Terug

  • Gratis verzending v.a. € 35,-
  • Voordelige prijzen
  • Groot assortiment

Raymarine Dragonfly

Raymarine Dragonfly met wifi en ingebouwde GPS antenne. Moeiteloos navigeren en nauwkeurige dieptemeting. Fishfinder en kaartplotter voor de sportvisser.

Filters

Hobbyvissers en sportvissers kunnen niet om de moderne Raymarine Dragonfly heen. Dankzij deze fishfinder heb je meer zicht onder water en vang je beduidend meer vis. Deze fishfinder geeft het beste onderwaterbeeld en is eenvoudig te bedienen. Haal het beste uit deze fishfinder met een van de beste beeldsonars en ervaar een zeer helder beeld.

Draadloos verbinden met een Raymarine Dragonfly

De fishfinder/kaartplotter is voorzien van ingebouwde wifi. Hiermee is het mogelijk om sonar gegevens naar smartphone of tablet te verzenden. Met behulp van de mobiele Wi-Fisch-app kunnen sonarbeelden worden teruggespoeld of vastgelegd. Hierdoor is online delen met vrienden een mooi alternatief om realtime informatie door te geven. Afhankelijk van het model is uploaden naar social media snel gebeurd. De mobiele Wi-Fisch-app is verkrijgbaar in Google Play en iTunes. De Navionics SonarChart Live app maakt het mogelijk om actuele bathymetrische kaarten te maken terwijl je vaart. Het gebruiksgemak was nog nooit zo groot dankzij de Raymarine Dragonfly.

Raymarine Dragonfly met ingebouwde GPS

Met de Dragonfly fishfinder en kaartplotter ineen navigeer je moeiteloos. Deze fishfinder is erg gebruiksvriendelijk en biedt de nieuwste technologie. De ingebouwde transducer is voorzien van een snelle en nauwkeurige temperatuursensor. Het apparaat heeft een ingebouwde GPS antenne met Fast Acquisition technologie.

CHIRP DownVision voor het helderste beeld

De Raymarine Dragonfly is voorzien van CHIRP breedspectrum technologie. Hiermee worden meer sonarsignalen overgedragen, wat zorgt voor betere details. In de praktijk vertaalt zich dit in een haarscherp en levensecht beeld van alles wat onder water gebeurt en aanwezig is. Het beeldscherm is goed af te lezen vanuit iedere hoek, zelfs wanneer de zon hoog aan de hemel staat. Deze geeft dan ook een helder beeld en een scherp contrast onder alle weersomstandigheden. Alle modellen met uitzondering van de Raymarine Dragonfly 4DV zijn voorzien van dubbelkanaals sonar.

Afhankelijk van het model is de Dragonfly compatibel met Lighthouse kaarten, Navionics kaarten en C-MAP kaarten. De ingebouwde GPS is beschikbaar bij de Dragonfly 4Pro en hoger. Ditzelfde geldt voor de micro SD kaartlezer en de Raymarine wi-fish app. Het dieptebereik van de Raymarine Dragonfly bedraagt 183 meter met CHIRP DownVision en 275 meter met CHIRP sonar modellen. De Dragonfly is verkrijgbaar met een schermafmeting van 4,3 inch, 5,0 inch en 7,0 inch.

Eenvoudige montage van de Raymarine Dragonfly

Deze kaartplotter/ fishfinder is voorzien van een compact kogelkoppelingssysteem. Dit maakt installatie van de fishfinder zeer eenvoudig. Indien gewenst kan de houder vervangen worden voor een universele kogelkoppelingssysteem. Voor het plaatsen van een micro SD kaart is het nodig om 4,7 inch achter de unit vrijgelaten. Bij Mediawinkel.eu vind je altijd de nieuwste modellen van Raymarine Dragonfly.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mediawinkel 9.2 / 10 - 431 Reviews @ Webwinkelkeur.nl