Terug

  • Gratis verzending v.a. € 35,-
  • Voordelige prijzen
  • Groot assortiment

Nieuws en informatie

Krijg tot €120 terug bij aanschaf van een plotter of fishfinder.

Simrad komt met de Simrad Cruise.

De Simrad Cruise is een betaalbaar navigatie scherm zonder toeters en bellen. De Cruise heeft een ingebouwde GPS en is voorzien van een transducer aansluiting. Deze plotter heeft geen netwerk aansluiting. De Simrad Cruise is perfect om te gebruiken op open vaartuigen zoals RIBS, dag-, ski- en wakeboards, evenals op midden-consoles en tenders.

De Simrad Cruise heeft een door in het zonlicht te bekijken display, wordt geleverd met een montagebeugel en een 83/200 kHz transducer. De Cruise is beschikbaar als een 5, 7 of 9-inch display en is voorzien van een draaischijf en toetsen op het toetsenbord, zodat menu-navigatie en het maken van routes eenvoudig en simpel zijn.

Controleer uw verouderde GPS-systeem na 7 april. zie ook GPS 2019 Week 1024 Rollover.

Het is mogelijk dat uw wat oudere GPS-systeem na 7 april niet meer geheel correct functioneert. In de nacht van 6 op 7 april vindt namelijk de ‘GPS-omwenteling’ plaats. Het telsysteem van GPS is dan vol en begint vanaf dan weer bij 0. De GPS rollover kan ertoe leiden dat verouderde navigatiesystemen ‘in de war raken’ en niet meer goed functioneren. Het gaat om GPS-ontvangers van tien jaar oud of ouder die van slag kunnen raken, tenzij ze een software-update hebben gehad.Op 6 april bereiken ze week 1024 en springen ze terug op 0. Plotseling is het weer 1999. GPS-navigatie gebruikt zeer nauwkeurige tijdmeting om de positie te bepalen.

Prijsstijging Lowrance HDS-7 Live en Lowrance HDS-9 Live per 1 april 2019.

De fabrikant van Lowrance heeft besloten een forse prijsstijging te laten plaatsvinden voor de HDS LIVE 7 en 9 inch modellen, de stijging kan tot wel €200 bedragen.

De zeer gewilde Em-trak A100 klasse A AIS is niet meer leverbaar.

De productie van de Em-trak A100 is begin dit jaar gestopt, omdat hij niet meer kon meekomen met de huidige eisen die er gesteld worden aan een moderne Klasse A AIS. Als opvolger is er de Em-trak A200,  dit is een krachtige klasse A AIS die SOLAS en Inland gecertificeerd is.

De beste routers en antennes voor op de boot in 2019

Het watersportseizoen komt er weer aan, dus Mediawinkel.eu zet de beste mobiele apparatuur voor u op een rij. WiFi op de boot? Zo kiest u de juiste 4G router

Workshop hoe om te gaan met (Navigatie) apparatuur.

Veel jacht- en booteigenaren gebruiken vandaag de dag slechts een fractie van de mogelijkheden van hun navigatieapparatuur. Ontdek de voor u belangrijke features en settings, leer nieuwe vaardigheden en ervaar zelf hoe deze in de praktijk worden gebracht. Om zo meer vertrouwd te raken met uw navigatieapparatuur en dus meer ontspannen te kunnen genieten terwijl u vaart. 

Wij verzorgen voor u een praktijkgerichte workshop, waarin stap voor stap de mogelijkheden van onze navigatieapparatuur wordt uitgelegd. De workshop vindt plaats op ons kantoor / trainingslocatie te Dordrecht en zal gegeven worden in kleine groepen van maximaal 14 deelnemers. Op deze manier gaat u vol vertrouwen een fantastisch vaarseizoen tegemoet.

Om nog meer ontspannen te kunnen varen bieden wij eindgebruikers de mogelijkheid om een cursus gebruik van Simrad/B&G navigatieapparatuur te volgen.

Wilt u zich inschrijven of meer informatie? Kijk dan onder onderstaande link voor de data en beschikbaarheid:

Wilt u meer informatie, dan kunt u ook contact opnemen met telefoonnummer 078-6530053 (optie1) op werkdagen van 8:30 tot 17:00, of stuur een mail naar [email protected]

MINN KOTA PRESENTEERT MOTOREN MET MEGA DOWN IMAGING TRANSDUCER
Geen verwarde kabels, geen beugels en een beschermde transducer.
Sluit je daarvoor geschikte Humminbird fishfinder aan op je motor en zie wat er beneden is.
INGEBOUWDE MEGA DOWN IMAGING
Vis kun je niet vinden als je de vis niet kunt zien. Het beste zicht beneden komt van Humminbird®’s MEGA Imaging™. Neem een Humminbird kijk onder water met een ingebouwde MEGA DI transducer in de meest betrouwbare en krachtige elektrische boegmotoren.
 
Humminbird MEGA IMAGING heeft de ogen van vissers overal ter wereld geopend door fishfinders voor het eerst in de megahertz frequentie te brengen. Nu kan jouw Minn Kota motor met haarscherpe MEGA DOWN  IMAGING meer laten zien van wat zich direct onder de boeg bevindt, precies zoals het bedoeld was om te zien.

Rommelige bedrading van een uitwendig gemonteerde transducer: het staat niet alleen lelijk, de transducer en de bedrading zijn ook nog eens  meer onderhevig aan beschadiging. Met Built-In MEGA DI is de transducer geplaatst in een duurzame behuizing en alle bedrading loopt door de schacht, waardoor het er netjes en geordend uitziet en het bovendien bescherming biedt tegen de elementen.

Prijslijst adviesprijzen Minn Kota 2019.

Nu tijdelijk op alle Em-trak Ais transponders 10% korting, ook op de voordeelbundels.

De geldende periode is van 5 november t/m 7 december 2018. De 10% loopt zolang de voorraad strekt, maar uiterlijk tot 26 november. Voer heel eenvoudig kortingcode "10%em-trak" in en krijg gelijk de korting. Wacht niet te lang met beslissen want op=op.

Ruckus Unleashed promotie aanbieding met 43% korting!

Ruckus heeft het eenvoudiger dan ooit gemaakt voor kleine en middelgrote bedrijven om hoge kwaliteit Wi-Fi te leveren tegen een betaalbare prijs. Daarnaast is Unleashed eenvoudig te gebruiken en biedt het voldoende dekking met een uitgebreid portfolio aan controller-less access points, waaronder nu ook outdoor access points. De Ruckus Unleashed Access Points ondersteunen 802.11ac, zodat de gebruikers van het netwerk hoge snelheden ervaren. Daarnaast biedt het betere dekking en verbeterde betrouwbaarheid ten opzichte van oudere netwerktechnologieën. Promotie periode is van 1 oktober tot 31 december 2018. Promotiecode 2018Q4UL

Je hebt nu al een Ruckus unleashed R310 voor €185,65 excl btw.

Ruckus Unleashed promotie aanbieding is voor:

  • Bedrijven die tot wel 25 access points nodig hebben en 512 gelijktijdige gebruikers per access points moeten kunnen ondersteunen.
  • Bedrijven die hogere kwaliteit Wi-Fi willen leveren aan zijn medewerkers en/of klanten ten opzichte van concurrerende producten.
  • Bedrijven die een beperkt budget beschikbaar hebben voor het inzetten en onderhouden van een complexe WLAN infrastructuur.
  • Bedrijven die gelimiteerd IT personeel hebben om legacy hardware systemen te troubleshooten of managen.

Nieuw van Ozobot zijn de lespakketten in het Nederlands.

Zo zijn er de Ozoblocky Lessen, OzoBlockly geeft je de kracht om de bewegingen en het gedrag van je Ozobot volledig te beheersen. Aangedreven door Blockly van Google, biedt OzoBlockly vijf modi van pre-reader tot pictogram-gebaseerde blokken om vele low-level functies en geavanceerde programmeerconcepten te ondersteunen.

Ozobot Evo lessen met ondersteuning voor zowel de leraar als de leerling. Ozobot Evo is een smart robot om kinderen spelenderwijs kennis te laten maken met de robotica. Deze kleine, slimme en sociale robot, introduceert een hele nieuwe wereld voor kinderen vanaf 8 jaar en ouder. 

Ook is er een uitgebreid Ozobot Bit 2.0 Les Pakket met ondersteuning voor de Leraar en Leerling. Ozobot Bit 2.0 is de meest innovatieve en leuke programmeerbare robot! Deze en educatieve Ozobot Bit 2.0 kan geprogrammeerd worden door middel van kleuren, lijnen en op basis van beginners programmeertaal.

Claim een GRATIS Universele draagtas voor Hook2 met accu, lader en tackle boxen. Tot 31 oktober krijg je de claim optie bij aanschaf van een Lowrance Hook2-4 of een Hook2-5.

Nieuw in ons assortiment zijn de Entel portofoons voor industrie, brandweer en scheepvaart.

Entel Marine VHF en UHF, robuuste marifoons en portofoons voor de industrie, scheepvaart en brandweer zijn waterdicht. Bij Entel is er de keuze tussen wel of geen ATIS/ATEX. De Entel Marine portofoons zijn volgens de MILSTD 810C/D/E/F standaard. Met een wereldwijde aanwezigheid heeft Entel een brede en gevarieerde klantenbasis in verschillende verticale markten, waaronder overheid en defensie, olie en gas en scheepvaart.

Vanaf nu is Huawei er met een nieuwe WiFi A1 Mesh Router.

De Huawei A1 Mesh is superieur qua snelheid, dekking en prestaties, de A1 Mesh heeft het snelste wifi-backhaulnetwerk ter wereld, een hybride verbinding tot 1867 Mbps. Bovendien dekt de Huawei A1 Mesh hetzelfde gebied met minder eenheden en kan eenvoudig worden aangesloten op een compleet systeem. De A1 Mesh is perfect voor grote huizen of kantoren, in elke hoek van het huis een naadloze WiFi-dekking. Ontworpen om tot 16 hotspots te ondersteunen, kunnen gebruikers nu verbinding maken met het netwerk om hun dekking uit te breiden zonder de noodzaak van een set-up of configuratie. De Huawei A1 Mesh heeft eens 100ms schakeltijd (met 802.11v-protocol), wat betekent dat het systeem gebruikers automatisch verbindt met de snelste hotspots en frequentie voor de meest vloeiende verbinding. Enkele voordelen van de A1 Mesh;  Pack van 3 stuks, eenvoudig uit te breiden, Seamsless roaming, WiFi repeater, Dient ook als Access Point, Plug & Play, Nederlandse handleiding, Heeft 1 WAN poort + 2 LAN poorten, kan dus ook als switch dienen, Er kan een gast netwerk aangemaakt worden.

Sonim XP8 is the World’s Toughest, Most Reliable Ultra-rugged Smartphone is eind augustus leverbaar.

De Sonim XP8 rugged smartphone met een 5 inch scherm komt naar verwachting eind augustus op de markt. De XP8 zal de opvolger worden van de succesvolle Sonim XP7.  De XP8 is bestand tegen de meest extreme omstandigheden. Robuuste prestatienormen, militaire 810G, waterdicht en niet-vonkend Klasse I, II, III, Div 2. Het  5 inch scherm is bedienbaar met natte handen en handschoenen. De Sonim XP8 is ook het ideale toestel voor de beveiligings-sector en voor (overheids) hulpdiensten zoals brandweer, politie, ambulancemedewerkers enz.

Actisense heeft een nieuw PRO-serie producten, het nieuwe Actisense PRO-assortiment biedt aanpasbare, robuuste en betrouwbare oplossingen.

De twee nieuwste PRO producten die er zijn; Actisense PRO-MUX-1 Professional NMEA 0183 Multiplexer en de Actisense PRO-BUF-1 Professional NMEA 0183 buffer.

Voldoet uw organisatie aan de GDPR?

De General Data Protection Regulation heeft effect op alle organisaties die in de EU opereren en persoonlijke data verwerken. De regels zijn complex en de boetes bij nalatigheid significant (tot 4% van de jaarlijkse omzet of 20 miljoen euro). Kijk hier naar onze Eset beveiliging software om zo uw systemen optimaal te beveiligen tegen diefstal van persoonsgegevens.

Vetus nu ook verkrijgbaar bij Mediawinkel.eu

Vanaf heden zijn wij ons assortiment aan het uitbreiden met Vetus artikelen voor de pleziervaartuigen en de kleine beroepsvaart, van machinekamer tot beglazing. Vetus producten zijn zo ontworpen dat het onderhoud en de installatie een eenvoudige klus is. In totaal heeft Vetus meer dan 4000 artikelen, we hebben niet alles op de site staan van Mediawinkel.eu, maar kunnen wel alles leveren. Voor vragen over producten kunt u ons altijd mailen naar [email protected] en/of bellen op nummer 010-2308789.

Nieuw in ons assortiment zijn de Encore Networks routers / IoT oplossingen volgens industriële standaarden.

Encore Networks is marktleider in veilige, IP + Legacy Virtual Private Network (VPN) routers voor geconvergeerde en breedbandoplossingen voor M2M, SCADA, Smart Grid en industriële toepassingen. De versterkte (robuuste) routers van Encore's ecologische en elektrische immuniteit gebruiken innovatieve VPN- en beveiligingsoplossingen voor draadloze, satelliet- en terrestrische netwerken die zowel oudere apparaten als internetprotocol (IP) routingstandaarden ondersteunen.

 

Lowrance HDS Gen3 zijn EOL. Nu Op=Op aanbiedingen!

De Lowrance HDS gen3 modellen worden vervangen door de Lowrance HDS Carbon modellen, voor wie een HDS gen3 zoekt is dit de laatste kans. Er zijn nog enkele modellen op voorraad.

Comply ear tips vanaf nu verkrijgbaar in alle maten en modellen.

Bij Mediawinkel.eu zijn alle verkrijgbare Comply ear tips permanent op voorraad, daarnaast zijn de prijzen naar beneden toe bijgesteld. Mediawinkel.eu is de geautoriseerde dealer van Comply met het grootste aanbod in ear-tips.

Lowrance Hook2 is vanaf nu leverbaar.

Iedere dag komen er vanaf vandaag Hook2 fishfinders binnen.

Huawei brengt de snelste MiFi die er is op de markt.

De Huawei E5788u-96a is een  zeer snelle 4G MiFi (1 Gbps download) en neemt daarmee een voorproefje op wat komen gaat zodra 5G technologie beschikbaar komt. Als eerste CAT 16 hotspot verbetert deze E5788u-96a MiFi onder meer de toegang tot high quality videostreaming en mobiele virtual reality toepassingen en ervaringen. 

Teach2Code educatieve robotica bij Mediawinkel.eu

Teach2Code is een leuk en zeer educatief onderwijs programma voor de onderbouw tot en met de bovenbouw. Voor u als leraar bent u er vast al van op de hoogte: dat vanaf 2020 is het vak “Wetenschap & Technologie” verplicht in het primaire onderwijs. De “21 eeuwse vaardigheden” hebben de hoofdrol in dit vak. Het gaat hierbij om vaardigheden die nodig zijn om leerlingen voor te bereiden op onze snel veranderde maatschappij. Met oog op de toekomst is het dus van essentieel belang dat deze vaardigheden worden meegenomen in het onderwijs. Door het gebruik van Teach2Code ontwikkelen leerlingen de 21e eeuwse vaardigheden. 

Lowrance komt met de Hook2 fishfinder.

De nieuwe Lowrance Hook2 fishfinders zijn er in drie verschillende modellen. Er is de Lowrane Hook2 Bullet, Splitshot en Tripleshot. De Bullet heeft een 4,3 inch scherm en een Breedband soanr met een extra brede kijkhoek. De Lowrance Hook2 Splitshot is er in drie maten, in 5, en 9 inch schermen. De Splitshot heeft een twee in één soanr met High-CHIRP en Downscan Imaging. De Lowrance Hook2 Tripleshot is er in drie maten met 5,7,9 en 12 inch schermen. De Tripleshot heeft een drie in één sonar met High-CHIRP, SideScan en Downscan.

De Lowrance Hook2 is er ook met ingebouwde GPS ontvanger, dit zijn de modellen met een X, De modellen met GPS zijn er in vier verschillende maten, zo is er de 4x Bullet, 5x Splishot, 7x Splitshot en de 7x Tripleshot.


De nieuwe Lowrance Hook2 is te bestellen vanaf 15 november voor uitlevering in december.

Comply assortiments uitbreiding.

Het Comply Foam ear tips assotiment wordt uitgebreid, naast de standaard maat Medium gaan we ook de maten Small en Large aanbieden. We kregen veel vraag naar de andere maten Comply tips en besloten dan ook die op te nemen in het assortiment. 

Bent je opzoek naast de gebruikelijke zwarte/grijze kleur, bel of mail ons dan even. Van een aantal modelen Comply Foam tips zijn ook blauwe en rode verkrijgbaar.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mediawinkel 9.2 / 10 - 431 Reviews @ Webwinkelkeur.nl