Terug

Maretron Vessel Data Recorder

Levertijd tussen de 2 en 5 werkdagen

 • Artikelcode: (VDR100)

Maretron Vessel Data Recorder (Includes M003029)

€ 974,38 Excl. BTW Gratis verzending

€ 1.179,- incl. BTW

Aan verlanglijst toevoegen

 • 14 dagen niet goed geld terug garantie
 • Gratis verzending
 • 2 jaar garantie op je Vessel Data Recorder
 • Klanten beoordelen ons met een 9.2

Productomschrijving

Maretron Vessel Data Recorder (VDR100) wordt gebruikt om berichten op te nemen die worden verzonden vanaf elk product dat is aangesloten op het NMEA 2000®-netwerk van het schip. Elk bericht wordt opgeslagen met behulp van solid-state geheugentechnologie met eenvoudige gegevensherstel via een verwijderbare USB-flashdrive. De meegeleverde 16 Gbyte USB-flashdrive kan weken of meer aan gegevens bevatten, en met de optionele aanschaf van een grotere USB-flashdrive kan een jaar of meer aan gegevens worden opgeslagen. En u hoeft zich nooit zorgen te maken dat u de meest recente gegevens kwijtraakt, want de VDR100 gebruikt een circulaire buffer waar de oudste gegevens pas worden overschreven nadat het volledige geheugen is gevuld.

Opgenomen vaartuiggegevens kunnen op vele manieren worden gebruikt, waaronder prestatieanalyse, vaartuigvolgsystemen, preventief onderhoud, netwerkdiagnostiek, garantie-incidenten en ongevallenonderzoek, allemaal om de bedrijfskosten te verlagen en de veiligheid te verbeteren. Als voorbeeld van hoe de geregistreerde gegevens kunnen worden gebruikt, kunt u een NMEA 2000® brandstofstroommeter die op het netwerk is aangesloten, overwegen, die een volledig overzicht geeft van hoeveel brandstof is verbruikt en hoe snel deze is verbruikt. Met een GPS-antenne / -ontvanger die is aangesloten op het NMEA 2000 netwerk, heeft u een volledig overzicht van waar het vaartuig is geweest, inclusief zijn snelheid en koers over de grond.

Het analyseren en grafisch weergeven van opgenomen gegevens wordt gedaan met een spreadsheetprogramma zoals Microsoft® Excel®. Verwijder gewoon de USB-flashdrive en sluit deze aan op een pc of Mac en draai de gratis extractiesoftware van Maretron (N2KExtractor). Kies een of alle opgenomen gegevens, inclusief de bijbehorende datums en tijden, en het programma maakt een door komma's gescheiden bestand (.csv) dat kan worden ingelezen in een spreadsheet voor grafieken of een ander type gegevensanalyse.

Met de VDR100 beschikt u over een compleet overzicht van alle informatie die wordt geproduceerd door NMEA 2000 producten die zijn aangesloten op het scheepsnetwerk. En omdat de VDR100 is ontworpen en vervaardigd volgens de hoogste normen (IEC 60945 Maritieme navigatie- en radiocommunicatieapparatuur), worden uw gegevens veilig beschermd in een compacte waterdichte behuizing.

Afhankelijk van hoeveel data u wilt opnemen zonder oudere data te overschrijven, kan de volgende tabel worden gebruikt om de capaciteit van de USB Flash Drive die u nodig heeft te bepalen. Deze cijfers zijn geschat op basis van een 25% geladen systeem (ongeveer 463 frames / seconde).

Recording Period Media Storage Capacity
1 second 7862 bytes
1 minute 471,750 bytes
1 hour 29 MBytes
1 day 680 MBytes
1 week 5 GBytes
1 month (30 days) 21 GBytes
1 year (365.25 days) 248 GBytes

Datasheet Maretron Vessel Data Recorder. 

Reviews

Gerelateerde producten

Gerelateerde producten

Recent bekeken

  • Maretron Vessel Data Recorder

  Maretron Vessel Data Recorder

  € 974,38 Excl. BTW

  € 1.179,- Incl. BTW

  Maretron Vessel Data Recorder (Includes M003029)

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Vessel Data Recorder

Vessel Data Recorder

€ 974,38 Excl. BTW

Mediawinkel 9.2 / 10 - 431 Reviews @ Webwinkelkeur.nl