Terug

 • Gratis verzending v.a. € 35,-
 • Voordelige prijzen
 • Groot assortiment

SAM Labs

SAM Labs is een interactieve manier om kinderen de kunst van het coderen te leren. De lesstof is al geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar.  

Filters

  • SAM Labs Inventor Kit

  SAM Labs Inventor Kit

  € 107,40 Excl. BTW

  € 129,95 Incl. BTW

  SAM Labs Inventor Kit

  • SAM Labs Curious Cars Kit

  SAM Labs Curious Cars Kit

  € 148,72 Excl. BTW

  € 179,95 Incl. BTW

  SAM Labs Curious Cars Kit

Met SAM Labs kunnen je kinderen of leerlingen samen ontdekken hoe leuk techniek en technologie kan zijn en hoe het digitale tijdperk hier van invloed op is. Ze weten wel al op jonge leeftijd hoe ze met een iPad of iPhone moeten omgaan en leren al snel hoe ze apps kunnen installeren, maar wat zit er eigenlijk achter de basistechnologie? Zodra een kind de basis snapt en ermee leert omgaan, zal het ook begrijpen hoe bepaalde zaken mogelijk zijn, zoals bijvoorbeeld de verjaardagskaart die bij het openvouwen een muziekje afspeelt. Een van de opdrachten bestaat uit het zelf programmeren van deze verjaardagskaart. De kinderen of leerlingen ‘schrijven’ zelf de muziek die afspeelt, zodra de kaart opengaat.

Spelen en leren tegelijk met SAM Labs

Door de ideale samenstelling van de Inventor Kit, die geschikt is voor kinderen vanaf zeven jaar, leert een kind via een app en vier draadloze en speciaal ontwikkelde SAM blokjes bijna vanzelf de activiteiten die in de kit zitten. Zo kan een kind morse code leren of een alarmsysteem maken voor de spaarpot. Zodra alle basistoepassingen bekend zijn, kan je kind zelfs verder ontdekken en eigen connecties maken om een nieuw ontwerp te ontwikkelen. In de kit vind je ook een laadkabel en dongel en de kit kan zowel op Mac als Windows PC’s gebruikt worden.

Nog meer mogelijkheden

Bij de Curious Cars Kit zitten geen vijf activiteiten, maar wel twintig projecten om uit te voeren. In deze kit vind je zes oplaadbare SAM labs blokjes die ieder hun eigen functie hebben om een auto te laten functioneren. Het leuke van de Curious Cars Kit is dat jouw kind zijn of haar eigen LEGO kan gebruiken om extra leuke auto’s te bouwen. Rijden maar met deze spannende kit.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mediawinkel 9.2 / 10 - 431 Reviews @ Webwinkelkeur.nl