Terug

Simrad FU80

Levering op bestelling

  • Artikelcode: 000-10183-001

Simrad FU80 Follow UP remote unit met display van 1,7-inch.

Prijs op aanvraag

  • 14 dagen niet goed geld terug garantie
  • Gratis verzending vanaf € 175,-
  • 2 jaar garantie op je FU80
  • Klanten beoordelen ons met een 9.2

Productomschrijving

Simrad FU80 Follow UP remote unit met display van 1,7-inch dat kan worden gebruikt om koers-, koers-, roerhoek- of stuurautomaat moduswijzigingen overal aan boord te wijzigen. Het toevoegen van een afstandsbediening aan uw systeem kan speciale stuurbedieningen bieden voor uw volledig geïntegreerde stuurautomaatsysteem, als aanvulling op de touchscreen-bedieningselementen op uw multifunctionele display. Met afstandsbedieningen kan ook de besturing van de stuurautomaat vanaf meerdere stations worden ingeschakeld: perfect voor fly-bridges en andere setups met twee roer-armen.

Je Simrad-stuurautomaat houdt je niet alleen op koers, maar laat je ook sturen vanaf elk stuurautomaatstation aan boord. De FU80 biedt een intuïtieve Follow Up-besturing met een hendel die vanuit de middenpositie 70 graden naar bakboord of stuurboord kan worden gedraaid. Wanneer u de hendel verplaatst, beweegt uw roer naar de overeenkomstige hoek. De hendel en het roer blijven op hun plaats tot een nieuwe roerhoek is ingesteld. De opgedragen roerhoek wordt duidelijk weergegeven op het geïntegreerde display van de FU80 en wordt ook aangegeven door de positie van de hendel.

Deze bedrade afstandsbediening kan bijna overal worden gemonteerd. Een eenvoudig ontwerp maakt inbouwmontage mogelijk met behulp van de meegeleverde accessoires, of externe montage op een desktop of schot via een optionele montagekit. De afstandsbediening maakt verbinding met uw Simrad stuurautomaatsysteem via een enkele NMEA 2000®-kabel in uw bestaande netwerk en biedt plug-en-play installatie zonder complexe bekabeling.

Reviews

Gerelateerde producten

Gerelateerde producten

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
FU80

FU80

€ 0,- Excl. BTW

Mediawinkel 9.2 / 10 - 431 Reviews @ Webwinkelkeur.nl