Terug

Garmin VEU723L BlueChart g3 Vision Zuid Europa

Levertijd tussen de 2 en 5 werkdagen

 • Artikelcode: 010-D1607-00

Garmin VEU723L BlueChart g3 Vision Zuid Europa, download.

€ 313,22 Excl. BTW Gratis verzending

€ 379,- incl. BTW

Aan verlanglijst toevoegen

 • 14 dagen niet goed geld terug garantie
 • Gratis verzending
 • 2 jaar garantie op je VEU723L BlueChart g3 Vision Zuid Europa
 • Klanten beoordelen ons met een 9.2

Productomschrijving

Garmin VEU723L BlueChart g3 Vision Zuid Europa.

Gedetailleerde offshore kustdekking van de Middellandse Zee, de Zwarte Zee en het Iberisch schiereiland. Dekking met de Straat van Gibraltar, de Balearen, de Franse Rivièra, Corsica, Sardinië, Sicilië, de Adriatische Zee, de Griekse eilanden, de Egeïsche zee, de Dardanellen en de Bosporus, de Zee van Azov, de Dneiper-rivier naar Wit-Rusland / De grens van Oekraïne, de Zee van Marmara, Cyprus, het Suezkanaal, de havens van Tripoli en Algiers, de Golf van Gabès en Tunesië, en geselecteerde binnenwateren. Beschrijft ook de Atlantische kant van het Iberisch schiereiland van de Canarische Eilanden tot de Golf van Biskaje, inclusief de Golf van Cadiz, de Portugese kust, de Golf van Gascogne en de eilanden Madeira en de Azoren.

 • Toonaangevende dekking, duidelijkheid en details met bijgewerkte kustdiagrammen met geïntegreerde Garmin- en Navionics®-inhoud
 • Auto Guidance®-technologie berekent snel een voorgestelde route met behulp van de gewenste diepte en vrije hoogte
 • Inclusief Depth Range Shading voor maximaal 10 diepte bereiken, zodat u uw doeldiepte in één oogopslag kunt bekijken
 • Tot 1 'contouren geven een nauwkeuriger weergave van de bodemstructuur voor verbeterde viskaarten
 • Om een duidelijk beeld te geven van ondiepe wateren om te voorkomen, maakt de Shallow Water Shading schaduw mogelijk op een door de gebruiker gedefinieerde diepte

Ervaar een ongeëvenaarde dekking en schitterende details wanneer u op het water bent. De Garmin BlueChart g3 Vision-kustkaarten bieden toonaangevende dekking, duidelijkheid en detail met geïntegreerde Garmin- en Navionics-inhoud.

Hoge-resolutie satellietbeelden met overlappende navigatiekaarten geven u een realistisch beeld van uw omgeving. Het is onze meest realistische kaartweergave in een kaartplotter - ideaal voor het betreden van onbekende havens of havens.

Kristalheldere luchtfotografie toont uitzonderlijke details van vele havens, havens en jachthavens en is ideaal bij het betreden van onbekende poorten.

De bestandsgrootte van deze download en benodigde ruimte op uw microSD ™ / SD ™ -kaart is 13,67 GB. Het wordt niet aanbevolen deze download direct op uw apparaat te laden. Het kan alleen worden geladen op een voorbereide of lege microSD / SD-kaart (gerecyclede microSD-kaarten kunnen worden gebruikt om kaartgegevens te programmeren).
 
Er kan tot 500 MB aan extra ruimte nodig zijn voor software-updates.

Reviews

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
VEU723L BlueChart g3 Vision Zuid Europa

VEU723L BlueChart g3 Vision Zuid Europa

€ 313,22 Excl. BTW

Mediawinkel 9.2 / 10 - 431 Reviews @ Webwinkelkeur.nl