Terug

Icom MR-1010R2 marine radar

Levering op bestelling

 • Artikelcode: MR-1010R2

Icom MR-1010R2 marine radar met 4KW radome scanner. met een bereik van 36 zeemijl

€ 3.288,43 Excl. BTW Gratis verzending

€ 3.979,- incl. BTW

Aan verlanglijst toevoegen

 • 14 dagen niet goed geld terug garantie
 • Gratis verzending
 • 2 jaar garantie op je MR-1010R2 marine radar
 • Klanten beoordelen ons met een 9.2

Productomschrijving

Icom MR-1010R2 marine radar met 4KW radome scanner, met een bereik van 36 zeemijl. Scheepsradar met vereenvoudigde ARPA en TFT LCD-kleurenscherm met brede kijkhoek. 

Vereenvoudigde ARPA-functie (Automatic Radar Plotting Aids)*

De vereenvoudigde ARPA-functie helpt het risico van aanvaringen met andere vaartuigen of objecten te voorkomen. Maximaal vijf doelen kunnen automatisch worden gevolgd op de radarecho, wanneer een doel binnen het ingestelde wachtgebied komt (of maximaal tien doelen kunnen worden gevolgd wanneer deze handmatig worden ingesteld). Door een van de doelen te selecteren, wordt de doelinformatie zoals positie, koers, snelheid, CPA, TCPA, peiling en afstand aan de onderkant van het scherm weergegeven. Wanneer het doelwit binnen de CPA- en TCPA-limieten komt, wordt een alarmbericht weergegeven met een pieptoon.

* Externe peiling-, snelheids- en positiegegevens vereist.

DSC (Digital Selective Calling) Informatie Functie*

Wanneer aangesloten op een DSC-radio en een DSC-oproep wordt ontvangen, wordt het ontvangen bericht overgedragen naar de MR-1010RII. Op de radarecho kunnen maximaal 20 DSC-berichten worden weergegeven. Als een MOB-positie-informatie wordt verzonden vanaf een DSC-draagontvanger (inclusief Icom IC-M93D/IC-M94DE), kan de MR-1010RII het MOB-waypoint op de radarecho weergeven om te helpen bij zoek- en reddingsoperaties.

* Externe peiling-, positie- en DSC-gegevens vereist.

AIS (Automatic Identification System) Overlay-functie*

Bij aansluiting op een extern AIS-apparaat (waaronder Icom IC-M605 en IC-M506GE), kunnen maximaal 100 AIS-doelpictogrammen over de radarecho worden weergegeven. Door een AIS-pictogram te selecteren, wordt scheepsinformatie zoals AIS-klasse, MMSI-nummer, scheepsnaam, koers, snelheid, CPA, TCPA, peiling en afstand aan de onderkant van het display weergegeven.

* Externe peiling-, positie- en AIS-gegevens vereist.

Brede kijkhoek Kleuren TFT LCD

Het TFT LCD-kleurenscherm met brede kijkhoek biedt heldere, levendige echo's met een gradiëntintensiteit van 16 stappen. De schermintensiteit en schermkleur (dag-, nacht- en gebruikersinstellingen) kunnen direct worden aangepast met de "BRILL"-knop. Bovendien vergroot de functie voor het automatisch verbergen van informatie radarecho's tot volledige grootte.

Meertalige intuïtieve gebruikersinterface

De taalinstelling van de MR-1010RII kan worden geselecteerd uit Engels, Indonesisch, Koreaans, Spaans, Thais en Vietnamees. De grote cursortoets met acht richtingen zorgt voor een soepele bediening, zelfs met handschoenen aan. Via visueel intuïtieve bediening kunnen verschillende instellingen worden geconfigureerd.

Optionele video-uitvoereenheid

Met de optionele UX-252 video output unit kan de MR-1010RII worden aangesloten op een extern beeldscherm. Radar-echo's kunnen tegelijkertijd op de hoofdeenheid en het externe display worden waargenomen.

TLL-functie (Target Latitude Longitude)*

De MR-1010RII kan punten markeren met pictogrammen en de positiegegevens met NMEA TLL-zinnen overbrengen naar andere NMEA 0183-apparaten, zoals een externe plotter.

* Externe peiling- en positiegegevens vereist.

True Trail-functie*

De True Trail-functie annuleert bewegingen van het eigen schip en toont echt bewegende objecten met sporen, terwijl statische objecten niet worden gevolgd.

* Externe peiling- en positiegegevens vereist.

Andere mogelijkheden:

• 10,2–42 V brede DC-ingang om schade door overspanning te voorkomen

• Twee door de gebruiker programmeerbare alarmzones

• Waypoint-indicatie (externe peiling-, positie- en waypointgegevens vereist).

Reviews

Gerelateerde producten

Gerelateerde producten

Recent bekeken

  • Icom MR-1010R2 marine radar

  Icom MR-1010R2 marine radar

  € 3.288,43 Excl. BTW

  € 3.979,- Incl. BTW

  Icom MR-1010R2 marine radar met 4KW radome scanner. met een bereik van 36 zeemijl

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
MR-1010R2 marine radar

MR-1010R2 marine radar

€ 3.288,43 Excl. BTW

Mediawinkel 9.2 / 10 - 431 Reviews @ Webwinkelkeur.nl