Terug

Garmin Reactor 40 hydraulische stuurautomaat

Levertijd tussen de 2 en 5 werkdagen

 • Artikelcode: 010-00705-19

Garmin Reactor 40 hydraulische stuurautomaat met Solid-state Attitude Heading Reference System. Beperkt koersfouten en -afwijkingen, roerbewegingen en stroomverbruik. Met de gepatenteerde Shadow Drive™ technologie houdt u ook controle wanneer u de stuurau

€ 1.362,81 Excl. BTW Gratis verzending

€ 1.649,- incl. BTW

Aan verlanglijst toevoegen

 • 14 dagen niet goed geld terug garantie
 • Gratis verzending
 • 2 jaar garantie op je Reactor 40 hydraulische stuurautomaat
 • Klanten beoordelen ons met een 9.2

Productomschrijving

De Garmin Reactor 40 stuurautomaten zijn de gevoeligste stuurautomaat-systemen die Garmin ooit heeft uitgebracht. Alle corepacks bieden zowel motorboot- als zeilbootfuncties, zoals vaste voorliggende koers, vaste windsturing, overstag/gijpen, koerswijzigingsstappen en meer. De Reactor 40 hydraulische stuurautomaat - corepack is ideaal voor alle typen hydraulisch bestuurde motorboten met inboards, outboards, stern drives en diesels, of hydraulisch bestuurde zeilboten. 

Solid-state AHRS met 9 assen

Dankzij de geavanceerde solid-state AHRS met 9 assen kunt u de Reactor 40 vrijwel overal en in elke richting bevestigen. Verder zorgt dit nieuwe systeem voor minimale koersfouten, koersafwijkingen en roerbewegingen en een zeer laag stroomverbruik, wat garant staat voor een comfortabele boottocht voor iedereen aan boord.

Reageert op omstandigheden op zee

Deze opmerkelijke stuurautomaat reageert op de omstandigheden op zee om u op koers te houden. Zelf wanneer de boot rolt en stampt op het water, kunt u erop blijven vertrouwen dat de Reactor 40 stuurautomaat u op uw gewenste koers houdt.

Minimale instellingen en kalibratie

Alle stuurautomaten vereisten instellen en kalibratie - zonder uitzondering. Wij weten dat u meteen het water op wilt, dus we hebben dit proces zo kort en eenvoudig mogelijk gemaakt. Dat is The Power of Simple, oftewel puur gebruiksgemak.

Werkt samen met Garmin kaartplotters

In combinatie met onze compatibele netwerkkaartplotter kunt u vanaf elke positie op uw boot de Reactor 40 volledig bedienen. Het systeem kan naast het aanhouden van de koers in bijna alle weers- en windomstandigheden ook een aantal voorgeprogrammeerde trolling- en zoekprocedures soepel uitvoeren. Daarnaast beschikt u in combinatie met een compatibele Garmin netwerkkaartplotter en BlueChart® g2 Vision® kaarten (apart te koop) over optionele functies zoals Auto Guidance1 voor het automatisch navigeren van GPS-routes.

Navigeer met vertrouwen dankzij de Shadow Drive technologie

De Reactor 40 met stuurautomaat beschikt over gepatenteerde Shadow Drive technologie. Dit biedt u de zekerheid dat u altijd de controle behoudt, zelfs wanneer de stuurautomaat is ingeschakeld. Het Shadow Drive systeem schakelt automatisch de stuurautomaat uit als het roer wordt gedraaid, zodat u de vrijheid hebt om de boot te manoeuvreren. De stuurautomaat wordt weer automatisch ingeschakeld als u een vaste koers aanhoudt.

Aansluiten op netwerkapparatuur

De Reactor 40 stuurautomaat kan met maximaal 3 GHC™ roerbesturingseenheden worden bediend. GHC communiceert via uw NMEA 2000® netwerk met het stuurautomaatsysteem, zodat koersinformatie gemakkelijk met andere toestellen in het netwerk kan worden gedeeld. Dit maakt MARPA en kaartoverlays mogelijk bij aansluiting op een Garmin kaartplotter. Er is een optionele draadloze afstandsbediening verkrijgbaar, maar voor het grootste gebruiksgemak kunt u de GHC ook bedienen met een compatibele quatix® of quatix 5 maritieme multisport smartwatch.

De levering van de Garmin Reactor 40 hydraulische stuurautomaat bestaat uit:

 • Reactor 40 CCU (Course Computer Unit)
 • GHC™ 20 roerbedieningsscherm
 • ECU (Electronic Control Unit)
 • ECU-voedingskabel
 • Verbindingskabel
 • Shadow Drive™
 • Zoemer
 • NMEA 2000® netwerkkabel (2 meter)
 • NMEA 2000 voedingskabel
 • NMEA 2000 T-connectors
 • Mannelijke en vrouwelijke afsluitweerstanden
 • Documentatie

 

Autopilot gids.

Configuratiegids Garmin Reactor 40 hydraulische stuurautomaat. 

Reviews

Gerelateerde producten

Gerelateerde producten

Recent bekeken

  • Garmin Reactor 40 hydraulische stuurautomaat

  Garmin Reactor 40 hydraulische stuurautomaat

  € 1.362,81 Excl. BTW

  € 1.649,- Incl. BTW

  Garmin Reactor 40 hydraulische stuurautomaat met Solid-state Attitude Heading Reference Sy...

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Reactor 40 hydraulische stuurautomaat

Reactor 40 hydraulische stuurautomaat

€ 1.362,81 Excl. BTW

Mediawinkel 9.2 / 10 - 431 Reviews @ Webwinkelkeur.nl