Terug

 • Gratis verzending v.a. € 175,-
 • Voordelige prijzen
 • Groot assortiment

Aftershokz headset

 • Tuesday 21 / 03 / 2017 2
Aftershokz headset

Bij ruim 1 op de 8 kinderen komt gehoorbeschadiging voor. Begin 2017 kwam het verontrustende bericht naar buiten dat steeds meer kinderen te maken krijgen met permanente gehoorschade. Kno-artsen zien het aantal jonge patiënten jaarlijks groeien. De oorzaak hiervan is het gebruik van koptelefoons en oortjes. Een te hoge geluidsbelasting zorgt voor beschadiging van het jonge oor. Deze beschadiging is niet terug te draaien, waardoor dit een grote impact op het verdere leven heeft.

De Aftershokz koptelefoon voorkomt gehoorbeschadiging bij kinderen en volwassenen. Veilig naar muziek luisteren zonder je zorgen te maken over een te hoge geluidsbelasting, Aftershokz heeft het allemaal. De Aftershokz headset is niet alleen geschikt om muziek te luisteren, ook is deze aan te sluiten op de mobiele telefoon. Muziek luisteren of bellen, de Aftershokz headset kent vele toepassingen.

Muziek luisteren via beengeleiding

Bij mensen met gehoorbeschadiging of gehoorverlies wordt er vaak gebruik gemaakt van beengeleiding. Hierbij wordt geluid overgedragen via geleiding door het bot, en niet via de gehoorgang. Aftershokz heeft dit idee verder uitgewerkt in een headset. De trillingen afkomstig vanuit de muziekdrager worden via het jukbeen naar het trommelvlies gestuurd. Het voordeel hiervan is dat de gehoorgang vrij blijft, zodat je ook omgevingsgeluiden goed waarneemt. Daarnaast ontstaat er minder tot geen gehoorbeschadiging of irritatie van het oor.

Luisteren naar muziek of bellen via beenbegeleiding is een veilige en verantwoorde methode. De headset is voorzien van bluetooth, waardoor deze eenvoudig verbinding maakt met de telefoon of muziekdrager. Dankzij de draadloze verbinding heb je nooit meer last van in de weg zitten de kabeltjes. Ook kun je kiezen voor een bedrade verbinding, afhankelijk van het model.

Aftershokz headset voor sporters

Ook voor sporters is de headset van Aftershokz een aanrader. Speciaal voor sporters is de Aftershokz Sportz ontwikkeld, deze heeft een groot klankbereik. De bedrading is uitgerust met een inline controller, waardoor je snel schakelt tussen je favoriete muzieknummers. Ook het aanpassen van het volume is vrij eenvoudig dankzij de inline controller.

De Aftershokz headset voor sporters zit comfortabel en zakt niet af. Deze koptelefoon is veilig in gebruik, doordat je omgevingsgeluiden altijd meekrijgt. Hardlopen, wandelen of fietsen, de Aftershokz headset voor sporters neem je overal mee naartoe.

Aftershokz headset Bluez

De Aftershokz Bluez is verkrijgbaar in verschillende trendy kleuren waaronder rood, zwart of groen metallic. De Bluez valt op dankzij de vierkante vormgeving, dit past helemaal in een trendy stijl. De transducers rusten comfortabel voor de oren, het ergonomisch ontwerp zorgt ervoor dat deze Aftershokz headset nauwelijks voelbaar is. De koptelefoon is voorzien van dubbele microfoon en gesproken aanwijzingen, hierdoor ervaar je een groot gebruiksgemak.

De Trekz Titanium

De Aftershokz headset Trekz Titanium is modern ontworpen en geschikt voor het beluisteren van muziek of bellen. Met deze Aftershokz headset blijf je altijd bewust van je omgeving, waar je ook bent. Net als alle andere headsets van Aftershokz werkt ook deze via beengeleiding. Dit is een stevige en buigzame koptelefoon die geschikt is voor verschillende toepassingen.

Comfortabele headset

De Aftershokz headset zit onder alle omstandigheden comfortabel. De Aftershokz headset bestaat uit een nekband, waarbij het oorgedeelte net boven het oor rust. De positie van de speakers bevindt zich aan het uiteinde van het jukbeen, voor de oorschelp. Rennen, springen of gewoon een wandeling maken, de Aftershokz headset blijft altijd goed zitten, ook bij het dragen van een fietshelm. Dat is onbekommerd genieten van je favoriete muziek of telefoongesprekken voeren.

Reacties

 • Placeholder

  Hans

  Tuesday 21 / 03 / 2017 @ 10:45

  Aftershokz heeft besloten om te gaan stoppen met de verkoop van de gekleurde Trekz modellen, zo zal er gestopt worden met de Roze, Blauwe en Groene modellen. De Grijze blijft voorlopig nog leverbaar, bij de andere modellen geldt op=op.

 • Placeholder

  Pieter-Jan

  Tuesday 21 / 03 / 2017 @ 22:34

  Een geweldige uitvinding!!

Laat een reactie achter

* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mediawinkel 9.2 / 10 - 431 Reviews @ Webwinkelkeur.nl