Terug

 • Gratis verzending v.a. € 35,-
 • Voordelige prijzen
 • Groot assortiment

WIFI dongles

Als je altijd en overal de mogelijkheid wil hebben om gebruik te msaken van een goede internetverbinding, bestal dan een WiFi dongel bij Mediawinkel.eu.

Filters

  • Gembird USB Bluetooth & WiFi netwerkadapter

  Gembird USB Bluetooth & WiFi netwerkadapter

  € 14,01 Excl. BTW

  € 16,95 Incl. BTW

  Deze USB Bluetooth & WiFi netwerkadapter in 1, voorziet je PC in één keer van zowel een ...

  • Technicolor USB dongel

  Technicolor USB dongel

  € 16,52 Excl. BTW

  € 19,99 Incl. BTW

  Technicolor USB dongel

  • ALLNET Wifi adapter

  ALLNET Wifi adapter

  € 41,24 Excl. BTW

  € 49,90 Incl. BTW

  De nieuwe ALLNET Wifi adapter, ALL-WA1200AC USB-Pen-adapter voor het aansluiten van uw com...

  • Edimax 2.4/5 GHz USB 2.0 Wireless Adapter

  Edimax 2.4/5 GHz USB 2.0 Wireless Adapter

  € 49,50 Excl. BTW

  € 59,90 Incl. BTW

  Edimax AC600 Wi-Fi Dual-Band USB Adapter

  • Gembird USB WiFi ontvanger, 300 Mbps

  Gembird USB WiFi ontvanger, 300 Mbps

  € 5,74 Excl. BTW

  € 6,95 Incl. BTW

  Gembird Mini USB WiFi ontvanger, met een snelheid tot 300 Mbps.

  • Gembird USB WiFi ontvanger met antenne

  Gembird USB WiFi ontvanger met antenne

  € 10,74 Excl. BTW

  € 12,99 Incl. BTW

  Gembird krachtige USB WiFi ontvanger die snelheden kan bereiken tot 300Mbps.

  • Gembird Mini USB WiFi ontvanger

  Gembird Mini USB WiFi ontvanger

  € 4,92 Excl. BTW

  € 5,95 Incl. BTW

  Gembird Mini USB WiFi ontvanger met een snelheid tot 150 Mbps.

  • Gembird Krachtige USB WiFi ontvanger, 150Mbps met antenne

  Gembird Krachtige USB WiFi ontvanger, 150Mbps met antenne

  € 10,70 Excl. BTW

  € 12,95 Incl. BTW

  Gembird krachtige USB WiFi ontvanger met antenne. In twee simpele stappen over sneller (to...

  • Raspberry Pi Pi USB Wireless Adapter

  Raspberry Pi Pi USB Wireless Adapter

  € 10,70 Excl. BTW

  € 12,95 Incl. BTW

  Raspberry Pi USB Wireless Adapter

Tegenwoordig is haast iedereen wel bekend met de term dongel. Wat dit precies is en wat je ermee kan is echter niet voor iedereen helemaal duidelijk. Een WiFi dongel is simpel gezegd een kleine router welke je in een laptop of computer kunt stoppen om hiermee gebruik te kunnen maken van internet, ook als er geen bruikbaar WiFi netwerk in de buurt is die sterk genoeg is om te kunnen gebruiken. De WiFi dongel maakt gebruik van bestaande WiFi netwerken maar kan deze versterken als ze zwak of uit de buurt zijn zodat je hier alsnog gebruik van kunt maken.

Altijd en overal voordelig online

Je zal zelden op een plek komen waar geen WiFi netwerk in de buurt is. Vaak is deze alleen zo zwak door de afstand dat je hier geen gebruik van kunt maken of de snelheid van het internet wordt zo traag dat je dit niet wil. Een WiFi dongel neemt dit signaal en versterkt het zodat je hier wel goed gebruik van kunt maken zonder dat je merkt dat dit signaal van ver is opgepikt. Hierbij heb je het voordeel dat je geen extra kosten voor een abonnement met internet hoeft te nemen maar je gewoon gebruik kunt maken van bestaande netwerken. Haast overal in Nederland is er wel een zwak WiFi signaal te krijgen waardoor je met de WiFi dongel overal gebruik kunt maken van het internet.

Een sterke en betrouwbare verbinding

Ook als je thuis of op een plek zit waar je gewoon gebruik zou moeten kunnen maken van een goed WiFi netwerk is dit niet altijd het geval. Er kunnen kleine storingen zijn waardoor je alsnog niet de gewenste internetsnelheid hebt. Als je op dit soort momenten gebruik maakt van een WiFi dongel dan wordt dit signaal weer versterkt zodat je alsnog beschikt over snel internet. Hierdoor weet je dan ook altijd dat je internet kunt gebruiken om te werken, gamen, films te kijken en meer zonder dat je last hebt van storingen of lange laadtijden.

Een vaste computer met draadloos netwerk

Vaste computers worden op het internet aangesloten door middel van een kabel naar een router toe. Dit werkt op zich goed als je met de computer in de buurt zit bij de router. Toch is dit vaak niet het geval en staat de computer in een andere ruimte. Dit zou normaliter betekenen dat je kabels naar die ruimte moet gaan trekken om daar verbinding te hebben. Als je gebruik maakt van een WiFi dongel kun je jouw computer echter ook gebruik laten maken van een draadloze verbinding. Hierdoor is kabels trekken niet nodig om alsnog in een andere ruimte gebruik te kunnen maken van een computer.

De juiste WiFi dongel kiezen

Er zitten veel verschillen tussen de verschillende opties binnen ons assortiment. De ene WiFi dongel maakt het mogelijk om snel internet te bieden terwijl de ander misschien meer geschikt is voor wat kleine dingen op te zoeken. Welke WiFi dongel jij nodig hebt ligt volledig aan jouw gebruik van het internet en hoeveel je hiervoor op de WiFi dongel wilt rekenen. Bij alle opties staat informatie zoals de maximale internetsnelheid. Door dit goed te lezen weet je welke WiFi dongel past bij wat jij nodig hebt.

Bestel jouw WiFi dongel bij MEdiwinkel.eu

Bij het kiezen voor de juiste WiFi dongel is kwaliteit erg belangrijk. De kwaliteit bepaalt namelijk grotendeels hoe prettig jij het werken met een WiFi dongel zal ervaren. Alle producten binnen ons assortiment voldoen aan een bepaalde kwaliteit waardoor jij gegarandeerd tevreden zal zijn mits je de juiste WiFi dongel kiest. Lees de informatie bij de verschillende producten goed door en aarzel niet bij vragen om contact met ons op te nemen. Bestel jouw WiFi dongel bij Mediawinkel.eu en heb overal een snelle en betrouwbare verbinding.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mediawinkel 9.2 / 10 - 431 Reviews @ Webwinkelkeur.nl