Terug

  • Gratis verzending v.a. € 35,-
  • Voordelige prijzen
  • Groot assortiment

Raymarine Axiom Pro

Raymarine Axiom Pro een 'alles-in-één' display en is verkrijgbaar met RealVision 3D, 1kW CHIRP-sonar en Raymarine HybridTouch-bediening.

Filters

De Raymarine Axiom Pro is ontworpen voor schippers die alles willen. Axiom Pro vormt de nieuwe norm voor een 'alles-in-één' display en is verkrijgbaar met RealVision 3D1kW CHIRP-sonar en Raymarine HybridTouch-bediening. En Axiom Pro levert vloeiende en intuïtieve navigatie met de razendsnelle 'quad core'-processor, een superhelder IPS-display en het slimme LightHouse OS. Axiom Pro kan gemakkelijk tot een geavanceerd navigatienetwerk worden uitgebreid met meerdere Axiom-displays, CHIRP-radar, Evolution-stuurautomaat, FLIR-technologie voor thermisch nachtzicht, en nog veel meer.

RealVision 3D. Herken en vind eenvoudig structuren en vissen met de levensechte helderheid van RealVision™ 3D-sonar.
 
Sonar terugscrollen. Opgenomen geschiedenis van de sonar terugspoelen, pauzeren en afspelen om gedetailleerder te kijken naar vissen en structuren en eenvoudig routepunten schetsen.
 
RealVision 3D™-sonar met GPS-koers. RealVision 3D werkt samen met nauwkeurige GPS voor het meest nauwkeurige, real-time 3D-model van de wereld onder water.
 
Op zee - CHIRP-sonar van 1kW. Voeg simpelweg een compatibele, zeewaardige omzetter toe en ervaar de prachtige definitie en helderheid van een CHIRP-sonar met duaal kanaal.
 
Historische gevoeligheidsinstellingen. Aanpassingen aan versterking, gevoeligheid en het filter van de sonar worden ook toegepast op de opgenomen geschiedenis van de sonar, waardoor u eerder verborgen vissen en structuren kunt ontdekken.
 
Werkelijke 1kW-sonar. Geen nieuwigheden of spelletjes; dit een echte 1kW-sonar. Geen compromissen voor de prestatiedoelstellingen voor aas, vis, inversielagen en meer op diepten tot 5.000 voet.
 
Lage, middelhoge of hoge CHIRP. De Axiom Pro 1kW biedt een breed spectrum aan CHIRP-banden voor vissen in diep, middeldiep en ondiep water.
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mediawinkel 9.2 / 10 - 431 Reviews @ Webwinkelkeur.nl