Terug

 • Gratis verzending v.a. € 75,-
 • Voordelige prijzen
 • Groot assortiment

Camera's om al je buiten aktie vast te leggen

Filters

  • Gembird Optische zoomlens voor smartphone

  Gembird Optische zoomlens voor smartphone

  -33% Sale

  14,95 € 8,22 Excl. BTW

  € 9,95 Incl. BTW

  Gembird Optische zoomlens voor smartphone met 8X zoom.

  • Garmin VIRB Ultra 30

  Garmin VIRB Ultra 30

  € 371,07 Excl. BTW

  € 449,- Incl. BTW

  Garmin VIRB® Ultra 30 Ultra-HD 4K actiecamera met 3-assige beeldstabilisatie en gegevensp...

  • Garmin VIRB Ultra klensreparatieset

  Garmin VIRB Ultra klensreparatieset

  € 33,02 Excl. BTW

  € 39,95 Incl. BTW

  Garmin VIRB Ultra klensreparatieset

De ideale action outdoor camera legt niet alleen je beeld secuur vast, maar zorgt ook voor geweldig geluid tijdens je opname. Afhankelijk van wat je doet met de camera is, zullen de specificaties van doorslaggevende aard zijn, wanneer je nieuwe camera – of je allereerste outdoor camera – gaat bestellen. Denk maar eens aan de situaties die je vast wilt leggen. Ga je deze zomer een fietstocht door Europa maken en wil je dit van dag tot dag vastleggen? Of sport je op professioneel niveau, waarbij opnamen je techniek nog verder kunnen verbeteren? Of het nu om hobbymatig of professioneel gebruik gaat, je wilt een kwalitatief goede camera aanschaffen voor de juiste prijs.

Outdoor camera

Een camera kan diverse functionaliteiten hebben. Meestal zoek je er eentje die kan filmen, maar soms wil je ook een stil beeld of foto kunnen maken. Voor de echte actiefiguren, zoals snowboarders, mountainbikers of andere adrenalinesporten, krijg je outdoor camera’s met beeldstabilisatie en gegevensprojectie. Waarom is dit voor deze groep actieve gebruikers handig? Het beeld dat je wilt opnemen is niet zo rustig als bij een wandeling over het strand. Je wilt actie en daar horen schokken door het parcours of ongeplande valacties bij. Al deze opnamen wil je correct vastleggen en dat vraagt om een ander soort camera. Beeldstabilisatie en gegevensprojectie voldoen aan jouw vraag bij actieve sporten.

Bekende merken outdoor camera’s

Camera’s ontwikkelen zich steeds verder en camera’s voor in de buitenlucht zijn al lang geen noviteit meer. Zo zijn er diverse merken die camera’s voor outdoor gebruik ontwerpen. Denk aan Garmin en GoPro, maar ook aan Gembird en FHD Sports. Niet alle merken zijn even bekend, maar de GoPro is een term die niet meer weg te denken is uit de camera-wereld. Als gebruiker ben je ook trots op je vastgelegde beelden en je wilt graag laten zien met welke camera je deze kwaliteit hebt bereikt.

Overige attributen voor je outdoor camera of telefoon

Voor jouw camera of telefoon waarmee je buiten opnames maakt, krijg je ook allerlei attributen om het gebruik te optimaliseren of uit te breiden. Zo zijn er optische zoomlenzen voor je smartphone, houders voor gladde oppervlakken of juist voor gebogen oppervlakken en houders met een knikmechanisme, zodat je de camera of telefoon makkelijker kunt bewegen en draaien. Er bestaan ook speciale houders voor op de fiets, zodat al je fietsbewegingen gevolgd worden door het camerabeeld.

Kenmerken van nieuw aan te schaffen camera’s

Door technologische ontwikkelingen komen er steeds betere camera’s op de markt. Dit betekent dat je misschien vaker een nieuwe camera wilt kopen, om door het hogere aantal pixels een betere beeldkwaliteit te krijgen. De resolutie is ook belangrijk om na te kijken bij je nieuwe aankoop. En vergeet niet dat er camera’s zijn, waarbij je veel meer SD-kaart capaciteit hebt, dan bij andere camera’s. Zeker voor de uitgebreidere opnames zoals bij een beveiligingscamera is de capaciteit van belang. Ook het gewicht kan een rol spelen, aangezien je de camera niet altijd bevestigt op je fiets of een ander sportief middel, maar het soms zelf draagt. Het type behuizing en de sterkte ervan draagt bij aan de levensduur van de camera. De huls beschermt de camera namelijk tegen schokken en stoten. En waar actie is, kan ook altijd een ongeluk gebeuren.

Omstandigheden waarin je de camera gaat inzetten

Nog een van de belangrijkere kenmerken van een outdoor camera is de waterdichtheid. Als je een zwemrecord wilt vestigen of je tocht de oceaan over wilt vastleggen, moet je camera wel tegen water kunnen. De code, zoals bijvoorbeeld IPX7, geeft duidelijk aan in welke mate een product bestand is tegen een bepaalde soort stof. Wanneer je meerdere opnamen achter elkaar wilt maken is het ook prettig, als je via een Wifi-connectie tussentijds je opnamen kunt streamen. Daarnaast is bij langdurig gebruik ook de oplaadbare batterij en de batterijduur een essentiële vereiste. Je moet kunnen vertrouwen op de batterijduur en niet tussentijds naar huis of je hotelkamer moeten om je camera weer aan het werk te krijgen.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mediawinkel 9.2 / 10 - 431 Reviews @ Webwinkelkeur.nl