Terug

Garmin VEU721L-Northern Europe

Nu besteld is binnen 48 uur verzonden*

 • Artikelcode: 010-C1155-00

Garmin VEU721L-Northern Europe

399,99 € 304,96 Excl. BTW Gratis verzending

€ 369,- incl. BTW

Aan verlanglijst toevoegen

 • 14 dagen niet goed geld terug garantie
 • Gratis verzending
 • 2 jaar garantie op je VEU721L-Northern Europe
 • Klanten beoordelen ons met een 9.2

Productomschrijving

Garmin VEU721L-Northern Europe, heel noord Europa op éé Micro-sd. De EU721L heeft tot 1-voet contouren zorgen voor een meer accurate weergave van de bodemstructuur voor verbeterde viskaarten en navigatie in moerassen, kanalen en jachthavens. Depth Range Shading geeft u de mogelijkheid om uw doeldiepte in één oogopslag te bekijken. De BlueChart kaarten zijn afgeleid van officiële kaarten en privébronnen om navigatiehulpmiddelen, spot peilingen, dieptecontouren, getijden en stromingen, en gedetailleerde havens en jachthavens.

Gedetailleerde grafieken helpen u de boot met vertrouwen in en uit de haven te varen. Geeft diepte-arcering met hoge resolutie weer voor maximaal 10 dieptebereiken, zodat u uw aangewezen doeldiepte kunt bekijken. BlueChart g2 HD biedt 1-voetcontouren die een nauwkeuriger weergave van de bodemstructuur bieden voor verbeterde viskaarten en verbeterde details in moerassen, kanalen en havenplannen.

FishEye weergave

Deze onderwaterweergave toont een 3D-beeld van bodem en contouren zoals gezien onder de waterlijn. Kan worden gekoppeld met sonargegevens voor een aangepaste weergave.

FishEye weergave

MarinerEye weergave

Deze weergave biedt een 3D-beeld van de omgeving, zowel boven als onder de waterlijn.

MarinerEye weergave

Luchtfoto's

Kristalhelder luchtfoto's tonen uitzonderlijk veel details van veel havens, jachthavens en aanlegplaatsen, en zijn ideaal wanneer je onbekende havens binnenvaart.

Luchtfoto's

Dieptebereikarcering

Met deze functie kun je Dieptebereikarcering met hoge resolutie instellen voor maximaal 10 dieptebereiken, zodat je altijd je gewenste doeldiepte kunt bekijken.

Dieptebereikarcering

Ondiep-waterarcering

Om een duidelijk beeld te krijgen van te vermijden ondiepe plekken, kun je met deze functie arcering instellen voor een door jou ingestelde diepte.

Ondiep-waterarcering

Gedetailleerde contouren

BlueChart g3 kaarten bevatten dieptecontouren van 30 cm (1 ft.) die een nauwkeuriger beeld van de bodemstructuur geven voor betere viskaarten en meer details in moerassen, kanalen en havens.

Gedetailleerde contouren

Satellietbeelden met hoge resolutie

Satellietbeelden met hoge resolutie en navigatiekaarten als overlay bieden je een realistisch beeld van jouw omgeving. Zulke beelden bieden de meest realistische weergave op een kaartplotter - ideaal voor het binnenvaren van onbekende havens of het afmeren bij onbekende aanlegplaatsen.

Satellietbeelden met hoge resolutie

Reviews

Gerelateerde producten

Recent bekeken

  • Garmin VEU721L-Northern Europe

  Garmin VEU721L-Northern Europe

  -8% Sale

  399,99 € 304,96 Excl. BTW

  € 369,- Incl. BTW

  Garmin VEU721L-Northern Europe

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
VEU721L-Northern Europe

VEU721L-Northern Europe

399,99 € 304,96 Excl. BTW

Mediawinkel 9.2 / 10 - 431 Reviews @ Webwinkelkeur.nl