Terug

 • Gratis verzending v.a. € 35,-
 • Voordelige prijzen
 • Groot assortiment

Buitenboordmotor besturing

Filters

  • Mercury NMEA 2000 Gateway

  Mercury NMEA 2000 Gateway

  € 313,22 Excl. BTW

  € 379,- Incl. BTW

  Mercury NMEA 2000 Gateway inclusief NMEA2000 aansluitingen

  • Mercury VesselView Link

  Mercury VesselView Link

  € 693,39 Excl. BTW

  € 839,- Incl. BTW

  Mercury VesselView Link is compatibele Lowrance en Simrad displays.

  • Navico Honda Interface

  Navico Honda Interface

  € 98,35 Excl. BTW

  € 119,- Incl. BTW

  Honda Interface kabel, SINGLE PACK

  • Lowrance Yamaha-motor interface-kabel 4,5 m

  Lowrance Yamaha-motor interface-kabel 4,5 m

  € 123,14 Excl. BTW

  € 149,- Incl. BTW

  Yamaha-motor interface-kabel 4,5 m (15 ft) en T-connector

  • Lowrance Evinrude motor interface-kabel 4,5 m

  Lowrance Evinrude motor interface-kabel 4,5 m

  € 123,14 Excl. BTW

  € 149,- Incl. BTW

  Evinrude motor interface-kabel 4,5 m (15 ft) en T-connector

  • Lowrance Fuel Data Manager: Replaces EP-85.

  Lowrance Fuel Data Manager: Replaces EP-85.

  € 107,36 Excl. BTW

  € 129,90 Incl. BTW

  Lowrance Fuel Data Manager: Replaces EP-85. Lowrance EP-85R opslag apparaat verzamelt bran...

  • Lowrance EP-90R druksensor

  Lowrance EP-90R druksensor

  € 98,35 Excl. BTW

  € 119,- Incl. BTW

  Lowrance EP-90R druksensor is een waterdruksensor

  • B&G Track Diesel Motor Harnas

  B&G Track Diesel Motor Harnas

  € 140,41 Excl. BTW

  € 169,90 Incl. BTW

  B&G Track Diesel Motor Harnas

  • Mercury VesselView Link Multi

  Mercury VesselView Link Multi

  € 1.073,55 Excl. BTW

  € 1.299,- Incl. BTW

  Mercury VesselView Link Multi is compatibele Lowrance en Simrad displays en kan gekoppeld ...

  • Simrad SG05 Autopilot computer

  Simrad SG05 Autopilot computer

  € 825,62 Excl. BTW

  € 999,- Incl. BTW

  Simrad SG05 Autopilot computer voor Volvo en Yamaha

Buitenboordmotor besturing is iets waar je veel plezier van kunt hebben. Om hier zo optimaal mogelijk van te kunnen genieten heb je echter meer nodig als alleen een motor, zeker als je grote stukken gaat varen of aan sportvissen doet. In ons assortiment vind je diverse producten die het gebruik van buitenboordmotor besturing makkelijker maken. Wil jij hier meer over weten en ontdekken welke producten jij nou echt nodig hebt voordat je gaat varen? Lees verder en ontdek de handige producten die het jou op het water een stuk makkelijker zullen maken.

Wat is een buitenboordmotor?

Boten zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Sommige hebben helemaal geen motor en andere hebben een ingebouwde of buitenboordmotor. Een buitenboordmotor is een variant die niet in de boot is ingebouwd maar zich aan de buitenzijde van de boot bevindt. Deze is meestal achterop de boot geplaatst. Met deze motor wordt de boot voortgestuwd en vaak kun je hiermee ook sturen. Van dit soort motoren zijn er veel verschillende te krijgen. In ons assortiment vind je producten het gebruik van buitenboordmotor besturing makkelijker maken. Wil je hier meer over weten, lees dan verder en ontdek wat wij hiervoor te bieden hebben.

Buitenboordmotor besturing gebruiken

Wanneer je een boot aanschaft met buitenboordmotor besturing is het erg handig om hier de juiste middelen bij aan te schaffen. Wanneer je de boot alleen gebruikt om af en toe ene klein stukje te varen kan is dit niet zo hard nodig. Voor sportvissers of mensen die graag het water verkennen is het wel handig om de buitenboordmotor besturing zo efficiënt mogelijk te gebruiken. Hierbij kun je denken aan een scherm en de benodigde kabels waarmee je gegevens over de motor kunt aflezen. Het kan erg fijn zijn om te weten hoe hard je vaart en het gebruiken van zo een scherm biedt uiteraard nog veel meer voordelen.

Buitenboordmotor besturing aansluiten op een scherm

Wanneer je gebruik maakt van de juiste kabels kun je de buitenboordmotor besturing aansluiten op een scherm. Hier kun je dan alle informatie aflezen die je nodig hebt. Het is niet alleen handig om te weten hoe hard je vaart, zo een scherm biedt nog veel meer mogelijkheden. Een scherm kan namelijk ook gebruikt worden om te navigeren en kan ook dienen als fishfinder. Door alle functies van dit scherm is het voor iedereen die gaat varen met een buitenboordmotor besturing een goed idee om hier gebruik van te maken. Of je nou een sportvisser bent of liever een rustig stukje gaat varen, het gebruik maken van een scherm die niet alleen informatie laat zien over de motor maar ook over de omgeving om je heen is altijd verstandig.

De motor schoonhouden

Een motor die in het water ligt kan erg bevuild raken. Er kunnen waterplanten tussenkomen, modder of zelfs zout als je in zee gaat varen. Het is dan ook erg belangrijk om met enige regelmaat de buitenboordmotor besturing te reinigen. Dit is een eenvoudige klus die ervoor zorgt dat je vele malen langer plezier kunt hebben van de motor. Het schoonhouden is overigens niet het enige wat regelmatig moet gebeuren om de motor lang mee te laten gaan. Wat ook erg belangrijk is om optijd te peilen en bij te houden of je nog genoeg brandstof en olie hebt. Hiervoor kun je een druksensor aanschaffen en bevestigen. Hiermee kun je kiezen welke gegevens je wilt kunnen aflezen en hem dan op de juiste manier aansluiten. Door op tijd vloeistoffen bij te vullen en de motor goed schoon te houden zal deze vele malen langer meegaan.

Bij het aanschaffen van een boot met buitenboordmotor besturing komt heel wat meer kijken als slechts de aanschaf. Door de juiste middelen te gebruiken kun je hier veel meer plezier van hebben en gaat de motor langer mee. In ons assortiment hebben wij diverse producten die het gebruik van buitenboordmotor besturing makkelijker en zelfs leuker maken. Neem gerust een kijkje in ons assortiment en bestel wat je nodig hebt voor jouw buitenboordmotor besturing bij Mediawinkel.eu.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mediawinkel 9.2 / 10 - 431 Reviews @ Webwinkelkeur.nl