Terug

 • Gratis verzending v.a. € 35,-
 • Voordelige prijzen
 • Groot assortiment

Firewalls

Firewall hardware biedt optimale bescherming tegen hack aanvallen en virussen. Geschikt voor gebruik bij bedrijven en kantoren. Altijd een veilig netwerk.

Filters

  • eBlocker Pro

  eBlocker Pro

  € 189,26 Excl. BTW

  € 229,- Incl. BTW

  De eBlocker Pro is de complete plug-and-play oplossing voor de mensen die de noodzaak van ...

  • Dell SonicWall TZ300

  Dell SonicWall TZ300

  € 734,71 Excl. BTW

  € 889,- Incl. BTW

  Dell SonicWall TZ300 High-performance UTM firewall voor het MKB.

  • ALLNET VPN/Firewall WLAN-WAN Router

  ALLNET VPN/Firewall WLAN-WAN Router

  € 140,41 Excl. BTW

  € 169,90 Incl. BTW

  ALLNET VPN/Firewall WLAN-WAN Router

  • Dell SonicWall TZ300 Wireless

  Dell SonicWall TZ300 Wireless

  € 1.023,97 Excl. BTW

  € 1.239,- Incl. BTW

  DELL SonicWALL TZ300 Wireless inclusief TotalSecure (1 jaar), High-performance firewall vo...

Met de groei van het internet wordt het steeds belangrijker om lokale computers te beschermen tegen hacking aanvallen en virussen. Er zijn twee mogelijkheden om dit te realiseren: dit kan middels een software beveiligingsprogramma of de firewall hardware. Het voordeel van de hardware firewall is dat deze niet met software te manipuleren is. Dit verhoogt de veiligheid van computers die hierop aangesloten zijn.

Midden en kleinbedrijf en zzp-ers

Firewall hardware is aan te bevelen voor kantoren en bedrijven die regelmatig gebruik maken van een internetverbinding of netwerkverbinding. Ook voor thuisgebruik bieden we diverse oplossingen. Voor deze laatste groep, maar ook voor zzp-ers en kleine bedrijven bieden we de VPN/ firewall WLAN-WAN router. WLAN-WAN staat voor wireless LAN en is een draadloos netwerk met toegang tot het internet. VPN op Virtual private Network is een veilige manier om een netwerk met computers met elkaar te verbinden. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de internetverbinding. De hardware firewall scant binnenkomend verkeer en zorgt voor een optimaal veilig netwerk.

Firewall voor het grotere werk

Grotere kantoren en bedrijven doen er goed aan te investeren in de betere firewall hardware. Dankzij de firewall worden bedrijfsgegevens goed beschermd. Het systeem is niet tot nauwelijks vatbaar voor hack aanvallen. Daarnaast wordt er continue gescand op de aanwezigheid van virussen, trojaans en wormen. Deze laatste drie kunnen het systeem totaal ontregelen of platleggen. Alle gegevens pakketten worden gescand en uitgesloten van kwaadaardige gegevens.

De zwaardere firewall is geschikt voor het MKB. Deze biedt bescherming en beveiliging van het netwerk zonder dat dit ten koste gaat van de snelheid. Deze firewall hardware is geïntrigeerd met de dpi technologie en kan een hoge doorvoersnelheid blijven leveren, ongeacht het gebruik. Daarnaast is een snelle en beveiligde mobiele toegang mogelijk voor Google Android, Windows, Linux, Apple iOS en Mac OS. Het zakelijke netwerk wordt dankzij de firewall hardware op een professionele manier beschermd tegen aanvallen.

Voor het grotere werk is er de firewall met geïntegreerde wireless access controller. Hierdoor kan ook het wifi-netwerk voorzien worden van een firewall. De implementatie en het beheer wordt vanuit één systeem verricht. Daarnaast biedt de firewall support voor onder andere LDAP en RADIUS. LDAP is een netwerkprotocol, radius stelt de identiteit van gebruikers vast. Deze firewall hardware biedt veel mogelijkheden voor zowel kleine bedrijven als grote ondernemingen.

Het best beveiligde netwerk

Dankzij een veilig bedrijfsnetwerk blijven bedrijfsinformatie, e-mails en personeelsdossiers in veilige handen. Een veilig bedrijfsnetwerk kan niet zonder firewall hardware. Het houdt indringers buiten en voorkomt bedrijfslekken. Bij firewall hardware is het belangrijk om gebruik te maken van een beveiligde draadloos netwerk en de juiste apparatuur. Mediawinkel.eu is je partner op het gebied van veilig en verantwoord zaken doen.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mediawinkel 9.2 / 10 - 431 Reviews @ Webwinkelkeur.nl