Lowrance HDS gen3

Sorteer op:

Lowrance HDS 7 Gen3 fishfinder is een kaartplotter met een superhelder beeld.

Lees meer
€619,01 Excl. btw
€749,00 Incl. btw
Op voorraad

Een fishfinder en complete kaartplotter ineen, de Lowrance HDS Gen3 is onmisbaar voor iedere watersporter. Deze MDF helpt je bij het navigeren en opsporen van vis. Dit bespaart veel tijd en resulteert in een grotere visvangst. Het apparaat is voorzien van een exclusieve nieuwe interface met een uitgebreid scala aan functies. Mediawinkel.eu heeft de beste modellen voor je geselecteerd.

Geavanceerde fishfinder technologie

De Lowrance HDS Gen3 is voorzien van de nieuwste fishfinder technologie. De CHIRP sonar werkt met meerdere frequenties tegelijk. Hierdoor krijg je zichtbaar minder ruis op het scherm en is vis duidelijk te onderscheiden van de achtergrond. Je loopt niet snel de kans om vissen over het hoofd te zien. De CHIRP functie maakt het mogelijk om roofvissen van een school vissen te onderscheiden. Bepaal zelf of je de gegevens via de lage, middelhoge of hoge frequenties bekijkt.

De StructureScan HD geeft de best mogelijke weergave van zowel vis als bodemstructuur. De ingebouwde StructureScan met Structure transducer is bij meerdere modellen verkrijgbaar.

Zoek je het beste van het beste, kijk dan eens naar de Lowrance HDS Gen3 12 inch met 3D StructureScan. Dit is een zeer gemakkelijk te bedienen fishfinder met kaartplotter, voorzien van ingebouwde 10 Hz GPS. Bij dit apparaat vindt je de CHIRP sonar, broadband Sounder, DownScan Imaging en nog veel meer. Afhankelijk van het model beschikt de fishfinder over een diepte alarm en ondiepte alarm.

Maak gebruik van meerdere kaarten

De Lowrance HDS Gen3 heeft uitgebreide kaart opties met ingebouwde kaarten voor Amerikaanse kust- en binnenwateren. Daarnaast kun je gebruik maken van Insite Genesis, Navionics, Insight Pro en andere kaartopties. Maak je eigen kaarten met behulp van Insite Genesis gepersonaliseerde kaarten. Je kunt deze aangepaste kaarten uploaden en online bekijken, maar ook downloaden naar een sd-kaart. Deze moderne kaartplotter maakt het mogelijk om twee kaarten tegelijkertijd te bekijken en te regelen. Dit is mogelijk in 2D of 3D perspectief. Met behulp van GoFree Cloud download en gebruik je insight kaarten of kaarten van GoFree Partners. Hierbij maak je gebruik van de ingebouwde wifi, waardoor je altijd verbonden blijft met het internet.

Display en resolutie

Bij Mediawinkel.eu vind je diverse modellen van de Lowrance HDS gen3. Deze zijn verkrijgbaar in 7, 9 en 12 inch display. Dankzij de hoge schermresolutie WVGA kleuren heb je altijd een optimaal beeld, ook bij hoogstaande zon. Bij het 12 inch model is het mogelijk het scherm op te delen tot maximaal 4 aparte schermen.

Met de Lowrance is het mogelijk om totale controle over de buitenboordmotor met elektronica systeem te houden. Hierbij maak je gebruik van de Lowrance SmartSteer. De Lowrance HDS Gen3 is ontwikkeld voor de hobbyvisser en sportvisser. Mediawinkel.eu biedt de nieuwste modellen.