Raymarine RMK-10 Remote toetsenbord
RMK-10 Remote toetsenbord €349,-

RMK-10 Remote toetsenbord

Merk: Raymarine
€288,43 Excl. btw
€349,00 Incl. btw
Artikelnummer: A80438
  • Dit product wordt gratis verzonden!
  • Garantie op jouw RMK-10 Remote toetsenbord
  • Klanten beoordelen Mediawinkel.eu met een 9.3
  • Deskundig en persoonlijk advies
  • Levertijd tussen de 2 en 5 werkdagen
Informatie

Raymarine RMK-10 Remote staand toetsenbord.

Het nieuwe RMK-10 externe toetsenbord van Raymarine is een ultra-compacte toetsenbordaccessoire met bedrading voor volledige bediening van multifunctionele displays (MFD's) uit de a-, c-, e-, eS- en gS-series. De RMK-10 kan overal gemonteerd worden.

De Raymarine RMK-10 met volledige achtergrondverlichting bevat speciale toetsen voor start, menu, zoom in/uit, vensterbediening, routebeheer, vermogen/helderheid en bediening voor de Evolution-stuurautomaat.

Ook bevat de RMK-10 dezelfde multifunctionele draaibediening met geïntegreerde cursorknop als op de multifunctionele displays uit de eS-serie

De RMK-10 kan als op- of als inbouw worden gemonteerd en is verkrijgbaar met toetsenbordpanelen voor horizontale of verticale montage. Hierdoor kunt u de RMK-10 praktisch overal monteren.

FLEXIBELE MONTAGEMOGELIJKHEDEN

Montagemogelijkheden RMK-10 extern toetsenbord | Raymarine van FLIR

Montagemogelijkheden RMK-10

De RMK-10 is de perfecte oplossing voor het bedienen van MFD’s die buiten handbereik gemonteerd zijn of zich in hoger geplaatste schakelkasten bevinden. De RMK-10 brengt de systeembediening naar u toe, zodat u niet naar de MFD hoeft te reiken.

Monteer de RMK-10 voor het ultieme comfort in de leuning van uw favoriete stuurhutstoel. Nu kunt u eenvoudig achterover leunen en van de tocht genieten via de stuurautomaat, terwijl u uw navigatiesysteem nog steeds kunt bedienen.

RMK-10 is ook erg geschikt voor het op afstand bedienen van secundaire monitors en LCD-tv's aan boord die zijn aangesloten op de VGA- of HDMI-uitgang van bepaalde displays uit de e-, eS- en gS-series. Nu kunt u uw Raymarine-navigatiesysteem zien en bedienen aan een benedendekse navigatietafel of vanuit een salon of kajuit.

Met behulp van RayNet, het hoge-snelheidsnetwerk van Raymarin, kan de RMK-10 worden afgesteld voor bediening van een enkele multifunctionele display, of meerdere displays die op dezelfde locatie zijn gemonteerd. Bij bediening van meerdere displays op hetzelfde roer zorgt de RMK-10 voor naadloze bediening op alle displays.

Bij gebruik van Multitouch-displays uit de a- of gS-serie kunt u met de RMK-10 via HybridTouch™ deze producten volledig bedienen. De RMK-10 kan naadloos met de LightHouse II-gebruikersinterface worden geïntegreerd en zorgt ervoor dat het navigatiesysteem kan worden bediend via aanraking, via het toetsenbord, en alle combinaties daarvan.

Specificaties Raymarine RMK-10 Remote

Voeding

PoE-klasse Klasse 1
Nominale voedingsspanning 12/24 VDC
Bedrijfsspanningsbereik 10,8 VDC tot 31,2VDC
Stroomverbruik 3,84W

Omgeving

Bedrijfstemperatuur -25ºC tot +55ºC (-13ºF tot 131ºF)
Opslagtemperatuur -30ºC tot +70ºC (-22ºF tot 158ºF)
Relatieve luchtvochtigheid Maximaal 75%
Waterbestendigheidsclassificatie IPX6

Verbindingen met kabels

Netwerk/voeding 1 x RayNet-connector | (gS-serie - 1000 Mb/s plus PoE) | (a-serie, c-serie, e-serie - 100 Mb/s)
Alternatieve voeding 1 x voedingsconnector

Raymarine RMK-10 Installatie -en bedieningsvoorschriften.
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Webwinkelkeur.nl