Terug

Vesper Marine Cortex H1 Bedrade handset

Levering op bestelling

  • Artikelcode: 010-02816-00

Vesper Marine Cortex H1 Bedrade handset voor aansluiting op Cortex M1.

799,- € 619,01 Excl. BTW Gratis verzending

€ 749,- incl. BTW

Aan verlanglijst toevoegen

  • 14 dagen niet goed geld terug garantie
  • Gratis verzending
  • 2 jaar garantie op je Cortex H1 Bedrade handset
  • Klanten beoordelen ons met een 9.2

Productomschrijving

Vesper Marine Cortex H1 Bedrade handset met 4-inch multi-touch display met gorilla-glas. De touchscreen kan bediend worden met handschoenen. Het optisch gebonden display heeft brede kijkhoeken en is zelf afleesbaar in het volle zonlicht. Gecombineerd AIS- en VHF-display met gesproken meldingen. Raak een schip op het scherm aan voor direct bellen (DSC). Voeg tot maximaal 10 draadloze handsets toe aan uw Cortex M1.

MAAK VERBINDING MET JE CORTEX

Gekoppeld aan je Cortex hub, dient de Cortex H1 vaste of H1P draagbare handset als de interface voor bediening en spraakoproepen voor VHF, DSC-oproepen en AIS-weergave van mogelijke aanvaringsrisico's. Je kunt optioneel extra Cortex handsets toevoegen (afzonderlijk verkrijgbaar) voor nog meer vrijheid en controle aan boord.

DSC MET ÉÉN DRUK OP DE KNOP

Met Cortex kun je directe DSC-oproepen met andere vaartuigen starten door eenvoudig op het vaartuigpictogram op je handset te tikken. Start VHF-oproepen naar vrienden of roep snel een ander vaartuig op wanneer elke seconde telt.

CONTROLE IN ALLE WEERSOMSTANDIGHEDEN

Natte handen of handschoenen aan? Geen probleem. Cortex handsets zijn handschoenvriendelijk en bieden responsieve bediening via multi-touch, ondersteuning voor zoomgebaren en pannen op het scherm in alle soorten maritieme omgevingen. Het 4-inch Corning® Gorilla® Glass aanraakscherm biedt een superieure duurzaamheid tegen schokken en krassen.

 

IN ZONLICHT AFLEESBAAR SCHERM

Het heldere, optisch verlijmde LCD-scherm van de handset biedt een schitterende zichtbaarheid bij daglicht met optische helderheid over een brede zichthoek. Het scherm is leesbaar, zelfs als je een gepolariseerde bril draagt.

VHF, DUIDELIJK EN LUID

Geniet van helder geluid via een hifi-luidspreker van 85 dBA in de handset. Vermijd "herhaal"-verzoeken en hoor cruciale mededelingen.

BEDIENING MET ÉÉN HAND

De Cortex handsets zijn voorzien van een instelwiel, een ergonomisch ontwerp en een buitenkant met betere grip, zodat je het toestel kunt gebruiken terwijl je één hand aan het stuurwiel of de helmstok houdt.

DRAADLOOS VERBINDEN

Zowel de Cortex H1 als de H1P handsets kunnen via WiFi worden verbonden met de Cortex hub. Je hoeft dus geen kabels van de handset naar de hub te trekken.

SPECIALE MAN-OVER-BOORD

Cortex smart AIS houdt continu toezicht op MOB-activeringen (man-over-boord) en laat een alarm afgaan als er een wordt gedetecteerd. Het speciale MOB-scherm wordt automatisch geactiveerd, waardoor een track-back-modus wordt gestart en de watertemperatuur, tijd en locatie van de MOB-activering worden weergegeven.

OVERZICHTELIJKE SITUATIESCHERMEN

Of het nu gaat om een mogelijke aanvaring, een man-over-boord-situatie of gewoon het anker uitgooien, de situatieschermen van Cortex zorgen ervoor dat de aandacht op prioritaire acties wordt gericht door niet-essentiële visuele ruis van het scherm te verwijderen. Je kunt snel en intuïtief zien wat er vervolgens moet gebeuren.

SNELTOETS VOOR KANAAL 16

Als het er in een noodsituatie op aankomt, kun je met de speciale VHF-snelverbindtoets op kanaal 16 van de handset rechtstreeks naar de internationale noodoproepfrequentie gaan.

BEWAKING EN BEDIENING

Elke Cortex handset heeft een scherm om de Cortex hub in te stellen en te beheren, AIS-doelgegevens en vaartuiginstrumenten te bekijken, alarmen te beheren en te controleren en de externe vaartuigbewakingsmogelijkheden van het systeem te configureren.

ROBUUST, GRIPVAST ONTWERP

De voorgevormde behuizing van de handset biedt een betere grip en is voorzien van een antislip-oppervlak met schokabsorberende stootzones, zodat de handset niet van een oppervlak glijdt en er geen schade ontstaat als hij valt.

 

Reviews

Gerelateerde producten

Gerelateerde producten

Recent bekeken

    • Vesper Marine Cortex H1 Bedrade handset

    Vesper Marine Cortex H1 Bedrade handset

    -6% Sale

    799,- € 619,01 Excl. BTW

    € 749,- Incl. BTW

    Vesper Marine Cortex H1 Bedrade handset voor aansluiting op Cortex M1.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Cortex H1 Bedrade handset

Cortex H1 Bedrade handset

799,- € 619,01 Excl. BTW

Mediawinkel 9.2 / 10 - 431 Reviews @ Webwinkelkeur.nl