Terug

 • Gratis verzending v.a. € 35,-
 • Voordelige prijzen
 • Groot assortiment

Internet dongles

Met een internet dongel maak je altijd en haast overal gebruik van een snelle en betrouwbare internetverbinding. Bestel jouw internet dongel bij Mediawinkel.eu.

Filters

  • Huawei E3531i-2

  Huawei E3531i-2

  € 24,75 Excl. BTW

  € 29,95 Incl. BTW

  Huawei E3531i-2 3G dongel

  • Huawei E3372h-153

  Huawei E3372h-153

  € 49,50 Excl. BTW

  € 59,90 Incl. BTW

  Huawei E3372h-153, 4G LTE dongel met twee antenne aansluitingen.

  • Alcatel LinkKey IK40V 4G LTE dongle

  Alcatel LinkKey IK40V 4G LTE dongle

  € 57,81 Excl. BTW

  € 69,95 Incl. BTW

  De nieuwe Alcatel LinkKey IK40V, 4G LTE dongle met micro sim.

  • Huawei MS2131i-8

  Huawei MS2131i-8

  € 49,50 Excl. BTW

  € 59,90 Incl. BTW

  Huawei MS2131i-8 Industriële 3G IoT / M2M USB Dongel.

  • Huawei E3372H-510

  Huawei E3372H-510

  € 49,50 Excl. BTW

  € 59,90 Incl. BTW

  Huawei E3372H-510 USB Modem Stick met antenne aansluitingen. Hij is super snel en geschikt...

  • Huawei E3372h-153 - 4G LTE dongel zwart

  Huawei E3372h-153 - 4G LTE dongel zwart

  € 49,50 Excl. BTW

  € 59,90 Incl. BTW

  Huawei E3372h-153 - 4G LTE dongel met 2 antenne aansluitingen.

Op steeds eer plekken kun je gebruik maken van een WiFi netwerk. Dit kan zijn bij een tankstation, restaurant of in de trein. Toch zal je lang niet overal een verbinding kunnen vinden of de verbinding die er is, is te langzaam om goed mee te kunnen werken. Als je gebruik maakt van een internet dongel dan maakt dit voor jou niet langer uit. Jij hebt hiermee namelijk altijd en (haast) overal snel en betrouwbaar internet. Dit is ideaal als je onderweg of op vakantie nog wat werk te doen hebt of als je het gewoon fijn vindt om lekker te kunnen skypen als je erop uit bent.

Een sterke en betrouwbare verbinding

Ook als je thuis of op een plek zit waar je gewoon gebruik zou moeten kunnen maken van een goed WiFi netwerk is dit niet altijd het geval. Er kunnen kleine storingen zijn waardoor je alsnog niet de gewenste internetsnelheid hebt. Als je op dit soort momenten gebruik maakt van een internet dongel dan wordt dit signaal weer versterkt zodat je alsnog beschikt over snel internet. Hierdoor weet je dan ook altijd dat je internet kunt gebruiken om te werken, gamen, films te kijken en meer zonder dat je last hebt van storingen of lange laadtijden.

Bestel jouw internet dongel bij Mediawinkel.eu

Als je binnen ons assortiment gaat kijken voor een internet dongel dan heb je alle informatie die je nodig hebt in een keer beschikbaar. Als je er ondanks dat toch niet helemaal uitkomt dan kun je altijd om hulp vragen, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op wanneer u dat wilt. Alle producten uit ons uitgebreide assortiment bieden wij aan tegen een zo scherp mogelijke prijs zodat het aanschaffen van een internet dongel ook echt zal lonen. Bestel jouw internet dongel bij Mediawinkel.eu en geniet overal van een goede internetverbinding zonder afhankelijk te zijn van plaatselijke WiFi spots.

Een simkaart plaatsen in de internet dongel

Wanneer je gebruik maakt van een internet dongel doe je dit met een simkaart. Hierdoor kun je gebruik maken van het mobiele netwerk om een verbinding te hebben op een laptop of computer wanneer een draadloze verbinding anders niet mogelijk zou zijn. Elke internet dongel in ons assortiment is Simlock vrij zodat jij de provider kunt kiezen die je wilt. Er gaat een standaard formaat simkaart in zodat je de internet dongel altijd direct kunt gebruiken.

3G of 4G internet dongel kiezen

Als je gebruik maakt van een internet dongel doe je dit meestal als je onderweg bent of op vakantie gaat. Het doel van de reis bepaalt dan meestal de snelheid en stabiliteit van de internetverbinding die je nodig hebt. Als je op zakenreis gaat is de behoefte hierbij heel anders als dat je gewoon op vakantie gaat maar af en toe wat werk moet doen. 4G biedt veel sneller internet en de verbinding is ook betrouwbaarder, zo kun je snel meer werk doen maar hier betaal je wel net iets meer voor. 3G is voldoende als het slechts gaat om wat klein werk waar je even rustig voor kan gaan zitten. Bekijk waarvoor je de internet dongel veel voor zal gebruiken en stem daarop af of je 3G of 4G nodig zal hebben.

Een internet dongel bestellen is erg eenvoudig, zeker als je al een beetje weet waarvoor je hem nodig hebt en wat je hiervan verwacht. Bij al onze producten staat een duidelijke omschrijving zodat het kiezen van de juiste optie zo makkelijk mogelijk is. Bestel jouw internet dongel bij Mediawinkel.eu en maak overal gebruik van een betrouwbaar internet netwerk.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mediawinkel 9.2 / 10 - 431 Reviews @ Webwinkelkeur.nl