Simrad StructureScan 3D Duo  in Stainless Steel
StructureScan 3D Duo in Stainless Steel €2649,-

StructureScan 3D Duo in Stainless Steel

Merk: Simrad
€2.189,26 Excl. btw
€2.649,00 Incl. btw
Artikelnummer: 000-13560-001
  • Dit product wordt gratis verzonden!
  • Garantie op jouw StructureScan 3D Duo in Stainless Steel
  • Klanten beoordelen Mediawinkel.eu met een 9.3
  • Deskundig en persoonlijk advies
  • Levertijd tussen de 2 en 5 werkdagen
Informatie

Simrad StructureScan 3D Stainless Steel Dual Thru-Hull Transducer de nieuwe Dual Thru-hull StuctureScan 3D roestvrijstalen transducer voor de StructureScan 3D Sonar Imaging-productlijn, die meer bereik en een hogere resolutie biedt.

Deze transducers zijn ontworpen voor boten met steile of variabele deadrise-romphoeken, voor naadloze weergave van SideScan en DownScan en 3D Imaging. Net als bij de spiegel-gemonteerde StructureScan 3D-transducer levert de nieuwe Dual Thru-hull roestvrijstalen versie extreme doeldetails, onderscheiding onderaan, plus lokaas- en vis herkenning op dieptes tot 92 m en een breder bereik van 183 m links en rechts van dekking.

Deze Dual Thru-hull RVS StructureScan 3D® transducers van Airmar® zijn alleen voor StructureScan 3D-systemen. Deze stevige, Dual Thru-hull RVS StructureScan 3D® transducers zijn bestand tegen de elektrische krachten in de omgeving waar het zal worden gebruikt.

Elke functie heeft een onopvallend ontwerp dat de weerstand minimaliseert; bieden exclusieve 3-kanaals beam, poort- en stuurboord SideScan, DownScan Imaging ™ en 3D Imaging-technologie; een optionele high-performance kuip is beschikbaar (000-13581-001) geeft u grotere prestaties van StructureScan op snelheid; en beschikken over een transducerkabel van 30 ft / 9 m.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Webwinkelkeur.nl