Terug

 • Gratis verzending v.a. € 35,-
 • Voordelige prijzen
 • Groot assortiment

Bea fon

De robuuste Bea fon telefoons zijn niet alleen handig in gebruik maak zien er ook trendy uit. De telefoon is voor iedereen prettig in gebruik. 

Filters

  • Beafon AL560

  Beafon AL560

  € 66,03 Excl. BTW

  € 79,90 Incl. BTW

  Bea-fon AL560 klassieke robuuste outdoor telefoon in het zwart-silver die stof en waterdic...

Met het merk Bea fon heb je een praktische en trendy telefoon op zak. Het model ziet er klassiek uit en toch heeft het de toepassingen die je gewend bent. Je krijgt de robuuste telefoon in het zwart met zilveren details en in het zwart met rode details. Deze details zie je vooral aan de zijkant van de telefoon, de rest van de telefoon is rustig gehouden. Het is een no-nonsense apparaat, waarvan je de bediening snel onder de knie hebt. Het schermpje is helder en de toetsen zijn duidelijk. Je kunt makkelijk de toetsen voor bellen en het telefoongesprek beëindigen onderscheiden door het kleurgebruik van de toetsen. De ruimte net rond de hoofdknop ligt iets lager, zodat je de hoofdbutton goed kunt voelen, ook als je niet naar je telefoon aan het kijken bent.

Voor wie is de Bea fon telefoon handig?

De telefoon werkt eigenlijk voor iedereen prettig. Maar heb je niet zoveel met de uitgebreide smartphones met grote schermen en alle foefjes en functies? En wil je een telefoon die niet met handschoentjes behandeld hoeft te worden of allerlei extra beschermingsmiddelen nodig heeft? Dan is deze functionele en robuuste telefoon een goed idee. Als je vanwege je dagelijkse tijdsbesteding weet dat je persoonlijke eigendommen meer risico lopen dan bij een ander, dan kan deze stevige telefoon ook voor jou geschikt zijn.

Risicovolle bezigheden voor je telefoon

Bergbeklimmers, wegwerkers, mountainbikers en medewerkers van hulpdiensten kunnen baat hebben bij een telefoon die stevige schokken, stoten en stoffen aan kan. Zeker wanneer het je werktelefoon is, wil je er zo lang mogelijk mee doen en niet telkens je telefoon voor reparatie in moeten leveren, omdat er weer eens iets niet werkt. Juist dan is een robuuste telefoon de moeite waard. Ook als je een extreme sporter bent, die vaak uit de buurt van standaardvoorzieningen is, moet je altijd op de werking van je Bea-fon telefoon kunnen vertrouwen. Het kan van levensbelang zijn.

Karakteristieke van de Bea fon telefoon

Behalve de twee kleuren waar je uit kunt kiezen, is de telefoon voorzien van een camera met 1.3 Megapixels, een radio, een handige lamp en functionele wekker. Er zit Bluetooth op en je maakt gebruik van een micro SD-kaart. De telefoon is praktisch van formaat en het scherm is 2.4 inch groot. Je kunt er van tweehonderd personen of bedrijven contactgegevens mee opslaan en het heeft maar liefst vierhonderdtwintig minuten gesprekstijd. Hoewel de handleiding in het Duits is, kun je bij de instellingen de taal veranderen naar bijvoorbeeld Engels of Frans. Voor de sporters is het gewicht nog van belang, zodat je geen zware gewichten hoeft mee te nemen. Het gewicht van de Bea fon is iets meer dan honderd gram. Daarmee is het gewicht, zowel als het formaat, perfect voor de actieve sporter.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mediawinkel 9.2 / 10 - 431 Reviews @ Webwinkelkeur.nl