Terug

 • Gratis verzending v.a. € 35,-
 • Voordelige prijzen
 • Groot assortiment

Lowrance HDS Carbon

Als sportvisser zoek je de beste instrumenten. In het assortiment van de Mediawinkel.eu vind je de beste marine technologie, zoals de Lowrance HDS Carbon.

Filters

  • Lowrance HDS-9 Carbon

  Lowrance HDS-9 Carbon

  € 1.776,03 Excl. BTW

  € 2.149,- Incl. BTW

  Lowrance HDS-9 Carbon met een ultra-heldere SolarMax HD-scherm

  • Lowrance HDS-7 Carbon

  Lowrance HDS-7 Carbon

  € 941,32 Excl. BTW

  € 1.139,- Incl. BTW

  De Lowrance HDS-7 Carbon heeft een ultra-heldere SolarMax HD-scherm en de beste fishfinder...

  • Lowrance HDS-9 CARBON BZL & SD DOOR PK ASSY

  Lowrance HDS-9 CARBON BZL & SD DOOR PK ASSY

  € 57,77 Excl. BTW

  € 69,90 Incl. BTW

  LowranceHDS-9 CARBON BZL & SD DOOR PK ASSY

Er zijn vele eigenschappen waar je naar kunt kijken wanneer je op zoek bent naar een geschikte fishfinder voor jou op de boot. Ten eerste zijn er de functies die je kunt bekijken. Biedt deze fishfinder informatie over de diepte, de bodem en het aantal vissen dat er in het water te vinden zijn? Daarnaast zijn er factoren zoals het merk en de prijs die je bereid bent om te betalen voor de fishfinder. Een ander aspect waar je naar kunt kijken is de mate van integratie die een fishfinder toelaat. Als integratie mogelijk is, kun je bijvoorbeeld een stuurautomaat, radar of echolood samenvoegen met de fishfinder. Eén van de fishfinders waarbij dit mogelijk is, is de Lowrance HDS Carbon.

Achtergrondinformatie over de Lowrance HDS Carbon

In 1957 werd Lowrance al opgericht, en sinds die tijd heeft deze fabrikant naam voor zichzelf gemaakt dankzij het grote assortiment dat gevuld is met uitstekende staaltjes marine technologie. Ook voor een goede fishfinder ben je bij dit merk aan het juiste adres. Vooral voor de echte sportvisser is een fishfinder die veel informatie voor je vindt van groot belang. De HDS Carbon is dan ook een uitstekende keus voor een sportvisser.

Eigenschappen van de fishfinders

Het eerste voordeel van de HDS Carbon is dat er meerdere prijsklassen zijn. Als je dus niet alle functies per se nodig hebt, kun je altijd kiezen voor een goedkoper model. Desalniettemin beschikt elke variant over de nieuwste staaltjes technologie op het gebied van fishfinders. Zo bezit de HDS-7 Carbon, één van de goedkopere varianten, een HD beeldscherm, touchscreen, LED, vesselview, CHIRP sonar, gebruiksvriendelijke interfaces en nog veel meer. Om maar even aan te geven wat de standaard is van een Lowrance HDS Carbon fishfinder. Ook vind je in het assortiment van de Mediawinkel.eu een aantal mooie bundels, waarbij bijvoorbeeld radars inbegrepen zitten. Hierdoor kun je in één keer deze andere instrumenten integreren.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mediawinkel 9.2 / 10 - 431 Reviews @ Webwinkelkeur.nl