Western Digital WD Red harde schijf speciaal ontworpen voor het gebruik in een NAS
WD Red harde schijf speciaal ontworpen voor het gebruik in een NAS €64,95

WD Red harde schijf speciaal ontworpen voor het gebruik in een NAS

€53,68 Excl. btw
€64,95 Incl. btw
Artikelnummer: WD10EFRX
  • Dit product wordt gratis verzonden!
  • Garantie op jouw WD Red harde schijf speciaal ontworpen voor het gebruik in een NAS
  • Klanten beoordelen Mediawinkel.eu met een 9.3
  • Deskundig en persoonlijk advies
  • Levertijd tussen de 2 en 5 werkdagen
Informatie
De eerste harde schijf ter wereld die specifiek is ontworpen en geproduceerd voor NAS-systemen voor thuis en kleine kantoren. De exclusieve NASware-technologie van WD die in elke WD Red harde schijf is geïntegreerd verbetert de NAS-opslagprestaties door vaak voorkomende problemen met schijven in NAS-systemen te verminderen, waaronder problemen met compatibiliteit, integratie, upgrades, betrouwbaarheid en eigenaarskosten die optreden bij harde schijven die voor desktopcomputers zijn ontworpen.
 

NAS-compatibiliteit
WD stopt de verwarring. WD Red is de enige harde schijf voor NAS-systemen met 1 tot 8 stationssleuven. De schijven zijn ontworpen en uitgebreid getest op compatibiliteit met de unieke 24x7 werkomgeving en hoge systeemvereisten van NAS-systemen thuis en in kleine bedrijven.

Het geheim zit in de technologie NASware
De geavanceerde firmwaretechnologie die elke WD Red-schijf bevat, levert naadloze integratie, robuuste gegevensbescherming en optimale prestaties voor systemen in NAS- en RAID-omgevingen.

Energie-efficint
Verlaag uw elektriciteitsfactuur en CO2-uitstoot met WD Red-schijven. De innovatieve technologie vermindert het stroomverbruik en verlaagt de werkingstemperatuur. Dit zorgt voor een betrouwbaardere en voordeligere oplossing voor 24x7 NAS-omgevingen die altijd zijn ingeschakeld.

Verbeterde betrouwbaarheid
Uw NAS-systeem is altijd ingeschakeld, een erg betrouwbare schijf is cruciaal. Dankzij een verbetering van 35% in de MTBF ten opzichte van desktopschijven is de WD Red-schijf ontworpen en geproduceerd om een betrouwbaardere en robuustere oplossing te bieden.

3D Active Balance Plus
Onze verbeterde dual-plan balanscontroletechnologie verbetert de totale prestaties en betrouwbaarheid van de schijf. Harde schijven die niet correct zijn gebalanceerd, kunnen overmatige trillingen en geluid veroorzaken in een systeem met meerdere schijven, de levensduur van de harde schijf verlagen en de prestaties mettertijd verslechteren.

Uitstekende ondersteuning
Kopers van een WD Red-schijf kunnen gebruikmaken van onze gratis 24x7 supportlijn om op elk moment de hulp te krijgen die ze nodig hebben.

Langere garantiedekking
De WD Red-schijf wordt geleverd met een beperkte garantie van 3 jaar voor meer gemoedsrust.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Webwinkelkeur.nl