het Nederlands binnenwater, Europa en Engeland. Dankzij deze kaarten maak je varen en zeilen veiliger, eenvoudiger en leuker.

De Vulcan beschikt over functies als routes en sporen. Maak gebruik van de online opslag en reis of plan je route. Dankzij waypoints vind je een eerder bezochte of favorieten locatie gemakkelijk terug.

Krachtige GPS navigatie

De B&G Vulcan heeft een interne 10 Hz GPS antenne. Dit is een uiterst nauwkeurige GPS die snel positie, snelheid en tijd bijwerkt. Hierdoor is het mogelijk om ook op hoge vaarsnelheid te navigeren.

B&G Vulcan netwerk en wifi

De Vulcan maakt probleemloos verbinding met veel instrumenten, sensoren en andere uitrusting voor zeilen en cruisen. Dankzij het netwerk verloopt de communicatie met 250 kilobits per seconde. Maak eenvoudig contact met dieptemeter, navigatie instrumenten of motor instrumenten.

Uiteraard is de B&G kaartplotter uitgerust met wifi. Zo heb je altijd toegang tot de online GoFree diensten. Daarnaast is het mogelijk om via de geïntegreerde wifi contact te maken met iPhone, Android phone of tablet. Bedien vanaf je mobiele apparaat de B&G Vulcan.

Nauwkeurige identificatie van de omgeving

Dankzij de Broadband radar houd je met de B&G Vulcan de omgeving goed in de gaten. De 3G of 4G radar is altijd beschikbaar en houdt objecten tot een afstand van wel 36 zeemijlen goed in het zicht. De Vulcan is uit te breiden met een optionele ForwardScan transducer. Dit is zeer geschikt voor zeilers en schippers die een beetje extra veiligheid op prijs stellen. Dankzij ForwardScan scan je de waterdiepte voor de boot, tot maximaal 8 keer de waterdiepte vooruit. Hiermee is het mogelijk om slecht in kaart gebrachte of een onbekende omgeving met een helder beeld van de bodem weer te geven. De ForwardScan kan via een SonarHub op de B&G Vulcan worden aangesloten.

B&G Vulcan met maximaal scherm oppervlak

Het design van de B&G is mooi compact. De multi-touch interface werkt met knijpen, tikken en vegen om te zoomen of te pannen. Het maximale schermoppervlak maakt de B&G Vulcan zeer gebruiksvriendelijk. Met zijn helder beeld is deze onder alle weersomstandigheden een betrouwbare kaartplotter. Bij Mediawinkel.eu vind je de Vulcan met een scherm grootte van 5, 7 en 9 inch.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mediawinkel 9.2 / 10 - 431 Reviews @ Webwinkelkeur.nl