Seek Thermal Reveal -Xtra FF - Range 20° FOV - Camo
Reveal -Xtra FF - Range 20° FOV - Camo €519,-

Reveal -Xtra FF - Range 20° FOV - Camo

Merk: Seek Thermal
€428,93 Excl. btw
€519,00 Incl. btw
Artikelnummer: 00980009
  • Dit product wordt gratis verzonden!
  • Garantie op jouw Reveal -Xtra FF - Range 20° FOV - Camo
  • Klanten beoordelen Mediawinkel.eu met een 9.3
  • Deskundig en persoonlijk advies
  • Levertijd tussen de 2 en 5 werkdagen
  • Klantenservice van 09:00 tot 19:00
Informatie

Seek Thermal Reveal warmtebeeldcamera met foto functie.

De Seek Thermal Reveal FF is een warmtebeeldcamera met True Thermal Sensor, gecombineerd met een sterke LED zaklamp. De Reveal FF is draagbaar, robuust en zeer nauwkeurig. De Reveal FF is voor zeer veel toepassingen te gebruiken zoals lekken in waterleidingen detecteren en daken, muren en ramen op openingen testen. Maar ook elektronische verbindingen kunnen getest worden en energievreters in het huishouden kunnen worden opgespoord.

De Reveal -Xtra FF - Range 20° FOV - Camo is ideaal voor outdoor-liefhebbers, jagers, kampeerders, bootbezitters en zeilers is deze warmtebeeldcamera zeer handig.In de beveiligingssector is de Seek Thermal ook zeer interessant, vooral voor toepassingen in het donker. 


De Reveal FF combineert de vooruitstrevende thermische camera met een sterke LED zaklamp van maar liefst 300 lumen. Waarom? Omdat de Reveal FF uitstekend kan zien in het donker, maar uw ogen niet! De Reveal functioneert bij volledige duisternis, bij daglicht en ook bij slecht zicht. Met een druk op de knop worden .png foto's gemaakt en opgeslagen op de MicroSD-kaart. De filterknop maakt het mogelijk de beelden in verschillende kleurvarianten weer te geven. 

Het grote blikveld van 36 graden is bijzonder geschikt voor thermische testen. De Seek Thermal Reveal FF is uitermate geschikt voor inspecties, loodgieters, elektriciëns, beveiligers, hobbyisten, specialisten in de isolatietechniek en HVAC-techniek, diereigenaren en vele anderen.

Handleiding Seek Thermal Reveal -Xtra FF Range Camo.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Webwinkelkeur.nl