Terug

 • Gratis verzending v.a. € 35,-
 • Voordelige prijzen
 • Groot assortiment

Ubtech

Ubtech maakt het leren van coderen en het werken met robots leuk en leerzaam. De diverse leerzame kits zijn uitdagend en inspirerend.  

Filters

  • UBTECH Jimu Karbot Kit

  UBTECH Jimu Karbot Kit

  € 132,19 Excl. BTW

  € 159,95 Incl. BTW

  De UBTECH Jimu Karbot Kit is een robot waarmee je allerlei kanten op kunt. Deze variant tr...

  • UBTECH AstroBot Kit

  UBTECH AstroBot Kit

  € 165,25 Excl. BTW

  € 199,95 Incl. BTW

  UBTECH AstroBot Programmeerbare Robot Kit

De robots van Ubtech leren je kind het ontwerpen en het programmeren van activiteiten, tijdens het bouwen van de robot en het bedenken van opdrachten. In de kits die je kunt kopen, zitten alle benodigdheden om samen met je kind te starten met het verkennen van de robotwereld. Ook zelfstandig kan je kind de technieken ontdekken die nodig zijn om een robot iets te laten doen. Via de meegeleverde app kan je kind verschillende acties programmeren en als dit goed gebeurt, kunnen deze acties later met het geven van een enkele opdracht herhaald worden.

De achterliggende doelen van Ubtech

De makers van de robots hopen je spelenderwijs te laten leren hoe je ontwerpt en verbetert, door logisch en kritisch na te denken over je eigen robotontwerp. Wat je programmeert zie je namelijk direct terug en door het effect meteen te zien, kun je aanpassingen doen en leren van je eigen fouten. Je leert creatief te zijn door te ervaren wat je zelf hebt bedacht. Hierdoor leer je veel sneller met Ubtech, dan uit boeken of van de televisie. Het is niet ‘lezen over’ of ‘kijken naar’, maar zelf bouwen en voelen of wat je hebt gebouwd ook echt wel goed is.

Diverse leerzame kits verkrijgbaar

De Jimu Karbot Kit en Astro Bot Kit zijn allebei kits van Ubtech die je kind uitdagen en inspireren. In de kit zitten onder andere lichtjes, sensoren en speakers. Zo kan de opdracht gegeven worden om het licht op een robot aan en uit te doen of kan een infraroodsensor die bevestigd is op een robot iets herkennen om op te pakken en weer los te laten. Ook een geplaatste speaker kan gecodeerd worden en aangeleerd worden bij welk commando een opdracht uit te voeren. In de Astro Bot Kit zit materiaal voor het samenstellen van zelfs drie verschillende robots. Voor je het weet laat je kind de handleiding los en gaat het zelf ontdekken en onderdelen van de drie robots combineren tot een heel nieuw ontwerp.

Programmeer- of codeertaal

Al deze opdrachten moeten geprogrammeerd worden en via de Jimu app leren de kinderen bijna vanzelfsprekend STEM-vaardigheden. STEM staat letterlijk voor: Science, Technology, Engineering en Math, oftewel wetenschap, technologie, ontwerpen en rekenen. Het grote verschil is dat je kind niet meer alleen de kennis opdoet, maar ook het nut en de betekenis van de kennis in gaat zien door de praktische toepassing ervan. Je kind leert oorzaak en gevolg. Je kind leert creatief nadenken en kinderen die samen aan een kit werken, leren ook weer van elkaar. Dat maakt de kits van Ubtech een absolute aanrader, of het nu voor thuis of voor de les op school is.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mediawinkel 9.2 / 10 - 431 Reviews @ Webwinkelkeur.nl