Terug

Icom IC-M506GE VHF marifoon met AIS-ontvanger

Levertijd tussen de 2 en 5 werkdagen

Icom IC-M506GE VHF marifoon met AIS-ontvanger en ingebouwde GPS.

€ 495,04 Excl. BTW Gratis verzending

€ 599,- incl. BTW

Aan verlanglijst toevoegen

  • 14 dagen niet goed geld terug garantie
  • Gratis verzending
  • 2 jaar garantie op je IC-M506GE VHF marifoon met AIS-ontvanger
  • Klanten beoordelen ons met een 9.2

Productomschrijving

Icom IC-M506GE VHF marifoon met AIS-ontvanger en NMEA2000 connectiviteit.

Geïntegreerde AIS-ontvanger.
Met een geïntegreerde AIS-ontvanger, kan de IC-M506GE real-time informatie over AIS scheepsverkeer op het scherm tonen. Met de AIS-targetoproepfunctie kunt u gemakkelijk een individuele DSC-verbinding opzetten. Op het scherm kan geschakeld worden tussen het plotter-, het target-lijst en het gevaren-lijst-scherm.

NMEA 2000™ connectiviteit
Met de plug-and-play-functionaliteit van NMEA 2000 kan de IC-M506GE eenvoudig worden aangesloten op een NMEA 2000-netwerk. De M506GE kan GPS (positie, koers (COG) en snelheid (SOG)), een AIS-rapportage en DSC-oproepen ontvangen en uitzenden, en kan radiofrequentie- en PGN-lijstgegevens op het netwerk versturen. Met deze functie kan de IC-M506 NMEA 0183 GPS-gegevens converteren naar NMEA2000-gegevens t.b.v. andere apparatuur.

Spraakopname voor opname het meest recente gesprek
De spraakrecorder voor de meest recente oproep slaat automatisch de laatste minuut op van een binnenkomend gesprek. U kunt een ontvangen oproep/gesprek herhalen, en u mist hierdoor geen enkele oproep meer.

Actieve achtergrondgeluidonderdrukking
Met behulp van digitale signaalverwerkingstechnologie, zorgt de ingebouwde bidirectionele actieve onderdrukking van omgevingsgeluid voor superieure prestaties. Dit vermindert achtergrondgeluiden in het ontvangen signaal tot wel 90% en 30% vast bij het zendsignaal. Deze functie kan ook worden uitgeschakeld.

Intuïtieve menugestuurde gebruikersinterface
De intuïtieve belangrijkste softwarefuncties zorgen voor een eenvoudige en snelle bediening van de meervoudige functies van de IC-M506GE. De onderste regel van het dot-matrix-display toont de belangrijkste software-functies die kunnen worden omgeschakeld met de linker- en rechterknop.

25W tweeweg-hailer
Wanneer de marifoon wordt aangesloten op een externe hailerhoorn, kunt u spreken tegen mensen op het dek of op de wal via de microfoon van de zendontvanger. Verder kunt u de het antwoord van deze mensen horen via de microfoon in de hailer. Met de RX-hailer-functie kunt u daarnaast de ontvangen communicatie van de marifoon beluisteren via de hailerhoorn. De ingebouwde 25W-versterker verhoogt de ervaren sterkte van uw spraak, waardoor deze luid en duidelijk te horen is.

Ingebouwde hoorn (automatisch en handmatig)
Een misthoornfunctie is ingebouwd voor gebruik via de externe hailer-hoorn. Voor de automatische hoornfunctie kunnen vier hoornpatronen worden geselecteerd .

ITU klasse D DSC (voldoet aan ITU-R M493-13)
De ingebouwde DSC-bewakingsfunctie bewaakt activiteit op kanaal 70 (het DSC-kanaal), zelfs terwijl u luistert naar een ander kanaal. DSC-functies omvatten: nood, individu, groep, alle schepen, urgentie, veiligheid, positie verzoek/rapportage, polling-verzoek en DSC-test oproepen. Er kunnen tot 100 DTMF-codes worden geprogrammeerd

Handleiding Icom IC-M506GE VHF marifoon met AIS-ontvanger.

Reviews

Gerelateerde producten

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
IC-M506GE VHF marifoon met AIS-ontvanger

IC-M506GE VHF marifoon met AIS-ontvanger

€ 495,04 Excl. BTW

Mediawinkel 9.2 / 10 - 431 Reviews @ Webwinkelkeur.nl