Em-trak B100 AIS Transponder
B100 AIS Transponder €379,-

B100 AIS Transponder

Merk: Em-trak
€379,00 Incl. btw
€313,22 Excl. btw
Artikelnummer: 411-0001
  • Dit product wordt gratis verzonden!
  • Garantie op jouw B100 AIS Transponder
  • Klanten beoordelen Mediawinkel.eu met een 9.3
  • Deskundig en persoonlijk advies
  • Voor 17.00 uur besteld is morgen in huis*
Informatie

De Em-trak B100 AIS Transponder is gemaakt om aan andere AIS-schepen te laten zien dat je er bent en dat je hen kunt waarnemen.

AIS ofwel automatisch identificatiesysteem is een systeem  gebaseerd op transpondertechnologie. Hiermee wordt de veiligheid van scheepvaart op zeeën en binnenwateren verhoogd.Een AIS-zender op een schip zendt, met regelmatige tussenpozen, de positie, de koers, de snelheid en de MMSI (het unieke maritieme identificatienummer) uit.

Een AIS-ontvanger decodeert deze signalen en presenteert ze normaal gesproken op een beeld- of radarscherm, een transponder doet zowel zenden als ontvangen. Met de Em-trak B100 heeft u een apparaat waar u mee kan zien en gezien worden.

Het programmeren van de Em-trak B100 kan door middel van de bijgeleverde software met bijbehorende aansluitkabel, programmeren kan zowel op uw boot als thuis plaatsvinden. Als u de B100 thuis wil instellen dan kunt u hem aansluiten op uw pc/laptop en met de bijgeleverde software instellen.

De bijgeleverde usb kabel kunt u ook gebruiken als data overdracht kabel naar uw laptop, als u dit aan boord doet, sluit de laptop dan niet aan op het boord-net. Om de AIS direct aan te sluiten op een laptop, die aangesloten is op het boord-net, heeft u een Actisense USB kabel nodig.

Heeft u zelf geen tijd of zin om hem te programmeren?
U kan ons de opdracht geven om hem voor u gebruiksklaar te maken. Wat we nodig hebben zijn de gegevens van de boot en de oproep gegevens, bij het bestellen moet u dan de keuze maken inclusief programmeren. 

Data Interfaces

  • USB 
  • NMEA2000
  • NMEA0183 38.4k baud bi-directional
  • NMEA0183 4.8k baud bi-directional interface for data multiplex

Download Produkt folder
Download Produkt overzicht
Download gebruiksaanwijzing

De Em-trak B100 AIS Transponder wordt geleverd inclusief externe GPS antenne, kijk hier naar het overzicht van de klasse B AIS systemen.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Webwinkelkeur.nl