Terug

  • Gratis verzending v.a. € 175,-
  • Voordelige prijzen
  • Groot assortiment

Hardware firewall

  • Tuesday 21 / 03 / 2017 0
Hardware firewall

Een firewall beschermt het netwerk en de computer tegen virussen, trojans en spyware. Voor bedrijven is het belangrijk om gebruik te maken van een firewall. Hiermee worden bedrijfsgevoelige gegevens beschermd tegen misbruik of inbraak van buitenaf. Zowel kleine als grote bedrijven kunnen te maken krijgen met hackers, verschillende computervirussen of spam. Omdat met de groei van het internet ook de beveiliging steeds beter moet worden, is een firewall geschikt voor grote en kleine bedrijven, maar ook voor de particulier. Hierbij heb je de keuze uit de software of hardware firewall.

De werking van een hardware firewall

Een software firewall werkt alleen op de computer waarop het geïnstalleerd is. De hardware firewall werkt voor alle computers die op het netwerk zijn aangesloten. Binnen een zakelijk netwerk is de hardware firewall onmisbaar. Hiermee bescherm je de gateway van het netwerk en minimaliseer je de kans op besmetting of schadelijke software.

Speciaal voor grote bedrijven, kantoren, overheidsinstellingen of zorginstellingen is er de UTM hardware firewall. UTM staat voor Unified Threat Management. Dit is een firewall die meerdere beveiligings services aanbiedt waaronder antivirus, antispam en anti spyware, maar ook content filtering en intrusion prevention and detection. De standaard firewall ondersteunt deze service niet, het is bij aanschaf daarom belangrijk om te kijken of er sprake is van een UTM firewall. Bij Mediawinkel.eu vind je de Dell Sonicwall tz300. Dit is een UTM firewall die zeer geschikt is voor middelgrote en kleine bedrijven.

Hardware firewall met wifi-netwerk

De firewall beschermt het bedrijfsnetwerk waardoor bedrijfsinformatie, belangrijke dossiers en e-mails niet uitlekken. Deze geeft een uitstekende bescherming tegen virussen en spyware, maar ook tegen hackers. Met de content filtering Premium Services wordt content op website gefilterd, zodat een eventuele bedreiging vermeden wordt. Dit is zeer belangrijk voor bedrijven en instellingen die regelmatig over het net surfen. De firewall met ingebouwd wifi-netwerk voorziet kleine organisaties van een draadloze internetverbinding. Met de Dell Sonicwall tz300 profiteer je niet alleen van een uitstekende hardware firewall met wifi-verbinding, ook ontvang je een eenjarig TotalSecure contract.

Hardware firewall van ALLNET

ALLNET komt met een uitstekende hardware firewall met VPN of Virtual private Network. Dit is een professionele en veilige manier om binnen het bedrijfsnetwerk meerdere computers en apparatuur met elkaar te verbinden. Bij VPN maak je gebruik van een internetverbinding, de hardware zorgt voor een optimale beveiliging van het netwerk.

De ALLNET VPN firewall is een wlan-wan router. Dit is een draadloos netwerk waarbij je toegang hebt tot het internet. Steeds meer ondernemingen stappen over van een bekabelde internetverbinding naar een draadloze verbinding, dit biedt vele voordelen met betrekking tot de inrichting en de aansluiting van apparatuur. Via wlan is het mogelijk om een gastnetwerk op te zetten, ideaal voor bezoekers en gasten.

Scannen van gegevenspakketten

De firewall scant al het binnenkomende verkeer. Alle pakketten worden gecontroleerd op de aanwezigheid van virussen, trojans en wormen. De hardware firewall beschermt niet alleen de desktop pc, maar ook mobiele apparatuur waaronder de laptop, tablet en smartphone. Hiermee is een beveiligde mobiele toegang mogelijk voor Windows, Apple Ios, Mac OS, Linux en Google Android. Het aantal bedreigingen neemt dagelijks toe: het is voor bedrijven daarom uitermate belangrijk om internetcriminaliteit tegen te gaan. De hardware firewall houdt interne en externe aanvallen tegen. Mediawinkel.eu heeft de beste hardware firewall geselecteerd, geschikt voor de zzp’er en het MKB.

Laat een reactie achter

* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mediawinkel 9.2 / 10 - 431 Reviews @ Webwinkelkeur.nl