Humminbird Solix 10 CHIRP GPS
Solix 10 CHIRP GPS €2698,-

Solix 10 CHIRP GPS

Merk: Humminbird
€2.229,75 Excl. btw
€2.698,00 Incl. btw
Artikelnummer: 00447398
  • Dit product wordt gratis verzonden!
  • Garantie op jouw Solix 10 CHIRP GPS
  • Klanten beoordelen Mediawinkel.eu met een 9.3
  • Deskundig en persoonlijk advies
  • Klantenservice van 09:00 tot 19:00
Informatie

Humminbird Solix 10 CHIRP GPS

Deze fishfinder heeft een nieuwe verbeterde snelle gebruikersinterface, voor een snellere bediening. Hij kan tot vier weergaves op één scherm tonen. De bediening van de Solix 10 is heel eenvoudig via de Cross Touch bedien opties. Hij is volledig te netwerken met alle Onix toestellen, beperkt te netwerken met Helix (alleen waypoints).

Sluit je op deze Solix een 360 graden sonar aan dan heb je en ongelooflijke weergaven van de onderwater wereld.

De Humminbird Solix 10 CHIRP GPS heeft Ingebouwde Bluetooth, Ethernet, NMEA2000 en NMEA0183MEGA Side Imaging, MEGA Down Imaging en CHIRP 2D sonar, Autochart Live, GPS.

De Solix 10 is volledig te netwerken met alle Onix toestellen, beperkt te netwerken met Helix (alleen waypoints)Met zijn ge-update X-press menu's, statusbalk en thuisscherm zijn alle "state of the art" onder vingerbereik.De Solix is eenvoudig in te stellen en daarna in de stand "Angler" of "Custom" te plaatsen zodat de instellingen verborgen zijn en het gebruiksgemak optimaal is.Met de nieuwe snelle gebruikersinterface en de snelle menu weergave en snellere applicaties is de Solix dé fishfinder voor de topvisser!Pas zelf al je schermen aan tot 4 weergaven per scherm. 

 

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Webwinkelkeur.nl