Terug

Garmin Approach CT10 - Starterpakket

Nu besteld is op 12 juni verzonden*.

 • Artikelcode: 010-01994-01

Garmin Approach CT10 - Starterpakket met 3 sensors.

€ 65,29 Excl. BTW

€ 79,- incl. BTW

Aan verlanglijst toevoegen

 • 14 dagen niet goed geld terug garantie
 • Gratis verzending vanaf € 175,-
 • 2 jaar garantie op je Approach CT10 - Starterpakket
 • Klanten beoordelen ons met een 9.2

Productomschrijving

Garmin Approach CT10 sensor volgt automatisch elk shot met elke club, ook uw putts en chipshots. Kan worden gekoppeld met compatibele Garmin golfhorloges om automatisch elke slag te volgen, inclusief shotlocaties, afstanden en clubtype, zonder dat u daarvoor iets extra's hoeft te doen. Verzamelt gegevens over elk shot en elke club, zodat u een analyse kunt uitvoeren van het aantal bereikte slagen en andere statistieken. Statistieken voor elke club met een bevestigde sensor worden weergegeven op uw compatibele Garmin golfhorloge nadat de club uit de tas is gehaald. Zie hoe ver u de bal doorgaans slaat met elke club; bekijk statistieken over nauwkeurigheid ten opzichte van de fairway of de green.

Een slimme tool die u helpt uw spel te verbeteren

Koppel de sensor met uw Garmin golfhorloge.

Koppel de sensor met compatibele Garmin golfhorloges1 voor automatische gametracking, zodat u zich kunt concentreren op uw spel in de wetenschap dat de sensor alle statistieken bijhoudt. De statistieken voor elke club waarop een sensor is bevestigd worden op uw Garmin golfhorloge weergegeven nadat de club uit de tas is gehaald. Zie hoe ver u de bal doorgaans slaat met die club en bekijk statistieken over nauwkeurigheid ten opzichte van de fairway of de green.

Approach CT10 clubtrackers zijn verkrijgbaar in een volledige set waarmee u alle 14 clubs in uw tas kunt volgen. Met deze set ziet u hoe uw shots consistent slaat met elke club en met welke club u elke ronde van tee tot green slaat, inclusief uw putts en chipshots. Als u alleen de beginnerset met 3 sensoren wilt, voegt u de sensoren toe aan uw wig en putter om chipshots naast de green en uw putts te volgen, en vertrouwt u op 1 AutoShot2 op uw compatibele horloge om uw andere shots te volgen.

Koppel de sensor met uw Garmin golfhorloge
Houd meer statistieken bij met de Garmin Golf™ app

Installeer de Garmin Golf app op uw compatibele smartphone3 en verzamel belangrijke statistieken en gegevens waarmee u uw spel kunt verbeteren. Bekijk uw statistieken in de app voor nauwkeurigheid ten opzichte van de fairway of de green en voor drives, approachshots, chipshots en putts zodat u kunt zien welke onderdelen van uw spel meer aandacht nodig hebben. U kunt ook een analyse uitvoeren van het aantal bereikte slagen en andere statistieken. Gebruik gegevens en statistieken over het aantal bereikte slagen om te zien hoeveel slagen u hebt bereikt of verloren ten opzichte van een basisvergelijking met andere spelers in uw groep.

Houd meer statistieken bij met de Garmin Golf™ app

Media

Reviews

Gerelateerde producten

Gerelateerde producten

Recent bekeken

  • Garmin Approach CT10 - Starterpakket

  Garmin Approach CT10 - Starterpakket

  € 65,29 Excl. BTW

  € 79,- Incl. BTW

  Garmin Approach CT10 - Starterpakket met 3 sensors.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Approach CT10 - Starterpakket

Approach CT10 - Starterpakket

€ 65,29 Excl. BTW

Mediawinkel 9.2 / 10 - 431 Reviews @ Webwinkelkeur.nl