Terug

Garmin GPSMAP 7416

Nu besteld is op werkdagen binnen 3 dagen in huis*

  • Artikelcode: 010-01402-10

Garmin GPSMAP 7416 kaartplotter met breed 16-inch touchscherm.

€ 3.966,12 Excl. BTW Gratis verzending

€ 4.799,- incl. BTW

Aan verlanglijst toevoegen

  • 14 dagen niet goed geld terug garantie
  • Gratis verzending
  • 2 jaar garantie op je GPSMAP 7416
  • Klanten beoordelen ons met een 9.2

Productomschrijving

De GPSMAP 7416 kaartplotter met een interne 10 Hz GPS die de positie en de koers 10 keer per seconde bijwerkt. Inclusief volledige netwerkfunctionaliteit, waaronder het Garmin Network NMEA 0183 en NMEA 2000, en alle voordelen van ingebouwde WiFi connectiviteit. Hij heeft ondersteuning voor GSD™ premium echolood en GCV™ scanning echolood-modules.

Tot de speciale zeilfuncties behoren leylijnen, verbeterde windroos, koers- en koers-over-de-grondlijnen, gegevensvelden voor ware windsnelheid en ware windhoek, en een schuifregelaar voor getijden, stromingen en tijd. Meter-schermen zijn ontworpen om in een oogopslag belangrijke gegevens te kunnen lezen, zoals ware en schijnbare windhoek, koersafwijking, ware of schijnbare windsnelheid, horizontale en verticale grafieken en een gegevensbalk met aanpasbare gegevensvelden.

Dankzij volledige netwerkfunctionaliteit kunt u meer mogelijkheden aan uw boot toevoegen. Deze GPSMAP biedt ondersteuning voor radar, stuurautomaat, instrumenten, meerdere schermen, FUSION-Link, sensors, externe echoloodmodules, digitaal schakelen, thermische camera's, GRID met draaibare knop, joystick en toetsenblok, en meer. Met de GPSMAP 7407 kunt u functies delen met andere compatibele GPSMAP toestellen, zoals radar, GSD 24, GSD 25, GSD 26 echoloodmodules, extra kaarten, en gebruikersgegevens, zoals waypoints, routes en sporen.

Snelle, responsieve 10 Hz GPS/GLONASS vernieuwd uw positie en koers 10 keer per seconde om uw beweging vloeiender weer te geven op het scherm. U kunt snel en eenvoudig tot wel 5000 nauwkeurige waypoints plaatsen, en deze weer terugvinden. Garmin gWind, gWind Wireless en gWind Race transducers beschikken over twin-fin technologie met driebladige propellers. Het toestel wordt aangesloten op NMEA 2000 en compatibele Garmin kaartplotters via de GND™ 10 black-box bridge.

Verbeterde Auto Guidance, u hoeft alleen maar de locatie in te voeren waar u heen wilt en de gepatenteerde Auto Guidance technologie van Garmin doorzoekt direct de relevante kaarten om een veilige virtuele route uit te zetten en weer te geven die lage bruggen, ondiep water en andere op de kaart vermelde obstakels onderweg vermijdt.

En met de verbeterde versie 2.0 hebt u bovendien toegang tot nog meer functies en mogelijkheden. U kunt het berekende Auto Guidance pad aanpassen door waypoints in te voegen bij tussenstops of oriëntatiepunten langs uw gewenste route. U kunt eenvoudig gevaarlijke punten op uw berekende pad bekijken. En u kunt zelfs de compatibele Garmin stuurautomaat inschakelen en deze automatisch de Auto Guidance route laten volgen. De andere verbeteringen in 2.0 stellen u in staat de aankomsttijden bij elk punt op uw route te berekenen (handig om aankomsttijden af te stemmen op openingstijden van bruggen en andere tijdafhankelijke gebeurtenissen). Nog beter is dat u uw uitgezette Auto Guidance paden nu kunt opslaan voor toekomstige navigatie door er een back-up van te maken op een SD™ kaart met uw BlueChart® g2 Vision® -kaarten.

Eenvoudiger SOS-oproepen, met deze exclusieve SOS-veiligheidsfunctie kan iedereen, zelfs personen die niet vertrouwd zijn met maritieme elektronica of radioprotocollen, snel de kustwacht om hulp vragen in noodgevallen. U hoeft alleen maar op de SOS-knop op het aanraakscherm van de kaartplotter te tikken. De op het netwerk aangesloten Garmin marifoon stemt dan automatisch af op de noodfrequentie van kanaal 16 en er wordt een lijst met mogelijke situaties weergegeven (brand, man overboord, enz.). Als de juiste keuze is geselecteerd, ziet u op het scherm een door de kustwacht goedgekeurd script voor VHF-noodoproepen en de actuele GPS-coördinaten voor de lengte- en breedtegraad van de boot. U kunt die snel doorgeven aan de nooddiensten. Op deze manier bespaart u tijd, voorkomt u paniek en verschaft u de essentiële informatie die de reddingswerkers nodig hebben.

GPX-overdracht van waypoints, als u waypoints, tracks of vaak gebruikte routes hebt opgeslagen op een GPS-product van een andere fabrikant of op een handheld van Garmin, kunt u deze items nu heel eenvoudig via de standaard GPX-bestandsindeling overbrengen naar uw nieuwe Garmin kaartplotter. GPX is een open standaardindeling voor het uitwisselen van GPS-gegevens tussen verschillende platformen en toepassingen. Dankzij deze gebruiksvriendelijke interfacetechnologie raakt u geen enkel waypointmeer kwijt wanneer u overstapt naar een nieuw Garmin toestel.

Quickdraw Contours Quickdraw Contours

Maak uw eigen HD-kaarten

Quickdraw Contours is een gratis, gebruiksvriendelijke softwarefunctie die vooraf op uw Garmin toestel is geïnstalleerd. Hiermee kunt u direct uw eigen gepersonaliseerde HD-viskaarten maken met op 1 voet nauwkeurige contouren. Pas de kaarten aan uw eigen behoeften aan. Het zijn uw kaarten. Uw eigendom. Bewaar de gegevens voor eigen gebruik of deel ze met de Quickdraw community op Garmin Connect. Er is geen speciale cartografische kennis vereist. U kunt met Quickdraw Contours kaarten maken terwijl u vist. U hoeft niet te wachten of uw bestanden op te sturen zoals bij andere kaartsoftware is vereist — uw resultaten worden direct weergegeven. Te gebruiken met elke Garmin Panoptix™, HD-ID™, Garmin ClearVü transducer™ met CHIRP of NMEA 2000® compatibele dieptetransducer. Is uw boot voorzien van meerdere echoloodsystemen? Quickdraw Contours selecteert automatisch het meest geschikte echoloodsysteem om u de beste resultaten te geven!

Speciale zeilfuncties, om optimaal te profiteren van de wind, ziet u een nieuwe pagina met pre-race informatie waarop uw virtuele startlijn op de kaart wordt getoond. U ziet ook gegevensvelden die leylijnen tonen, uw burn-tijd voor de start, en een racetimer die kan worden gesynchroniseerd met alle Garmin GPS-producten in uw netwerk. Andere ondersteunde zeilfuncties zijn een verbeterde windroos, voorliggende-koers en koers-over-de grond lijnen, koersafwijking, ware en schijnbare windgegevens, enzovoort. U kunt bovendien de ingebouwde draadloze verbinding gebruiken om een aantal maritieme apps te openen en te bedienen via compatibele smartphones of tablets.

Panoptix Forward transducer

Eén Panoptix Forward transducer biedt twee indrukwekkende weergaven, zelfs terwijl uw boot stilligt. U ziet in real-time de bodem plus vissen en aasvissen die in de waterkolom vóór uw boot zwemmen. U kunt zelfs uw eigen aas zien terwijl u uw vislijn binnenhaalt. En u kunt ook 3D-beelden krijgen van vissen en structuren vóór uw boot.

LIVEVÜ FORWARD

Met een enkele ping-opdracht wordt het beeld bijgewerkt en kunt u via real-time bewegende beelden zien wat zich in het water afspeelt. In dit scherm ziet u een groot doel (een duiker) afzwemmen op de boot.

REALVÜ 3D FORWARD

Scant het gebied vóór de boot digitaal en levert 3D-beelden van de bodem, structuren en vissen in het gebied vóór de boot. Op dit scherm ziet u vislocaties op 3 m (10 ft.) en een tekening van de bodemdiepte op 6,1 m (20 ft).

Deze kaartplotter ondersteunt draadloze verbindingen met Garmin VIRB® actiecamera's zodat u alle actie op het water kunt vastleggen. En nog belangrijker: met een eenvoudige software-update kunt u opnamen bedienen, foto's maken en video streamen van een VIRB actiecamera naar uw GPSMAP® 7400 serie kaartplotter of 8000/8400 serie Glass Helm kaartplotter. U kunt zelfs video streamen van maximaal 4 VIRB actiecamera's en de video op een compatibele maritieme kaartplotter bekijken. U kunt ook eerder vastgelegde foto's en video's op de kaartplotter bekijken en miniatuurvoorbeelden weergeven voor eenvoudige selectie. Afspelen, pauzeren, zoeken en opnieuw afspelen via uw kaartplotter. Er is zelfs een modus voor het automatisch afspelen van diavoorstellingen en de mogelijkheid om ongewenste VIRB foto's en video's te verwijderen. U kunt elke VIRB een naam geven, zodat u deze gemakkelijk kunt herkennen. U kunt ook uw VIRB camera's bedienen om de VIRB video-instellingen te wijzigen, zoals beeldverhouding, videoresolutie, frames per seconde, beeldveld en meer — rechtstreeks via de kaartplotter. Verzend NMEA 2000 bootgegevens van de kaartplotter naar VIRB en maak met VIRB Edit of de VIRB mobiele app een overlay van G-Metrix™ gegevens op de video. Voor sommige gegevens hebt u extra accessoires nodig.

Handleiding Garmin GPSMAP 7416.

Media

Reviews

Gerelateerde producten

Gerelateerde producten

Recent bekeken

    • Garmin GPSMAP 7416

    Garmin GPSMAP 7416

    € 3.966,12 Excl. BTW

    € 4.799,- Incl. BTW

    Garmin GPSMAP 7416 kaartplotter met breed 16-inch touchscherm.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
GPSMAP 7416

GPSMAP 7416

€ 3.966,12 Excl. BTW

Mediawinkel 9.2 / 10 - 431 Reviews @ Webwinkelkeur.nl