Nieuws en informatie

Spectaculaire Presonus actie met kortingen tot 50% op de DAW software.

Naast de software is er een monitor actie met kortingen tot 25%, de actie is van 20 november tot 27 november 2017. Kijk hier op onze speciale actie pagina.

Tijdelijke prijsverlaging van Em-trak, nu tijdelijk op alle Em-trak Ais transponders 10% korting, ook op de voordeelbundels.

De 10% loopt zolang de voorraad strekt, maar uiterlijk tot 23 November. Voer heel eenvoudig kortingcode 10%em-trak in en krijg gelijk de korting. Wacht niet te lang met beslissen want op=op.

Lowrance komt met de Hook2 fishfinder.

De nieuwe Lowrance Hook2 fishfinders zijn er in drie verschillende modellen. Er is de Lowrane Hook2 Bullet, Splitshot en Tripleshot. De Bullet heeft een 4,3 inch scherm en een Breedband soanr met een extra brede kijkhoek. De Lowrance Hook2 Splitshot is er in drie maten, in 5, en 9 inch schermen. De Splitshot heeft een twee in één soanr met High-CHIRP en Downscan Imaging. De Lowrance Hook2 Tripleshot is er in drie maten met 5,7,9 en 12 inch schermen. De Tripleshot heeft een drie in één sonar met High-CHIRP, SideScan en Downscan.

De Lowrance Hook2 is er ook met ingebouwde GPS ontvanger, dit zijn de modellen met een X, De modellen met GPS zijn er in vier verschillende maten, zo is er de 4x Bullet, 5x Splishot, 7x Splitshot en de 7x Tripleshot.


De nieuwe Lowrance Hook2 is te bestellen vanaf 15 november voor uitlevering in december.

Cashback aanbiedingen van Lowrance, Simrad en B&G.

De cashback aanbiedingen gaan de laatste dagen in, wie nog wil profiteren van een cashback korting tot €400 heeft nog tot en met 31 oktobet 2017. Na die datum heb je nog één maand om je korting te claimen. Aankopen na 31 oktober vallen buiten de aanbieding. Kijk op de betreffende pagina's welke produkten er onder de cashback vallen.

Comply assortiments uitbreiding.

Het Comply Foam ear tips assotiment wordt uitgebreid, naast de standaard maat Medium gaan we ook de maten Small en Large aanbieden. We kregen veel vraag naar de andere maten Comply tips en besloten dan ook die op te nemen in het assortiment. Vanaf omstreeks 24 oktober zullen deze maten leverbaar zijn.

Bent je opzoek naast de gebruikelijke zwarte/grijze kleur, bel of mail ons dan even. Van een aantal modelen Comply Foam tips zijn ook blauwe en rode verkrijgbaar.