Terug

 • Gratis verzending v.a. € 35,-
 • Voordelige prijzen
 • Groot assortiment

CAT telefoon

De CAT telefoons zijn erg in bekendheid aan het toenemen. Dit is uiteraard niet zonder reden. Het zijn stevige en degelijke telefoons waarmee je werkelijk alles kunt. Deze telefoons zijn betrouwbaar en u kunt hier een zeer lange tijd meer doen. Een CAT te

Filters

  • Caterpillar S60

  Caterpillar S60

  € 486,78 Excl. BTW

  € 589,- Incl. BTW

  Caterpillar CAT S60 4G 32GB met een 4.7 inch scherm.

  • Caterpillar Cat S31 Dual-sim

  Caterpillar Cat S31 Dual-sim

  € 304,96 Excl. BTW

  € 369,- Incl. BTW

  Caterpillar Cat S31 Dual-sim 4G smartphone met een metalen behuizing die volledig stof en ...

  • Caterpillar S40 4G 16GB

  Caterpillar S40 4G 16GB

  € 301,57 Excl. BTW

  € 364,90 Incl. BTW

  Caterpillar CAT S40 4G 16GB 4.7in Android Black

  • Caterpillar B30

  Caterpillar B30

  € 82,56 Excl. BTW

  € 99,90 Incl. BTW

  Caterpillar B30, outdoor telefoon met dual sim.

  • Caterpillar Cat S41

  Caterpillar Cat S41

  € 354,55 Excl. BTW

  € 429,- Incl. BTW

  De Caterpillar Cat S41 is een robuuste waterdichte smartphone waar twee sim kaarten in kun...

  • Caterpillar CAT B25

  Caterpillar CAT B25

  € 65,29 Excl. BTW

  € 79,- Incl. BTW

  Caterpillar CAT B25 robuuste telefoon die tegen een stootje kan

De CAT telefoons zijn erg in bekendheid aan het toenemen. Dit is uiteraard niet zonder reden. Het zijn stevige en degelijke telefoons waarmee je werkelijk alles kunt. Deze telefoons zijn betrouwbaar en u kunt hier een zeer lange tijd meer doen. Een CAT telefoon is er een waarbij je echt waar krijgt voor uw geld. Wil je een gewone mobiele telefoon of heb je liever een wat meer uitgebreide smartphone? Beide is geen probleem, een CAT telefoon is verkrijgbaar in allerlei soorten en maten met de meest uitgebreide functies. Lees verder en ontdek waarom deze telefoons werkelijk de beste optie zijn.

Kiezen voor een CAT telefoon

Kiezen voor een robuuste telefoon van dit merk kunt u doen om ontelbaar veel redenen. Het kan te maken hebben met je werk, een actieve levensstijl of andere redenen. Een CAT telefoon is in alle omstandigheden te gebruiken en zal niet snel beschadigingen oplopen. Er zijn veel opties als je gaat kijken voor zo een telefoon waarvan de functies erg uiteenlopend zijn. Zo kan je onder andere de keuze maken tussen een normale mobiel of smartphone, waarbij de functies zo uitgebreid kunnen zijn als je zelf wilt. Dankzij de vele opties is het kiezen van een CAT telefoon erg leuk en zit er altijd een optie tussen die perfect aansluit op uw wensen.

CAT telefoon met warmtebeeldcamera

In ons assortiment vind je een telefoon met warmtebeeldcamera. Dit is erg zeldzaam in telefoons en zal je dan ook niet snel tegenkomen. Dit brengt erg veel voordelen met zich mee bij bepaalde beroepen maar ook thuis dan dit erg behulpzaam zijn. Hiermee kan je namelijk warme en koude plekken opsporen, een tochtend raam heeft u dus binnen de kortste keren opgespoord. Het gemeten resultaat wordt als een foto opgeslagen en kan je als PDF ook direct verzenden via de mail. In veel beroepen heb je met een CAT telefoon met warmtebeeldcamera direct een stapje voor en hoef je hiervoor geen aparte apparatuur aan te schaffen.

Waterdicht en schokbestendig

Er zijn eigenschappen die elke CAT telefoon bezit. Dit is ook wat deze telefoons zo geweldig maakt. Sowieso zijn deze telefoons allemaal waterdicht, wat een hoop zorgen minder oplevert. Het maakt niet uit of je gaat zwemmen, douchen of dat je aan het werk bent in de buurt van water. Mocht de telefoon nat worden of zelfs in het water vallen dan kun je hem hierna gewoon nog gebruiken zonder dat er waterschade is. Ook kan je een CAT telefoon laten vallen zonder dat dit effect zal hebben op de telefoon. Door de dikke en stevige behuizing zal de telefoon hier niet kapot door gaan. Wat je ook gaat doen maakt niet uit, op een CAT telefoon kan je altijd rekenen.

Bedienen met natte vingers

Een telefoon met touchscreen brengt veel voordelen met zich mee. Het is helaas bij de meeste schermen onmogelijk deze met natte vingers te bedienen. Een mailtje beantwoorden als je in de regen loopt is dan ook haast niet te doen. Als je kiest voor een CAT telefoon met Wet Touch technologie is dat volledig verleden tijd. Dankzij deze technologie is het mogelijk het touch screen gewoon te bedienen met natte vingers. Tijdens het afwassen even wat op uw telefoon bekijken of tijdens het douchen de mail beantwoorden hoeft nooit meer problemen op te leveren met een CAT telefoon met Wet Touch technologie.

Geschikt voor alle beroepen

Door de veelzijdigheid en het robuuste karakter van de CAT telefoon is hij werkelijk in alle beroepen te gebruiken. Het is dus niet een telefoon speciaal voor in de bouw of juist voor op kantoor, hij komt overal goed van pas. In de bouw is het belangrijk dat een telefoon stofdicht is en tegen een stootje kan, op kantoor is het juist belangrijk dat de telefoon stevig is en dat hij van een bureau zou kunnen vallen zonder te breken. Als je kiest voor een CAT telefoon hoef je niet na te denken over wat er zou kunnen gebeuren met de telefoon. Je kiest gewoon een model uit wat voldoet aan de eisen die je hebt en die over alle benodigde functies beschikt. Het zijn telefoons die ondanks dat zij zo robuust zijn er toch goed uitzien.

Een CAT telefoon bestellen bij Mediawinkel.eu

Goedkoop is duurkoop? Dit is absoluut niet het geval wanneer je gebruik maakt van een CAT telefoon. Voor een klein bedrag heb je al een robuuste telefoon die haast niet kapot te krijgen is. Het verschil in prijzen zit hem vooral in de functies die een telefoon heeft en wat je hiermee dus allemaal kunt doen. Dit merk wordt steeds bekender en dat is met een hele duidelijke reden. Voor een telefoon waar je echt op kunt rekenen is dit een zeer goede optie. Bestel jouw CAT telefoon bij Mediawinkel.eu en kies voor kwaliteit.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mediawinkel 9.2 / 10 - 431 Reviews @ Webwinkelkeur.nl