Terug

 • Gratis verzending v.a. € 35,-
 • Voordelige prijzen
 • Groot assortiment

Wingles

Maak overal gebruik van een goede internetverbinding en laat anderen gebruik maken van jouw wingle als Hotspot. Bestel daarom een wingle bij mediawinkel.eu.

Filters

  • Huawei E8372h-153 4G LTE

  Huawei E8372h-153 4G LTE

  -33% Sale

  119,- € 66,03 Excl. BTW

  € 79,90 Incl. BTW

  De Huawei E8372h-153 is een 4G LTE wingle waar tot 10 apparaten op aangesloten kunnen word...

  • Huawei E8231s-2 3G Wingle

  Huawei E8231s-2 3G Wingle

  € 33,02 Excl. BTW

  € 39,95 Incl. BTW

  De Huawei E8231s-2 is een 3G Wingle met WiFi.

Op steeds eer plekken kun je gebruik maken van een WiFi netwerk. Dit kan zijn bij een tankstation, restaurant of in de trein. Toch zal je lang niet overal een verbinding kunnen vinden of de verbinding die er is, is te langzaam om goed mee te kunnen werken. Als je gebruik maakt van een wingle dan maakt dit voor jou niet langer uit. Jij hebt hiermee namelijk altijd en (haast) overal snel en betrouwbaar internet. Dit is ideaal als je onderweg of op vakantie nog wat werk te doen hebt of als je het gewoon fijn vindt om lekker te kunnen skypen als je erop uit bent.

Kiezen voor een wingle of dongle

Hoeveel deze twee in veel aspecten erg op elkaar lijken zit er toch één groot verschil tussen. Een dongle zorgt ervoor dat je gebruik kunt maken van het mobiele netwerkt middels de simkaart die erin geplaatst wordt. Hierdoor heb je internet op het apparaat waar de dongle op is aangesloten. Een wingle doet eigenlijk hetzelfde maar die heeft als extra voordeel dat hij ook WiFi kan uitzenden waardoor anderen hier ook gebruik van kunnen maken.

Een wingle als Hotspot

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen kan een wingle een WiFi signaal uitzenden. Afhankelijk van de variant die je kiest kunnen er een bepaald aantal mensen gebruik maken van jouw netwerk. De wingle fungeert dan als WiFi Hotspot. Dit is ideaal als je op vakantie bent met het gezin en iedereen even op het internet wil. Ook als je zelf behalve met een laptop ook nog even met je telefoon wilt werken is dit mogelijk, je maakt dan met jouw telefoon gewoon gebruik van deze Hotspot.

Kiezen voor 3G of 4G

Als je gebruik maakt van een wingle doe je dit meestal als je onderweg bent of op vakantie gaat. Het doel van de reis bepaalt dan meestal de snelheid en stabiliteit van de internetverbinding die je nodig hebt. Als je op zakenreis gaat is de behoefte hierbij heel anders als dat je gewoon op vakantie gaat maar af en toe wat werk moet doen. 4G biedt veel sneller internet en de verbinding is ook betrouwbaarder, zo kun je snel meer werk doen maar hier betaal je wel net iets meer voor. 3G is voldoende als het slechts gaat om wat klein werk waar je even rustig voor kan gaan zitten. Bekijk waarvoor je de wingle veel voor zal gebruiken en stem daarop af of je 3G of 4G nodig zal hebben.

Bestel jouw wingle(‘s) bij Mediawinkel.eu

Gebruik maken van een wingle heeft voor jou veel voordelen maar direct ook voor de mensen om je heen. Zo kan iedereen gratis gebruik maken van deze Hotspot zonder dat het extra geld kost. Als je een wingle gaat gebruiken op vakantie dan heb je aan één wingle genoeg. Als je deze echter zakelijk aankoopt zodat jouw personeel buiten kantoor of hun woning ook toegang hebben tot betrouwbaar internet dan is het een optie om de wingle in grote aantallen te bestellen. Je kunt dan even contact met ons opnemen zodat we een speciale prijs kunnen afspreken. Bestel jouw wingle bij Mediawinkel.eu en geniet overal van internet en creëer een Hotspot voor de mensen om je heen.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mediawinkel 9.2 / 10 - 431 Reviews @ Webwinkelkeur.nl