Terug

TTS Pro-Bot

Levertijd tussen de 2 en 5 werkdagen

 • Artikelcode: 22810

Pro-Bot biedt studenten een verleidelijke, boeiende en hands-on ervaring met Logo-programmering en robotbesturing.

€ 147,93 Excl. BTW Gratis verzending

€ 179,- incl. BTW

Zet op verlanglijst

 • 14 dagen niet goed geld terug garantie
 • Gratis verzending vanaf € 35,-
 • 2 jaar garantie op je Pro-Bot
 • Klanten beoordelen ons met een 9.2

Product omschrijving

Pro-Bot is het nieuwste in Logo-technologie. Een schildpad-robot, slim vermomd als een raceauto. Pro-Bot-commando's worden ingevoerd via een reeks pijl- en cijfertoetsen die op de achterkant zijn gemonteerd. Plan een route voor Pro-Bot en druk op de overeenkomstige bedieningselementen op het toetsenblok. Druk op de knop GO en verzend Pro-Bot. Pro-Bot volgt de reeks opdrachten die stap voor stap zijn ingevoerd.

Pro-Bot werkt in twee modi. Als "grote broer" van Bee-Bot kan Pro-Bot worden bediend in de Bee-Bot-modus met alleen de pijltjestoetsen en de GO-knop. Elke beweging en beurt is standaard ingesteld op een bepaald aantal. In de Logo-modus kunnen de pijltoetsen worden gecombineerd met de cijfertoetsen met ingegeven afstanden voor beweging en graden ingevoerd voor beurten. Studenten schakelen eenvoudig over van de ene modus naar de andere als hun vaardigheden zich ontwikkelen.

Studenten met Pro-Bot Het ingebouwde LCD-scherm maakt programmeren aan boord eenvoudig. Wanneer toetsen worden ingedrukt, verschijnt de equivalente Logo-opdracht op het scherm. Wanneer Pro-Bot wordt verzonden met de GO-knop, wordt elke opdracht in de reeks gemarkeerd op het LCD-scherm tijdens de uitvoering. Programma's kunnen met behulp van de bewerktoetsen op het LCD-scherm worden bewerkt en gewijzigd zonder dat u het volledige programma opnieuw hoeft in te voeren.

Pro-Bot kan een viltstift vasthouden in het ingebouwde mechanisme in het midden, zodat het kan tekenen terwijl het beweegt, ongeveer zoals de logo-schildpad op het scherm. Een eenvoudige PenUp / PenDown-schakelaar maakt het eenvoudig om tekenen aan en uit te zetten en versterkt dezelfde concepten voor schermtekenen.

Pro-Bot-tekening Pro-Bot ondersteunt niet alleen procedures die het kan uitvoeren, maar heeft ook de mogelijkheid om subprocedures op te slaan die kunnen worden opgenomen in een Pro-Bot-programma. Complexe projecten worden eenvoudig gemaakt door subprocedures te ontwikkelen en te testen en deze vervolgens op te nemen in een masterprogramma en Pro-Bot op weg te sturen.

Naast het verplaatsen en draaien, heeft Pro-Bot verschillende ingebouwde sensoren die zorgen voor een sterke basis in robotica-concepten. De voor- en achterbumpers zijn aanraaksensoren. Pro-Bot is ook uitgerust met geluids- en lichtsensoren. Pro-Bot anders reageren op verschillende toestanden van zijn sensoren is een programmeeruitdaging en biedt een opwindende robotervaring.

De oplaadbare Pro-Bot wordt compleet geleverd met een USB-oplaadkabel en is klaar voor gebruik in een handige opbergdoos. Een gebruikershandleiding biedt informatie over het bedienen en verzorgen van Pro-Bot en decoratieve stickers kunnen worden gebruikt om het aan te passen. Pro-Bot is een praktische manier om Logo te introduceren, een hulpmiddel om samenwerking tussen studenten aan te moedigen, en een intrede in de opwindende wereld van robotica.

Reviews

Gerelateerde producten

Recent bekeken

  • TTS Pro-Bot

  TTS Pro-Bot

  € 147,93 Excl. BTW

  € 179,- Incl. BTW

  Pro-Bot biedt studenten een verleidelijke, boeiende en hands-on ervaring met Logo-programm...

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Pro-Bot

Pro-Bot

€ 147,93 Excl. BTW

Mediawinkel 9.2 / 10 - 431 Reviews @ Webwinkelkeur.nl