Terug

Garmin inReach Messenger

Nu besteld is op 12 juni verzonden*.

 • Artikelcode: 010-02672-01

Garmin inReach Messenger

€ 247,11 Excl. BTW Gratis verzending

€ 299,- incl. BTW

Aan verlanglijst toevoegen

 • 14 dagen niet goed geld terug garantie
 • Gratis verzending
 • 2 jaar garantie op je inReach Messenger
 • Klanten beoordelen ons met een 9.2

Productomschrijving

Garmin inReach Messenger robuuste satellietcommunicatiesysteem om wereldwijd berichten te ontvangen en verzenden. Als je offgrid bent, gaat het kleine, robuuste satellietcommunicatiesysteem1 de grenzen van mobiele netwerken te buiten om vrienden en familie binnen bereik te houden. Koppel je inReach toestel met de Garmin Messenger™ app op je compatibele smartphone om via satelliet netwerken of mobiele netwerken berichten te verzenden en te ontvangen.

Verleng je avonturen dankzij de levensduur van de batterij die tussen oplaadbeurten tot wel 28 dagen meegaat. Gebruik vooraf ingestelde berichten om je onderweg eenvoudig te melden bij contactpersonen.

BERICHTEN ONTVANGEN EN VERZENDEN

Een eenvoudige gebruikersinterface via de Garmin Messenger app op je smartphone maakt het gemakkelijk om tekstberichten uit te wisselen met je dierbaren via satelliet- of mobiele netwerken.

NAADLOZE CONNECTIVITEIT

De geoptimaliseerde berichtverzending en -ontvangst van inReach maakt gebruik van de mobiele verbinding van je smartphone wanneer die beschikbaar is, en schakelt vervolgens naadloos over naar een 100% wereldwijd Iridium® satellietnetwerk wanneer je buiten het mobiele dekkingsbereik komt.

GROEPSBERICHTEN

Met de Garmin Messenger app ondersteunt de inReach verbinding threading en distributie van groepsberichten. Zo kun je jouw avonturen met meerdere contactpersonen tegelijk delen en groepsberichten met vrienden en familie uitwisselen.

INTERACTIEVE SOS-WAARSCHUWINGEN

In geval van nood kun je een interactief SOS-bericht verzenden naar het Garmin International Emergency Response Coordination Center (IERCC), een alarmcentrale die 24/7 bereikbaar is.

LOCATIE DELEN

Deel op elk moment je locatie met je dierbaren thuis via je MapShare™ pagina of met je GPS-coördinaten ingesloten in je berichten.

FLEXIBELE SATELLIETABONNEMENTEN

Om toegang te krijgen tot het Iridium netwerk en te communiceren met je inReach toestel, heb je een actief satellietabonnement nodig. Je kunt kiezen voor een jaarabonnement of een maandelijks abonnement.

COMPACT, ROBUUST ONTWERP

Laat je niet misleiden door het formaat van 3,1″ x 2,5″ en het gewicht van 114 g. inReach Messenger is stevig, duurzaam, schokbestendig en waterbestendig tot IPX7.

NOODLADING

Heb je een back-upoptie nodig voor het geval de batterij van je compatibele smartphone leeg raakt? Verbind inReach Messenger gewoon met je telefoon voor voldoende noodlading om via het touchscreen van je telefoon een aangepast tekstbericht te kunnen verzenden vanaf het inReach Messenger toestel.

EXTRA LANGE LEVENSDUUR VAN BATTERIJ

De interne, oplaadbare lithiumbatterij gaat in de trackingmodus van 10 minuten tot wel 28 dagen mee, zodat je tussen het opladen door langer kunt doorgaan met wat je leuk vindt.

LIJST MET CONTACTPERSONEN SYNCHRONISEREN

De Garmin Messenger app synchroniseert met de lijst met contactpersonen op je smartphone om nog gemakkelijker contact te houden.

SCHERM OP HET TOESTEL

Dankzij het geavanceerde memory-in-pixelscherm van het inReach Messenger toestel kun je bevestigen dat berichten zijn verzonden en kun je reacties zelfs direct op het toestel lezen.

MELDBERICHTEN

Meld je rechtstreeks bij contactpersonen vanuit de inReach Messenger door vooraf ingestelde berichten te gebruiken die niet meetellen voor het aantal tekstberichten dat je is toegewezen op basis van een actief satellietabonnement.

ANDERE GARMIN TOESTELLEN

Bedien je inReach Messenger toestel op afstand om tekstberichten te verzenden en te ontvangen of een interactieve SOS te activeren. Dit kan vanaf compatibele Garmin handhelds, watersportapparatuur, luchtvaartapparatuur, draagbare toestellen of bepaalde andere smart toestellen.

INREACH WEERBERICHTENSERVICE

Ontvang gedetailleerde weerupdates op inReach Messenger of een gekoppeld compatibel toestel. Je kunt zelfs weersvoorspellingen opvragen voor je huidige locatie, andere waypoints of bestemmingen in je reisplan.

TRACBACK ROUTEBEPALING

Met de functie TracBack navigeert je langs dezelfde route terug naar je beginpunt als je bent gekomen, mocht je verdwaald raken - rechtstreeks op je toestel.

Satellietabonnement vereist. In sommige rechtsgebieden is het gebruik van toestellen voor satellietcommunicatie verboden of gereguleerd. Het is uw verantwoordelijkheid om alle toepasselijke wetten te kennen en te volgen in de rechtsgebieden waar het toestel gaat worden gebruikt.

Media

Reviews

Gerelateerde producten

Recent bekeken

  • Garmin inReach Messenger

  Garmin inReach Messenger

  € 247,11 Excl. BTW

  € 299,- Incl. BTW

  Garmin inReach Messenger

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
inReach Messenger

inReach Messenger

€ 247,11 Excl. BTW

Mediawinkel 9.2 / 10 - 431 Reviews @ Webwinkelkeur.nl