Terug

Teltonika RMS License Pro pack - 250 maanden-units

Nu besteld is binnen 24 uur verzonden*

  • Artikelcode: TEL60033

Teltonika RMS License Pro pack - 250 maanden-units

€ 445,45 Excl. BTW Gratis verzending

€ 539,- incl. BTW

Aan verlanglijst toevoegen

  • 14 dagen niet goed geld terug garantie
  • Gratis verzending
  • 2 jaar garantie op je RMS License Pro pack - 250 maanden-units
  • Klanten beoordelen ons met een 9.2

Productomschrijving

Teltonika RMS License Pro pack - 250 maanden-units is ideaal voor diegene die hun Teltonika routers afstand willen beheren. Door de nieuwe pakketvorm van RMS is het nu ook mogelijk om de maanden/units van 1 pack voor meerdere routers te gebruiken, wat u dus meer keuzevrijheid biedt. Het Remote Management System (RMS) van Teltonika is ontworpen om RUT routers op afstand te kunnen beheren en monitoren, ook als ze geen publiek IP-adres hebben. Vanaf uw pc of laptop kunt u de status van de apparaten bekijken en ze indien gewenst configureren.

Dit pack van 250 maanden/units kunt u bijvoorbeeld gebruiken als jaarlicentie voor 20 routers: 12 maanden/units x 20 = 240 maanden/units. De overige 10 maanden/units kan uw klant gebruiken voor een project met 2 router gedurende 5 maanden: 2 x 5 maanden/units = 10 maanden/units. Het RMS cloud management platform is te gebruiken met alle netwerkapparatuur van Teltonika, waaronder de routers uit de series;
RUT2XX
RUT8XX
RUT9XX

Bespaar kosten met over-the-air firmware (FOTA) en configuratie updates

Implementeer het gewenste configuratie template of de nieuwe firmware versie op hetzelfde moment in meerdere routers of groepen routers. Deze over-the-air bulk upgrade (FOTA) en configuratie levert een aanzienlijke kostenbesparing op.

Rapportage tools om de prestaties van uw netwerk te verbeteren

Gebruikers ontvangen informatie die hen helpt om het apparaat te traceren en te controleren via prestatie-indicatoren zoals temperatuur, signaalsterkte en andere apparaat gegevens. Voor proactieve diagnostiek -bijvoorbeeld het herstarten van apparaten, kunt u speciale ‘troubleshooting’ of system event’ bestanden downloaden.

RMS kan u helpen de prestaties en efficiëntie van uw netwerk te verbeteren. Het bevat namelijk rapportage tools waarmee u rapporten op maat kunt laten samenstellen. Bijvoorbeeld met elementen als beschikbaarheid van routers, performance en uitzonderingen. Als u weet hoe uw netwerk functioneert, kunt u daarop anticiperen.

LET OP:

  • Voor elke router die u op afstand wilt beheren, dient u het gewenste aantal maanden/units aan te schaffen. 
  • De units in elk RMS pakket zijn vanaf de aanschafdatum 12 maanden geldig.

Datasheet Teltonika RMS License Pro pack - 250 maanden-units.

Media

Reviews

Gerelateerde producten

Gerelateerde producten

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
RMS License Pro pack - 250 maanden-units

RMS License Pro pack - 250 maanden-units

€ 445,45 Excl. BTW

Mediawinkel 9.2 / 10 - 431 Reviews @ Webwinkelkeur.nl