Terug

Yacht Devices NMEA2000 Tank niveau adapter

Levertijd tussen de 2 en 5 werkdagen

  • Artikelcode: YDTA-01N

Yacht Devices NMEA2000 Tank niveau adapter

€ 156,20 Excl. BTW Gratis verzending

€ 189,- incl. BTW

Aan verlanglijst toevoegen

  • 14 dagen niet goed geld terug garantie
  • Gratis verzending
  • 2 jaar garantie op je NMEA2000 Tank niveau adapter
  • Klanten beoordelen ons met een 9.2

Productomschrijving

Yacht Devices NMEA2000 Tank niveau adapter maakt het mogelijk om bestaande vloeistof niveau installaties te koppelen aan het NMEA2000 netwerk en het vloeistof niveau weer te geven op instrumenten of kaartplotters.

Deze interface kan worden geconfigureerd om één van de volgende 7 vloeistof niveaus weer te geven: Diesel, Benzine, Olie, Drink water, Grijs water, Zwart water of tank voor levende waterdieren. Het tank nummer kan worden geconfigureerd en een NMEA2000 netwerk kan tot 16 tanks van ieder type bevatten.

Het is bruikbaar voor het gangbare type in Europa (10 tot 180 Ohm), het Amerikaanse type (240 tot 33 Ohm) of het japanse type (0 tot 310 Ohm). Daarnaast is het mogelijk om het te installeren op niet standaard sensors met een maximale weerstand waarde van 400 Ohm.

Deze interface kan worden geïnstalleerd worden als losse adapter, parallel met een bestaande analoog wijzer instrument of parallel met Volvo Penta MDI. Ook als er een drukknop aanwezig is om het tankniveau uit te lezen werkt deze koppeling prima, het maakt niet uit of de analoge wijzer is voorzien van één of twee spoelen.

De tank niveaus kunnen worden gekalibreerd doormiddel van een 12 punts curve voor tanks die bijvoorbeeld de rompvorm volgen, zo krijgt u het werkelijke niveau te zien. Parasitaire weerstand van de aansluitdraden kan worden gecompenseerd via de instellingen.

Via de ingebouwde MicroSD kaartlezer kunt u de adapter configureren, firmware laden, diagnose uitlezen en data loggen. Er is geen speciale software nodig, iedere computer of smartphone met een MicroSD (of met adapter een SD) slot en een simpele tekstverwerker is voldoende.

De adapter wordt gevoed door het NMEA2000/SeaTalkNG netwerk en er is een galvanische isolatie tussen dit netwerk en de sensor aansluitingen.

De Tank Adapter werkt samen met de YDCC Digitale schakelaar en de YDAB Alarm Knop.

Reviews

Gerelateerde producten

Gerelateerde producten

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
NMEA2000 Tank niveau adapter

NMEA2000 Tank niveau adapter

€ 156,20 Excl. BTW

Mediawinkel 9.2 / 10 - 431 Reviews @ Webwinkelkeur.nl