Terug

 • Gratis verzending v.a. € 75,-
 • Voordelige prijzen
 • Groot assortiment

Makeblock

Filters

  • Makeblock LaserBox Pro

  Makeblock LaserBox Pro

  € 5.780,99 Excl. BTW

  € 6.995,- Incl. BTW

  Makeblock LaserBox Pro

  • Makeblock mBot v1.1 Explorer Kit

  Makeblock mBot v1.1 Explorer Kit

  -20% Sale

  99,95 € 66,07 Excl. BTW

  € 79,95 Incl. BTW

  De Makeblock mBot v1.1 Explorer Kit is een upgrade van de standaard mBot.

  • Makeblock mBot Lithium Polymeer accu

  Makeblock mBot Lithium Polymeer accu

  € 11,53 Excl. BTW

  € 13,95 Incl. BTW

  Makeblock mBot Lithium Polymeer accu

  • Makeblock Bluetooth Module voor mBot

  Makeblock Bluetooth Module voor mBot

  -11% Sale

  18,95 € 14,01 Excl. BTW

  € 16,95 Incl. BTW

  Makeblock Bluetooth Module voor mBot

  • Makeblock mBot Ranger - 3-in-1 Educatieve Robot Kit

  Makeblock mBot Ranger - 3-in-1 Educatieve Robot Kit

  -17% Sale

  179,95 € 123,93 Excl. BTW

  € 149,95 Incl. BTW

  Makeblock mBot Ranger - 3-in-1 Educatieve Robot Kit waarmee drie verschillende modellen ku...

  • Makeblock mBot Add-on Pack Interactive Light & Sound

  Makeblock mBot Add-on Pack Interactive Light & Sound

  € 23,93 Excl. BTW

  € 28,95 Incl. BTW

  Makeblock mBot Add-on Pack Interactive Light & Sound geeft je mBot robot ogen en oren.

  • Makeblock MBOT ADD-ON Pack six legged robot

  Makeblock MBOT ADD-ON Pack six legged robot

  € 24,75 Excl. BTW

  € 29,95 Incl. BTW

  Makeblock mBot six-legged robot is een 3-in-1 uitbreidingspack voor de mBot.

  • Makeblock Variety Gizmos Pack voor mBot & mBot Ranger

  Makeblock Variety Gizmos Pack voor mBot & mBot Ranger

  -10% Sale

  49,95 € 37,15 Excl. BTW

  € 44,95 Incl. BTW

  Makeblock Variety Gizmos Pack voor mBot & mBot Ranger.

  • Makeblock Mini Pan-Tilt Kit

  Makeblock Mini Pan-Tilt Kit

  -10% Sale

  29,95 € 22,27 Excl. BTW

  € 26,95 Incl. BTW

  Makeblock De Mini Pan-Tilt Kit is een klein pan-tilt systeem met 2 mini servo's welke bewe...

  • Makeblock 2.4G Draadloze Seriele Module

  Makeblock 2.4G Draadloze Seriele Module

  € 18,97 Excl. BTW

  € 22,95 Incl. BTW

  Makeblock 2.4G Draadloze Seriele Module voor mBot

  • Makeblock Me RJ25 Adapter

  Makeblock Me RJ25 Adapter

  € 2,89 Excl. BTW

  € 3,50 Incl. BTW

  Makeblock Me RJ25 Adapter.

  • Makeblock Robot Arm Add-on Pack

  Makeblock Robot Arm Add-on Pack

  € 81,78 Excl. BTW

  € 98,95 Incl. BTW

  Makeblock Robot Arm Add-on Pack robot arm.

  • Gratis verzending v.a. € 75,-
  • Voordelige prijzen
  • Groot assortiment
  • Makeblock mBot Servo Pack

  Makeblock mBot Servo Pack

  -10% Sale

  29,95 € 22,27 Excl. BTW

  € 26,95 Incl. BTW

  Makeblock mBot servo pack is een 3-in-1 pack samengesteld voor de mBot.

Met Makeblock leer je robotica, ook als je als kind nooit eerder met robotica te maken hebt gehad. Door de diverse soorten kits met duidelijke beschrijvingen leer je in korte tijd verschillende robots in elkaar zetten en programmeren. Leren programmeren kan altijd handig zijn. Als je er als klein kind al spelenderwijs mee leert omgaan, heb je daar later profijt van. Technologische ontwikkelingen volgen elkaar steeds sneller op en, doordat jij hiervan al kennis hebt, hoef jij niet helemaal van voren af aan te beginnen met de basiskennis. Over sommige zaken hoef je niet eens meer na te denken, omdat je er al mee hebt gewerkt. Ook de techniek van zelf iets bouwen of met dezelfde onderdelen een heel nieuw ontwerp maken, zijn voor jou dan niet vreemd. Misschien zet het je wel aan tot het verbeteren van een aantal robotica mogelijkheden in huis of ga je van carrière veranderen, als het werken in de techniek je zo bevalt.

Makeblock voor kinderen

Voor je kinderen kun je ook producten van Makeblock bestellen. Er zijn educatieve robots, zoals de mBot of mBot Ranger, die specifiek voor jongere leeftijden ontworpen zijn. Hiermee leer je als kind de basistechniek van robotica en schakel je op latere leeftijd makkelijk over naar moeilijkere robots met uitgebreidere functionaliteiten. De educatieve mBot robot is er in het roze en blauw, want je zoontje wil natuurlijk niet met een roze robot de blits maken. Het is mogelijk om met de mBot ranger drie verschillende robots te bouwen: de robot tank, de zelfbalancerende robot of een auto met drie wielen. Je krijgt dus al het basismateriaal met de gedetailleerde beschrijving hoe je de verschillende robots kunt bouwen.

Extra onderdelen voor mBot of mBot Ranger

Heb je extra onderdelen nodig voor de mBot of mBot Ranger? Geen probleem. Allerlei Makeblock add-on packs kun je later nog bijbestellen. Zeker als je merkt dat je kinderen er op een positieve manier mee bezig blijven en niet snel verveeld raken, kan een Makeblock add-on zo af en toe een leuke extra zijn. Niet alleen voegt de add-on zelf iets toe, maar ook het basismateriaal kan dan ineens weer heel anders gebruikt worden. De Makeblock add-on packs bestaan onder andere uit:

 • de six legged robot, waarmee je een snel bewegende kever met zes poten maakt, een sprinkhaan die zijn poten gebruikt om zijn prooi te vangen of een kikker die rondspringt
 • het servo pack, waarmee je een dansende, hoofdschuddende of licht schijnende kat maakt
 • het interactive light & sound pack, waarmee je een intelligente bureaulamp, schorpioen robot of licht volgende robot maakt
 • een variety gizmos pack, waarmee je met extra modules en kabels nieuwe projecten maakt, zoals een magic stick die van kleur kan veranderen of een zonnebloem die altijd het licht volgt
 • de Bluetooth module en Bluetooth dongel, waarmee je je robot draadloos kunt besturen en programmeren met je tablet of telefoon

Let bij het bestellen van extra Makeblock onderdelen op, of de add-on packs voor zowel mBot als mBot Ranger, of alleen voor een van de twee geschikt zijn.

De veelzijdigheid van de Airblock Drone

Van de Makeblock Airblock Drone kit kun je niet alleen een drone bouwen, maar ook een Airboat, Hovercrafter en Hexacopter. Zodra je de techniek onder de knie hebt, zijn de verschillende varianten makkelijk om te bouwen. Door deze set aan te schaffen heb je vier modellen die eenvoudig te veranderen zijn doordat deze modellen uit magnetische onderdelen bestaan. Er hoeft dus niks in elkaar geschroefd te worden en onderdelen kunnen gemakkelijk aan elkaar geschroefd worden. Ook andere kits kun je met dezelfde onderdelen in een ander project omzetten, of onderdelen van kits combineren en er nog iets groters van maken.

De Codeybot

De Makeblock Codeybot is een robot die je helemaal zelf met alle geleverde onderdelen in elkaar zet. Je gebruikt de mBlockly app of Codeybot app vervolgens, om de robot te programmeren. Wanneer de robot goed in elkaar is gezet én goed is geprogrammeerd is de robot in staat om zelf te balanceren op zijn wielen, te dansen op muziek, via WiFi muziek af te spelen en in staat om gekke geluiden te maken. Deze gekke geluiden haalt de robot van jouw eigen stem, die er daarna een soort tekenfilmstem van maakt. Met de Codeybot LED laser add-on kun je zelfs vechten met andere robots die een laser hebben.

Extra uitdaging en flexibiliteit met de Maker Space Kits

Losse bouwmaterialen van Makeblock vind je in de Maker Space kit, zoals de Basic Drive parts met onder andere tandwielen, tandriemen, beschermplaten, draadaandrijving balken en poelies. De Maker Space Kits worden vooral verkocht voor educatieve doeleinden. In de Maker Space Kits zitten zoveel onderdelen dat er meerdere volwassenen en kinderen tegelijkertijd mee kunnen oefenen. In dezelfde serie van Maker Space kun je ook de kit met Shaft Type Drive parts bestellen. Hierin zitten assen, lagers, kruiskoppelingen, lager brackets en draadeinden. Ook is er een Maker Space kit met balken. Er zijn twee kits, een met 0808 balken en een met 0824 balken. Hierdoor kun je met de Makeblock kits eindeloos combineren en uitbreiden.

Praktisch en herbouwbaar

Omdat bij de Makeblock kits solderen niet nodig is, kun je de kits blijven herbouwen. Als je ze voor een les in de klas gebruikt, bepaal je vooraf hoeveel tijd er voor het bouwen van een robot nodig is. Wanneer de les voorbij is kunnen de leerlingen hetgeen wat ze gebouwd hebbe gemakkelijk uit elkaar halen en netjes opbergen. Op deze manier is de klas weer opgeruimd en zijn de kits direct bruikbaar voor de volgende les. Voor de leraar of eindgebruiker is het goed om te weten dat er online veel extra informatie te krijgen is. Heb je extra inspiratie nodig? Dan vind je veel meer projecten voor Makeblock robots online. Ook is er hulp bij het programmeren met Arduino, Scratch of Edublock. Op die manier heb je altijd essentiële en uitdagende projecten van Makeblock om te blijven spelen en leren.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mediawinkel 9.2 / 10 - 431 Reviews @ Webwinkelkeur.nl