Terug

 • Gratis verzending v.a. € 35,-
 • Voordelige prijzen
 • Groot assortiment

Raymarine gS

Aan de hand van een kaartplotter breng je onbekende watergebieden in kaart. Eén van de beste plotters is de Raymarine gS. Je vindt deze bij de Mediawinkel.eu.

Filters

  • Raymarine gS95

  Raymarine gS95

  € 3.412,40 Excl. BTW

  € 4.129,- Incl. BTW

  Raymarine gS95 9 inch GlassBridge MFD met een kijkhoek op '6 uur' of op 12 uur

  • Raymarine gS125

  Raymarine gS125

  € 4.495,04 Excl. BTW

  € 5.439,- Incl. BTW

  Raymarine gS125 is een 12,1" GlassBridge Multifunctioneel Display

Kaartplotters zijn van essentieel belang voor elke bestuurder van een boot. Zonder navigatie vorm je een gevaar op het water. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor de andere boten op het water. Zeker als je langere boottrippen maakt, is het van belang om een vorm van navigatie te hebben als je jouw eindbestemming wilt bereiken. Kaartplotters zijn uitstekende navigatiesystemen. Aan de hand van GPS (maar ook radar is mogelijk door deze te integreren) wordt jouw exacte locatie bepaald. Daarnaast zie je in welke richting je vaart en of je nog de juiste koers aanhoudt. Een uitstekende keuze op het gebied van kaartplotters is de Raymarine gS.

Integreer alle elektrische systemen via de Raymarine gS

Het handige aan de gS is dat je alles kunt regelen vanaf deze display. Alle elektrische apparaten die aanwezig zijn op het schip vallen te integreren. Hierbij kan gedacht worden aan instrumenten zoals radar, fishfinder, stuurautomaten en nog heel veel meer. Maar ook elektrische systemen zoals de verlichting kunnen aangesloten worden op dit systeem, zodat je echt alles kunt regelen op het display van deze kaartplotter. Het is dus niet zomaar een navigatiesysteem voor jouw boot, het is veel meer dan dat.

Voordelen van deze kaartplotters

De Raymarine gS, bij de Mediawinkel.eu verkrijgbaar in twee varianten, bezit een hoop mooie voordelen. Zoals eerder werd genoemd, zijn werkelijk alle elektrische systemen integreerbaar. Zo heb je alle info die je nodig hebt snel bij de hand. De multifunctionele display geeft een scherp beeld, is overzichtelijk en erg gebruiksvriendelijk. Dankzij de touchscreen selecteer je eenvoudig wat je wilt bekijken. Door het gebruik van de Lighthouse 2 software, welke continu geüpdate wordt, haal je altijd het meeste uit jouw apparaat. Schaf deze vandaag nog aan bij de Mediawinkel.eu.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mediawinkel 9.2 / 10 - 431 Reviews @ Webwinkelkeur.nl