Terug

  • Gratis verzending v.a. € 175,-
  • Voordelige prijzen
  • Groot assortiment

Bootaccessoires

  • Wednesday 22 / 03 / 2017 0
Bootaccessoires

De watersport biedt veel uitdaging en ontspanning. Het is hierbij wel belangrijk om goed voorbereid te gaan varen. Met bootaccessoires of watersportbenodigdheden vergroot je het comfort en de veiligheid op de boot. Daarnaast bieden bootaccessoires diverse uitbreidingsmogelijkheden. Mediawinkel.eu heeft de beste bootaccessoires in het assortiment, van losse aansluitingen tot complete stuurautomaat bedieningseenheden. Grote merken als Raymarine, BNG, Pulsar en Lowrance bieden de beste apparatuur voor kleine en grote schepen of pleziervaartuigen.

Uitstekende navigatie en fishfinders

Een fishfinder en kaartplotter is nagenoeg onmisbaar op de boot. Deze bootaccessoires leveren we van verschillende merken. De Dragonfly, HDS gen3, Helix of Onix leveren een uitstekende kwaliteit. De heldere weergave, ook bij fel zonlicht, vergroot het gebruiksgemak. Deze bootaccessoires zijn inzetbaar voor zeilschepen, cruises en vissersboten, zowel voor particulier als commercieel gebruik. De fishfinder meet de diepte van het water, het bodemverloop en de aanwezigheid van obstakels en vis. De kaartplotter zorgt voor een snelle positiebepaling. Deze bootaccessoires zijn in veel gevallen uitgerust met ingebouwde wifi.

We hebben een aantal uitstekende waterkaarten in ons assortiment. Deze bootaccessoires zijn verkrijgbaar van Navionics, Humminbird, C-Map en Lowrance.

Stuurautomaat bedieningseenheid en instrument display

Een van de belangrijkste bootaccessoires is de stuurautomaat bedieningseenheid. Mediawinkel.eu levert deze van het merk Simrad, Raymarine of een van de andere betere merken. De stuurautomaat bedieningseenheid is geschikt voor pleziervaartuigen. Deze is uitgerust met een duidelijk scherm, uitwijkfunctie, windsnelheid regeling en een constante dieptevolging. Uiteraard is de stuurautomaat bedieningseenheid volledig waterdicht en sluit goed aan op de instrumenten van hetzelfde merk. Het analoog display behoort ook tot de bootaccessoires, deze is eenvoudig te installeren en voorzien van een unieke weergave indeling.

De sonarhub is een van de bootaccessoires waaraan je moeiteloos verschillende transducers koppelt. Met de ingebouwde ethernet poorten bouw je snel een netwerk op. Naast deze bootaccessoires vind je nog veel meer bootinstrumenten waaronder de NASA Marine Target of de Matrix meter.

Bootaccessoires verhogen de veiligheid

Net als in het wegenverkeer is het ook belangrijk om bij het waterverkeer rekening te houden met veiligheid. Beveiligingscamera’s zijn bootaccessoires die toezicht houden op de stuurhut of de machinekamer. In Nederland moeten pleziervaartuigen vanaf 20 meter lengte uitgerust zijn met een marifoon. Deze bootaccessoires leveren we van de merken Raymarine, Standard Horizon, Icom of Simrad. Ook andere merken zijn bij ons verkrijgbaar. Het AIS-systeem zorgt ervoor dat er continu een signaal wordt uitgezonden, dat opgepikt wordt door andere schepen. Met deze bootaccessoires blijf je altijd in contact met de buitenwereld.

Speciaal voor de watersport en pleziervaartuigen hebben we de mobiele telefoon of gsm die tegen een stootje kan. Deze bootaccessoires mogen zeker niet ontbreken op ieder schip, ongeacht de lengte. De robuuste gsm is stof- en waterdicht en beschikt over een helder scherm. Afhankelijk van het model zijn deze bootaccessoires uitgerust met een aanraakscherm en veiligheidsfuncties, voor een optimaal gebruiksgemak.

Bootaccessoires en toebehoren

Bij Mediawinkel.eu vind je een groot assortiment bootaccessoires. Maak gebruik van de transducer dieptemeter, of het complete snelheids- en dieptemeterpakket. Ook bootaccessoires als sensoren, stuurpompen en radars kunnen we leveren. Diverse bootaccessoires, toebehoren en onderdelen vereenvoudigen het gebruik van apparatuur. Denk hierbij aan een afstandsbediening, transducer verlengkabel of kayak kit. Daarnaast leveren we verrekijkers van een uitzonderlijke kwaliteit, speciaal geschikt voor de watersport. Deze bootaccessoires zijn, afhankelijk van het model, ook als nachtzicht verrekijker inzetbaar. Bekijk al onze bootaccessoires en bepaal je uitrusting. Kom je er niet uit of heb je vragen, dan staan we je graag te woord.

Laat een reactie achter

* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mediawinkel 9.2 / 10 - 431 Reviews @ Webwinkelkeur.nl