Terug

 • Gratis verzending v.a. € 35,-
 • Voordelige prijzen
 • Groot assortiment

Raymarine gS

Raymarine gS series, moderne fishfinders en kaartplotters voor veeleisende schippers. Eenvoudig navigeren en vis lokaliseren dankzij het groot gebruiksgemak.

Filters

  • Raymarine gS125

  Raymarine gS125

  € 4.495,04 Excl. BTW

  € 5.439,- Incl. BTW

  Raymarine gS125 is een 12,1" GlassBridge Multifunctioneel Display

  • Raymarine gS95

  Raymarine gS95

  € 3.412,40 Excl. BTW

  € 4.129,- Incl. BTW

  Raymarine gS95 9 inch GlassBridge MFD met een kijkhoek op '6 uur' of op 12 uur

De fishfinders uit de Raymarine gS series geeft je de totale controle over je schip of boot. Regel de verlichting, elektrische systemen en nog veel meer dankzij de nieuwste Raymarine fishfinders en kaartplotters. Dit is een navigatiesysteem voor de schipper die hogere eisen stelt. Het is mogelijk om een zeer uitgebreid netwerk te bouwen met andere Raymarine MFD’s die gebruik maken van Lighthouse 2.

Aansluiting met extra monitor, televisie en IP camera’s

De Raymarine gS series bieden zeer veel mogelijkheden. Verbind dit apparaat met een extra monitor of televisie, zodat er altijd optimaal beeld is. Het systeem is te bedienen middels de mobiele apps van Raymarine op tablet of smartphone. Daarnaast ondersteunen de MDF’s meerdere IP camera’s. Via het touchscreen wissel je eenvoudig van beeld, bijvoorbeeld tussen de aanmeercamera en bewaking van de motorruimte.

Gebruik van de beste kaarten

De Raymarine gS series maken gebruik van de software Lighthouse 2. Dit zorgt voor eenvoudige bediening en optimale prestaties. Maak naar keuze gebruik van de kaarten van Navionics, C-MAPby Jeppesen of de Raymarine Lighthouse kaarten. Navigeren verloopt zeer eenvoudig dankzij de Multi Touch bediening. Om in te zoomen is een knijpbeweging voldoende. Daarnaast is het mogelijk om de fishfinder te bedienen vanaf een rmk9 afstandsbediening.

Alle Raymarine gS series zijn voorzien van wifi en bluetooth. Maak gebruik van de gratis Raymarine apps en bedien het display via wifi of bluetooth. In het laatste geval maak je gebruik van een rcu-3 afstandsbediening. De handige apps geven je overal aan boord toegang tot de Raymarine systemen.

De software van Lighthouse 2 wordt regelmatig geüpdatet. Dankzij de wifi-verbinding heb je altijd de laatste versie met de nieuwste functies.

Raymarine gS series met smart displays

Deze intelligente MFD is voorzien van handig touchscreen. De smart displays gaan verder dan de Black Box systemen. De fishfinders zijn dan ook geschikt voor de actieve watersporter en visser. Kenmerkend voor deze MFD is de eenvoudige bediening en navigatie opties. Met weinig handelingen bedien je het apparaat hetzelfde als een tablet of smartphone. Ervaar zelf de vele navigatie opties en synchroniseer kaarten en routes tussen deze fishfinder en mobiele apparaat. De snelle interne ontvanger brengt razendsnelle updates van kaartposities naar buiten en heeft een beduidend snellere satellietverwerving. De hoogwaardige sonar zorgt voor de beste informatie die je als schipper nodig hebt.

Dankzij de optionele EmpirBus digitale schakelmodus is het mogelijk om verlichting en elektrische systemen van het schip te regelen. De Raymarine gS series bieden alles wat de watersporter nodig heeft. Bij Mediawinkel.eu vind je deze topper in het assortiment.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mediawinkel 9.2 / 10 - 431 Reviews @ Webwinkelkeur.nl