Seek Thermal Reveal 36°
Reveal 36° €439,-

Reveal 36°

Merk: Seek Thermal
€362,81 Excl. btw
€439,00 Incl. btw
Artikelnummer: 00980005
  • Dit product wordt gratis verzonden!
  • Garantie op jouw Reveal 36°
  • Klanten beoordelen Mediawinkel.eu met een 9.3
  • Deskundig en persoonlijk advies
  • Levertijd tussen de 2 en 5 werkdagen
  • Klantenservice van 09:00 tot 19:00
Informatie

De Seek Thermal Reveal is een warmtebeeldcamera met True Thermal Sensor, gecombineerd met een sterke LED zaklamp, hij is draagbaar, robuust en zeer nauwkeurig. De Reveal is voor zeer veel toepassingen te gebruiken zoals lekken in waterleidingen detecteren en daken, muren en ramen op openingen testen. Maar ook elektronische verbindingen kunnen getest worden en energievreters in het huishouden kunnen worden opgespoord.

De Seek Reveal combineert de vooruitstrevende thermische camera met een sterke LED zaklamp van maar liefst 300 lumen. Zodat u met de Reveal uitstekend kan zien in het donker. De Reveal functioneert bij volledige duisternis, bij daglicht en ook bij slecht zicht.

Opnames maken met de Seek is ook geen prbleem, met een druk op de knop worden .png foto's gemaakt en opgeslagen op de MicroSD-kaart. De filterknop maakt het mogelijk de beelden in verschillende kleurvarianten weer te geven. 


Het grote blikveld van 36 graden is bijzonder geschikt voor thermische testen. De Seek Thermal Reveal is uitermate geschikt voor inspecties, loodgieters, elektriciëns, beveiligers, hobbyisten, specialisten in de isolatietechniek en HVAC-techniek, diereigenaren en vele anderen.

Handleiding Seek Thermal Reveal 36°.
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Webwinkelkeur.nl