Terug

B&G HALO Radar pedestal en RI12 interface

Gaat snel geleverd worden.

  • Artikelcode: 000-11468-001

B&G HALO Radar pedestal en RI12 interface module met 10 meter aansluitkabel.

€ 3.883,47 Excl. BTW Gratis verzending

€ 4.699,- incl. BTW

Aan verlanglijst toevoegen

  • 14 dagen niet goed geld terug garantie
  • Gratis verzending
  • 2 jaar garantie op je HALO Radar pedestal en RI12 interface
  • Klanten beoordelen ons met een 9.2

Productomschrijving

B&G HALO Radar pedestal en RI12 interface module met 10 meter aansluitkabel. De pedestal is geschikt voor 3 en 4 voet HALO radar antennes. In tegenstelling tot traditionele pulsradar, is Halo Radar niet afhankelijk van een krachtige magnetron (vacuümbuis) om te verzenden. In plaats daarvan maakt Halo Radar gebruik van solid-state elektronica en 25W gepulseerde, frequentie-swept transmissies-alarmen met laag vermogen voor een pulsradarachtig bereik en resolutie.

Beam-verscherping biedt de Halo Radar uitzonderlijke doelscheiding voor het onderscheiden van radardoelen, waardoor de 3-voet open array-antenne van de Halo Pulse Compression Radar dezelfde effectieve doelresolutie krijgt als een array van 4 voet zonder verscherping van de balk. Met Dual Range functioneert Halo Radar als twee arrays in één. Hij bewaak twee afstandsbereiken tegelijk met onafhankelijke displays, bedieningselementen en volledig onafhankelijke MARPA-doeltracking.

Automatisch maximaal 10 door de gebruiker geselecteerde radartargets bijhouden, CPA (dichtstbijzijnde punt van aanpak) en TCPA (tijd tot dichtstbijzijnde punt van aanpak). Tot 20 verschillende doelen kunnen worden gevolgd in de Dual Range-modus, met 10 doelen per scherm. MARPA-functionaliteit vereist een koerssensor en GPS.

De modi Harbor, Offshore, Weather en Bird stemmen de geavanceerde signaalverwerking van Halo Radar af, zodat de doelen waarin u bent geïnteresseerd, levendig kunnen worden bekeken, zelfs in de zwaarste omgevingsomstandigheden. Automatische selectie van de Harbor- en Offshore-functies configureert uw Halo Radar op maat van uw omgeving, terwijl een 'Custom'-modus eenvoudige handmatige afstemming mogelijk maakt voor elk doel of elke situatie.

Halo-pulscompressieradar biedt snelle positie-updates, met hoge snelheden tot 48 RPM (afhankelijk van modus en bereik). De constructie van B&G-kwaliteit en de borstelloze motor van Halo Radar met een geavanceerd ontwerp met rechte tandwieltrein zorgen voor een buitengewoon stille werking, vooral bij 48 tpm.

Halo Radar is gebouwd om lang mee te gaan, met zijn solid-state transceiver, wat betekent dat er geen magnetron hoeft te worden vervangen en er is geen handmatige afstemming vereist als de magnetron wordt opgewarmd of veroudert. Op dezelfde manier betekent een borstelloze motoraandrijving in vaste toestand dat er geen koolborstels versleten en vervangen hoeven te worden. Wees ervan overtuigd dat Halo Radar op hoge snelheid zal werken bij windsnelheden tot 70 knopen.

Reviews

Gerelateerde producten

Gerelateerde producten

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
HALO Radar pedestal en RI12 interface

HALO Radar pedestal en RI12 interface

€ 3.883,47 Excl. BTW

Mediawinkel 9.2 / 10 - 431 Reviews @ Webwinkelkeur.nl