Terug

 • Gratis verzending v.a. € 75,-
 • Voordelige prijzen
 • Groot assortiment

Lowrance Fishhunter

De Lowrance Fish Hunter is een uitstekende fishfinder voor menig visser. Zowel de Pro als de 3D uitvoeringen koop je bij de Mediawinkel.eu.

Filters

  • Lowrance FishHunter Pro

  Lowrance FishHunter Pro

  1% Sale

  129,- € 107,40 Excl. BTW

  € 129,95 Incl. BTW

  Lowrance FishHunter Pro draagbare fish finder die geschikt is voor de roofvisserij, karper...

  • Lowrance FishHunter Accessory Pack

  Lowrance FishHunter Accessory Pack

  € 22,27 Excl. BTW

  € 26,95 Incl. BTW

  Lowrance FishHunter Accessory Pack

Sinds de oprichting van Lowrance in 1957 is deze fabrikant uitgegroeid tot één van de meest geliefde merken onder vissers. Dat komt onder meer omdat deze fabrikant vele producten maakt die gerenommeerd zijn om hun hoogwaardige kwaliteit en veelzijdigheid. Een goed voorbeeld hiervan is de Lawrence Fish Hunter. Dit is een compacte en draagbare fishfinder die iedere visser in staat stelt om te bepalen of een plek geschikt is om in te vissen of niet. Een onmisbare gadget die zowel vanaf een boot als vanaf de kant gebruikt kan worden. Hieronder kun je meer lezen over de Lowrance Fish Hunter.

Eigenschappen van de Lowrance Fish Hunter

De Fish Hunter van Lowrance is bij de Mediawinkel.eu in twee uitvoeringen verkrijgbaar: de Fish Hunter Pro en de Fish Hunter 3D. Gedeelde eigenschappen van deze twee varianten zijn de informatie die ze vergaren. Aan de hand van een finder weet je binnen no time meer over de diepte van het water, de eigenschappen van de bodem, de temperatuur van het water, de aanwezige vissen en meer. Ook creëren beide modellen een waterkaart vol details. Bij de Fish Hunter 3D is het detail echter groter, dankzij de 3D beelden die gemaakt worden van de verkregen data. Ook een onderwaterkaart is gedetailleerder te maken aan de hand van de 3D versie.

Hoe gebruik je de fishfinder?

Qua gebruik is de Lowrance Fish Hunter één van de makkelijkste fishfinders van dit moment. Je bevestigt de fishfinder aan de hengel en werpt deze in het water. Vervolgens detecteren de sensoren van de fishfinder dat deze zich in het water bevindt, waarna er begonnen kan worden met het binnenhalen van relevante info. Deze info wordt weergegeven op de interface, maar dankzij de altijd aanwezige Wi-Fi verbinding kun je dit ook op de smartphone bekijken.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mediawinkel 9.2 / 10 - 431 Reviews @ Webwinkelkeur.nl