Terug

 • Gratis verzending v.a. € 35,-
 • Voordelige prijzen
 • Groot assortiment

Raymarine C

Raymarine heeft alles op het gebied van marine technologie, dus ook kaartplotters. De beste plotters koop je bij de Mediawinkel.eu.

Filters

  • Raymarine C125 multifunctioneel display

  Raymarine C125 multifunctioneel display

  € 2.147,93 Excl. BTW

  € 2.599,- Incl. BTW

  Raymarine C125 multifunctioneel display met Super Bright LED technologie is onder elke we...

  • Raymarine c97 Display fishfinder

  Raymarine c97 Display fishfinder

  € 1.619,01 Excl. BTW

  € 1.959,- Incl. BTW

  Raymarine c97 HybridTouch Multifunctioneel Display, met intrene fishfinder sonar, inclusie...

  • Raymarine c95

  Raymarine c95

  € 1.485,95 Excl. BTW

  € 1.798,- Incl. BTW

  Raymarine c95 multifunctioneel display voorzien van Super Bright LED technologie. De C95 k...

  • Raymarine C127 MFD- fishfinder

  Raymarine C127 MFD- fishfinder

  € 2.280,17 Excl. BTW

  € 2.759,- Incl. BTW

  Raymarine C127 MFD- fishfinder met GPS is een multifunctioneel beeldscherm van 12 inch met...

Als jij en jouw boot zich op het water begeven, zul je een navigatiesysteem nodig hebben. Blind varen is immers gevaarlijk, niet alleen voor jezelf maar tevens voor de andere boten op het water. Een kaartplotter is een goede optie als navigatiesysteem, vooral vanwege het feit dat andere elektrische instrumenten op de boot tevens aangesloten kunnen worden op een kaartplotter. Je kunt dus op een kaartplotter jouw exacte locatie terugvinden en de koers die je aanhoudt, maar ook de info die vergaard wordt door andere instrumenten kun je teruglezen op het display van een kaartplotter. Eén van de beste kaartplotters in het assortiment van de Mediawinkel.eu is de Raymarine C.

Functies van de Raymarine C

Als je de webshop van de Mediawinkel.eu bekijkt, zul je zien dat er meerdere modellen te koop zijn. Hierbij geldt de vuistregel: hoe duurder de kaartplotter, hoe groter het scherm en hoe meer functies deze kaartplotter zal bezitten. Van nature is een kaartplotter een navigatiesysteem, dus zaken als de positie van jouw boot en de huidige koers zijn terug te lezen op de display. Maar kaartplotters kunnen inmiddels veel meer dan dat. Het LCD display valt te omschrijven als multifunctioneel dankzij de grote mate van integratie van alle elektrische instrumenten op een boot. Zo kun je de temperatuur van de motor, de data van sensoren en nog veel meer terug zien op de display.

Zowel een kaartplotter als een fishfinder

Als sportvisser is een fishfinder van essentieel belang. Deze verzamelt info over een potentieel visgebied, zodat je weet of dit een geschikte visstek is of niet. Door de verzamelde data over de bodem, het water en de vissen te interpreteren, weet je snel genoeg of je jouw anker hier kunt laten zakken of dat je toch nog even verder moet zoeken naar een geschikte visstek. Ook dit is mogelijk aan de hand van de Raymarine C.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mediawinkel 9.2 / 10 - 431 Reviews @ Webwinkelkeur.nl