Terug

Maretron N2KView vessel monitoring and control software

Leverbaar in 5 tot 10 werkdagen

  • Artikelcode: N2KView License Key

Maretron N2KView vessel monitoring and control software

€ 1.226,05 Excl. BTW Gratis verzending

€ 1.483,52 incl. BTW

Aan verlanglijst toevoegen

  • 14 dagen niet goed geld terug garantie
  • Gratis verzending
  • 2 jaar garantie op je N2KView vessel monitoring and control software
  • Klanten beoordelen ons met een 9.2

Productomschrijving

Maretron N2KView vessel monitoring and control software.

Of u nu geïnteresseerd bent in het bewaken van de systemen van uw vaartuig terwijl u vaart of op afstand vanuit uw huis of kantoor, de N2KView®-software van Maretron geeft de informatie weer die u nodig hebt, inclusief motoren, generatoren, tanks, roeren, navigatie-instrumenten, lokaal weer en nog veel, veel meer. N2KView® is volledig door de gebruiker te configureren en u bent vrij om verschillende schermen te maken voor uw exacte behoeften, terwijl u eenvoudig van scherm naar scherm schakelt om al uw systemen te bewaken. Digitale displays, analoge meters, grafische displays, waarschuwingslichten en staafdiagrammen, ze kunnen allemaal precies zo worden geconfigureerd als u wilt. U kunt zelfs de bedrijfsgrenzen en kleurbanden voor analoge meters instellen, zodat u weet wanneer dingen binnen de limieten vallen en wanneer niet.

Maretron N2KView is uitgebreide software voor het volgen en besturen van schepen die verder gaat dan eenvoudige monitoring. Met N2KView® krijgt u extra functionaliteit, waaronder waarschuwingen, video, controle en brandstofbeheer. Met de waarschuwingsfunctie kunt u zoveel waarschuwingen en alarmen instellen als u nodig heeft, zodat u op voorhand gewaarschuwd kunt worden voor mogelijke problemen. Met waarschuwingen kunt u zich ontspannen wetende dat het systeem let op rook, koolmonoxide, hoogspanningswater of iets anders dat u belangrijk acht. Met de N2KView®-videofunctie kunt u camera's toevoegen als onderdeel van het bewakingssysteem - bijvoorbeeld een camera in de machinekamer - of de camera's kunnen worden gebruikt als onderdeel van het beveiligingssysteem. De bedieningsfunctionaliteit geeft u de mogelijkheid om uw elektrische systeem te beheren; U kunt bijvoorbeeld lichten of pompen rechtstreeks vanuit N2KView® aan- of uitzetten en zelfs zien of de lichten of pompen zijn doorgebrand en niet werken. Ten slotte gebruikt de brandstofbeheerfunctie informatie van de brandstofstroommonitor, tankmonitors en gps om geavanceerde informatie te verstrekken, zoals de afstand en tijd tot leeglopen, het brandstofverbruik en het brandstofverbruik.

2KView®-software kan worden uitgevoerd op de computer van uw vaartuig of op stand-alone producten zoals een van Maretron's TSM810C, TSM1330C displays of de Maretron Black Box (MBB300C) scheepsmonitoringcomputer.

Als u N2KView software op de computer van uw vaartuig wilt gebruiken, heeft u een Maretron USB100 of een IPG100 nodig, die nodig zijn om sensorinformatie van het NMEA 2000 netwerk naar de computer te krijgen.

Er is ook een mobiele versie van N2KView die draait op iPhone of iPad, of een Android-apparaat.

Datasheet Maretron N2KView vessel monitoring and control software.

 

Media

Reviews

Gerelateerde producten

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
N2KView vessel monitoring and control software

N2KView vessel monitoring and control software

€ 1.226,05 Excl. BTW

Mediawinkel 9.2 / 10 - 431 Reviews @ Webwinkelkeur.nl